Alle beroemdheden die 4 juli hebben geboycot

Inhoudsopgave:

Alle beroemdheden die 4 juli hebben geboycot
Alle beroemdheden die 4 juli hebben geboycot
Anonim

Een groot deel van de Verenigde Staten vierde dit weekend 4 juli, maar niet iedereen. Gezien het feit dat het Hooggerechtshof Roe vs. Wade vernietigde, dat het grondwettelijke recht op abortus beschermde, gingen veel mensen naar sociale media om te zeggen dat ze geen Onafhankelijkheidsdag zouden vieren, inclusief beroemdheden.

Talloze beroemde gezichten hebben op 4 juli berichten geplaatst waarin ze de beslissing van de rechtbank veroordelen om abortus over te laten aan individuele staten.

Deze beroemdheden hebben 4 juli geannuleerd

Verschillende beroemdheden - waaronder Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Kris Jenner en J. Smith Cameron - deelden een roze afbeelding met zwarte tekst met de tekst: 4 juli is geannuleerd vanwege een tekort aan onafhankelijkheid. Met vriendelijke groet, Vrouwen.” De post is oorspronkelijk gemaakt door Anita Elizabeth Bitton.

Jessica Chastain deelde een krachtig beeld van zichzelf op Twitter. knipperende twee middelvingers voor de camera. “Fijne “Onafhankelijkheidsdag” van mij en mijn reproductieve rechten”, schreef de actrice.

Zooey Deschanel deelde een krachtige afbeelding op Instagram van zichzelf met een shirt met de tekst 'Pro 1973 Roe'.

"Voor als je Amerika een gelukkige verjaardag wilt wensen, maar ook wilt dat ze het beter doet", schreef de New Girls-actrice in het bijschrift.

Ze vervolgde: Om RBG te citeren: 'De beslissing om al dan niet een kind te baren staat centraal in het leven van een vrouw, voor haar welzijn en waardigheid. Het is een beslissing die ze voor zichzelf moet nemen. Wanneer de overheid die beslissing voor haar controleert, wordt ze behandeld als minder dan een volledig volwassen mens die verantwoordelijk is voor haar eigen keuzes.'”

The Good Place alum Jameela Jamil deelde ook haar twee cent op haar sociale mediaplatforms."Independence Day, tenzij je een baarmoeder hebt", schreef ze. "Ga dan zelf f-k en het maakt ons niet uit of je f-king sterft of dat we je hele toekomst en geestelijke gezondheidsdag laten ontsporen, denk ik? Cool.”

Lizzo – die eerder beloofde om samen met LiveNation $ 1 miljoen te doneren aan Planned Parenthood – beloofde alle opbrengsten van haar shapewear-merk Yitty te doneren aan Abortion Funds.

Katy Perry trok de aandacht door te verwijzen naar een van haar zonen in een pro-abortus-tweet en schreef: ""Baby, je bent een vuurwerk" is een 10, maar vrouwen in de VS hebben minder rechten dan een echte sterretje."

Andere beroemdheden zoals Meadow Walker, Jedward, Madonna, Karlie Kloss, Diane Kruger, Lisa Rinna, Candice Swanepoel, Finneas, Halsey, Lily Allen, Brooklyn Decker, Sophia Bush, Alyson Stoner en Padma Lakshmi deelden allemaal pro- abortusinhoud op hun sociale media-accounts op 4 juli, zodat hun volgers weten waar ze aan toe zijn.

Aanbevolen: