Waarom fans dachten dat Armie Hammer als hotelconciërge werkte

Inhoudsopgave:

Waarom fans dachten dat Armie Hammer als hotelconciërge werkte
Waarom fans dachten dat Armie Hammer als hotelconciërge werkte
Anonim

Acteur Armie Hammer staat bekend om films als Call Me by Your Name en Death on the Nile. Hij kreeg echter meer aandacht na verschillende beschuldigingen van misbruik door meerdere vrouwen. Nadat hij alle aankomende projecten had verlaten, werd Hammer gedropt door zijn talentbureau en publicist en begon hij stil te liggen. Hij staat weer in de schijnwerpers, blijkbaar omdat hij een hotelconciërge is.

Een gebruiker op Twitter plaatste een foto van een flyer die Hammer bestempelde als de hotelconciërge in Morritt's Resort in Grand Cayman. Ze schreef in de nu verwijderde tweet: "De ouders van mijn vriend gingen op vakantie op de Kaaimaneilanden en legerhamer was hun conciërge, ik ben er nog steeds niet overheen." Ze tweette ook een gesprek met de moeder van haar vriend, die haar vertelde dat Hammer de conciërge in hun hotel was. Ze tweette: "Ik probeer niet de plek van de ouders van middelbare leeftijd van mijn vriend op te blazen. Als je er journalistiek over wilt doen, gebruik dan de info op de flyer! Zal geen contactgegevens geven x."

De gebruiker wordt geïdentificeerd als Muna Mire, een producer van Showtime's Desus & Mero. Vanwege de drukte op de sociale media plaatste ze een tweet over de kwestie. "Ik had niet verwacht dat het zo zou opblazen (dom van me) en ik had het nummer moeten wissen. Tweet in beperkte oplage en DM's gesloten Ik heb geen verdere info, stop met vragen."

Fans willen allemaal de waarheid over deze mysterieuze flyer

Nadat de sociale media ontploften, ontkrachtte Variety de geruchten over zijn 'werkgelegenheid'. Een hotelmedewerker sprak met vertegenwoordigers bij de publicatie en bevestigde dat Hammer een hotelgast was en geen werknemer. Ze bevestigden ook dat hij bevriend is met verschillende andere personeelsleden en zelfs golf met hen speelt. Het waren zijn golfvrienden die met het idee voor een flyer kwamen om te zien hoeveel aandacht het hotel zou krijgen.

De medewerker die al meer dan 12 jaar in het hotel werkt, zei dat hij nog nooit zoveel inkomende oproepen heeft ontvangen en dat hij 'alleen maar kan dromen van dit soort publiciteit'. Op het moment van deze publicatie is het onduidelijk hoeveel mensen betrokken waren bij deze vermoedelijke grap.

Sociale media hebben hier gemengde gevoelens over

Verschillende gebruikers op Twitter hebben gereageerd door te vertellen hoe grappig of verdrietig het is. Anderen hebben daarentegen iedereen eraan herinnerd dat hij aantrekkelijk is en tijdens zijn jeugd een paar jaar op de Kaaimaneilanden heeft gewoond. Een gebruiker vond het gesprek van de werknemer met Variety echter verdacht en tweette: "De verklaring voor die Armie Hammer-hotelflyer is nog bizarder dan ik me had kunnen voorstellen."

Na de beschuldigingen bracht Hammer tijd door in een bergingsfaciliteit. Toen hij eenmaal was vrijgelaten, vertrok hij naar de Kaaimaneilanden, waar hij tot op de dag van vandaag verblijft. Op het moment van deze publicatie is het niet bekend of hij vanwege het incident van hotel zal veranderen. Het lijkt erop dat er geen kwade wil is. Hammer heeft nog niet gereageerd op deze grap.

Aanbevolen: