Garrett Clayton is erg druk geweest sinds zijn tienerstrandfilmdagen

Inhoudsopgave:

Garrett Clayton is erg druk geweest sinds zijn tienerstrandfilmdagen
Garrett Clayton is erg druk geweest sinds zijn tienerstrandfilmdagen
Anonim

Nadat ze Disney hebben verlaten, proberen veel sterren zichzelf opnieuw te definiëren en hun carrière te vestigen buiten hun brandschoon Disney-imago. De sterren van de Teen Beach Movie-franchise zijn niet anders geweest. Hoewel velen van hen in de publieke belangstelling bleven staan, hebben ze hun Disney-dagen zeker achter zich gelaten.

Maia Mitchell speelde de rol van Callie in The Fosters en de spin-off Good Trouble. Ross Lynch speelde in de Chilling Adventures of Sabrina met nu vriendin Jaz Sinclair. In 2017 speelde hij als Jeffrey Dahmer in My Friend Dahmer. Ross zingt ook in groep met zijn broer Rocky genaamd The Driver Era. Maia en Ross's Teen Beach Movie-acteur Garrett Clayton is ook druk bezig zijn imago en carrière uit te breiden. Lees verder om te zien wat Garrett de afgelopen jaren heeft gedaan.

9 Garrett Clayton speelde in verschillende films en tv-shows

Sinds de hoofdrol als Tanner in de Teen Beach Movie-serie, speelde Garrett Clayton in verschillende andere films en shows. Hij speelde in The Fosters naast zijn voormalige Teen Beach Movie-collega Maia Mitchell. Hij speelde ook als Sean Lockhart in King Cobra, Link Larkin in Hairspray Live!, Brady Mannion in Niet ophangen en Steven in Bereik.

8 Garrett Clayton is getrouwd

Garrett Clayton begon in 2011 te daten met scenarioschrijver Blake Knight, maar ze onthulden hun relatie jarenlang niet. Garrett vertelde People: "Er werd mij verteld dat ik professioneel in de kast moest zitten en niemand wist dat we al samen waren." In 2018 stelde Blake Garrett ten huwelijk. Na hun huwelijk twee keer uit te stellen vanwege de pandemie, zijn ze in 2021 eindelijk getrouwd. Garrett's King Cobra costar Alicia Silverstone was de officiant voor hun huwelijk.

7 Garrett Clayton host de podcast A Gay In The Life

Garrett Clayton en zijn man Blake Knight hebben een podcast genaamd A Gay in the Life. Volgens de beschrijving is de Spotify Live-podcast bedoeld om "een veilige ruimte te bieden voor een gesprek over de LGBTQ+-ervaring, actuele gebeurtenissen en cultuur". Elke wekelijkse aflevering wordt uitgezonden op maandag om 17.00 uur PST/8 uur EST.

6 Garrett Clayton is groot op TikTok

Naast podcasthost en acteur is Garrett Clayton erg actief op TikTok. Hij post vaak dansen met Montana Tucker. Hij heeft ook TikTok-video's gefilmd met Ian Paget, Ruba Wilson, Frankie Grande en Alicia Silverstone. Hij post soms zijn make-up looks en outfits.

5 Garrett Clayton is niet de enige tienerstrandfilmster die uit de kast komt als LGBTQ+

Garrett Clayton's Teen Beach Movie-acteur Mollee Gray is open geweest over haar relatie met haar man Jeka Jane. Mollee trouwde in 2017 met haar partner Jeka Jane in aanwezigheid van Teen Beach Movie-collega Maia Mitchell. Destijds identificeerde Jeka zich als een vrouw, maar hij is sindsdien uit de kast gekomen als transgender. Mollee en Jeka hebben de transitie van Jeka besproken op sociale media.

4 Heeft Garret Clayton nog steeds contact met zijn tienerstrandfilm Costars?

Op basis van activiteiten op sociale media lijkt Garrett Clayton niet in de buurt te komen van veel van zijn medespelers van Teen Beach Movie. In 2021 kondigde Garrett aan dat hij deel uitmaakte van Pride House LA, samen met Mollee Gray en Kent Boyd van Teen Beach Movie. Garrett is de laatste tijd niet op de sociale-mediapagina van Pride House LA geweest, dus het is onduidelijk of hij nog steeds op goede voet staat met de groep.

3 Garrett Clayton kwam onlangs ook Gracie Gillam tegen

Gracie Gillam, voorheen bekend als Grace Phipps, speelde Garrett Clayton's liefdesbelang in Teen Beach Movie. Ze deden allebei mee aan de 24-Hour Musicals challenge in mei 2022. De uitdaging omvat het schrijven, repeteren en uitvoeren van een musical in 24 uur om geld in te zamelen voor het goede doel. Garrett en Gracie maakten samen foto's en Garrett plaatste zelfs een TikTok om de mini-reünie van Teen Beach Movie te herdenken.

2 Wat heeft Garrett Clayton gezegd over het werken aan Teen Beach Movie?

In een interview met voormalig Kim Possible-ster Christy Carlson Romano, sprak Garrett liefdevol over zijn tijd bij het filmen van Teen Beach Movie. Hij sprak specifiek over zijn tijd bij Ross Lynch. Hij zei: "Ross is zo makkelijk om mee samen te werken. Hij is een van de aardigste mensen. Het was gewoon altijd zo makkelijk om samen te werken."

1 Wat komt er aan voor Garrett Clayton?

Garrett Clayton heeft een paar projecten op stapel staan. Hij zal de hoofdrol spelen als Jake in The Mattachine Family, Matthew in de korte tv-film Our Man en Jeff in Killing Games. Het lijkt er ook op dat Garrett zijn TikTok-pagina niet vertraagt, aangezien hij momenteel TikToks aan het filmen is voor de lancering van de Disney Cruise.

Aanbevolen: