Waarom Alexa PenaVega Hollywood achter zich liet

Inhoudsopgave:

Waarom Alexa PenaVega Hollywood achter zich liet
Waarom Alexa PenaVega Hollywood achter zich liet
Anonim

Het maken van een kinderster brengt veel druk en onvoorziene valkuilen met zich mee, en voor velen leidt dit ertoe dat ze de industrie verlaten als ze ouder zijn. Sommige sterren blijven en bouwen geweldige carrières uit, maar dit is niet altijd het geval.

In de jaren 2000 werd Alexa PenaVega bekend als kindsterretje en ze heeft geweldig werk verricht in haar carrière. De actrice nam uiteindelijk de beslissing om helemaal weg te gaan uit Hollywood, iets wat maar weinigen verwachtten.

Laten we eens kijken waarom de voormalige Spy Kids-ster besloot haar Hollywood-opgravingen achter te laten.

Alex PenaVega was een kinderster

Als je een kind was dat opgroeide in de jaren 1990 en 2000, dan heb je Alexa PenaVega zeker gezien in film- en televisieprojecten. Ze kreeg haar start in het bedrijf toen ze nog een kind was, en uiteindelijk groeide ze uit tot een zeer succesvolle actrice.

Op het grote scherm brachten eerdere hits als Little Giants en Twister de bal aan het rollen, maar ze kwam echt op gang in 2001 toen ze Carmen Cortez speelde in de eerste Spy Kids-film. Die hit begon een franchise en hielp haar een ster te worden.

Na die eerste Spy Kids-film zou de actrice in films als Repo! The Genetic Opera, Mother's Day, Machete Kills en Sin City: A Dame to Fill For.

Op tv heeft ze genoeg werk gevonden, waaronder een aantal televisiefilms. Gecombineerd met haar grote schermcredits, is het gemakkelijk te zien hoeveel succes ze heeft gehad.

Hoewel het grotendeels goed was gegaan met de actrice, veranderden de dingen in de loop van de tijd, en ze behandelde meer dan mensen wisten.

Dingen veranderden in de loop van de tijd

Hollywood is een ruige plek, en hoeveel succes je ook hebt, er zijn altijd dingen aan de hand die de fans niet zien. Hoewel PenaVega al sinds haar jonge jaren succes heeft, heeft ze met veel meer te maken gehad, waaronder een eetstoornis.

Het kwam op een punt dat de actrice wist dat ze hulp moest zoeken.

En ik was zo bang dat iemand erachter zou komen. Ik heb het niemand verteld, ik heb niet geprobeerd om hulp te zoeken. Ik was bang dat mensen erachter zouden komen, en ik wilde gewoon niemand om anders naar me te kijken… Ik wilde dat mensen mij zagen, niet mijn stoornis. Die angst hield me lange tijd in deze gevangenis. Maar God trok me eruit… Op een ochtend werd ik wakker, en ik wist gewoon dat het zo was. En toen ik er eenmaal met anderen over begon te praten, had ik het gevoel dat die kettingen die me tegenhielden eindelijk begonnen te breken', vertelde ze aan Fox News.

De actrice bleef maar in Hollywood stoppen en uiteindelijk trouwde ze en kreeg ze kinderen. Deze grote veranderingen kwamen ook met een grote film van Los Angeles naar Hawaï.

Waarom ze Hollywood verliet

Dus, waarom hebben de actrice en haar man, Carlos, besloten om weg te gaan uit Hollywood. Het bleek een combinatie van factoren te zijn, waaronder hun kinderen, en hun religie.

We hebben elkaar allebei ontmoet op dit punt in ons leven waarop we een fundament hebben gelegd, waar we allebei erg hongerig waren om te groeien in ons geloof. En zo begon onze relatie. En het was geweldig omdat onze hele relatie gebaseerd was op bijbelstudies, kerk en ons geloof', zei haar man in een interview.

Dit was een belangrijke reden waarom het duo ervoor koos om hun kinderen op te voeden in het prachtige Hawaï.

Een andere reden voor de verhuizing was de worsteling waarmee Carlos in het bedrijf te maken had.

"Carlos worstelde echt met de industrie. Bij elke auditie die hij deed, kwam het tussen hem en een andere man en de andere man zou het altijd krijgen. De afwijzing werd hem gewoon te veel. ging een heel jaar door", zei PenaVega, Ze vertelde toen hoe ze wist dat het opvoeden van kinderen in Los Angeles niet goed paste bij wat ze wilden in het leven.

"Maar we wisten ook dat we onze kinderen niet in Los Angeles wilden opvoeden. Ik voelde deze trek in mijn hart. Ik voelde dat het God was die zei: "Jullie moeten hier weg. Het is tijd." Ik wilde niet verhuizen. Ik wist dat het de juiste beslissing was, maar het was niet iets waar ik zo enthousiast over was, "voegde PenaVega eraan toe.

De actrice werkt nog steeds, maar ze zorgt ervoor dat ze afstand houdt van Hollywood en kiest ervoor om dichter bij haar man en kinderen in Hawaï te blijven.

Aanbevolen: