8 keer was Nicki Minaj een totale moderamp

Inhoudsopgave:

8 keer was Nicki Minaj een totale moderamp
8 keer was Nicki Minaj een totale moderamp
Anonim

Nicki Minaj is een beroemde zangeres, rapper en songwriter die haar debuut maakte in 2010 toen ze haar debuutalbum Pink Friday uitbracht. De zangeres die een rechtszaak had aangespannen, kreeg onmiddellijk erkenning en werd wereldwijd bekend om haar stem en rapvaardigheden. Nicki is erg actief op Instagram en deelt haar updates graag regelmatig op haar sociale media-account. Ze is niet alleen beroemd om haar stem en muzikale vaardigheden, maar ook om haar outfits. De rapper die een niet zo vriendschappelijke relatie heeft met Cardi B heeft meer dan 150 miljoen volgers op Instagram. Veel jonge mensen volgen haar modestijl en de modestatements die ze afgeeft. Nicki is de enige beroemdheid die te binnen schiet door te denken aan sterren die graag experimenteren met hun jurk. Ze is gediversifieerd gezien in kleding van het wereldtype en houdt ervan om neonkleurige outfits te dragen. Ze heeft hoge limieten gesteld aan de modewereld en is een van de Fashion Icons. Op shows, evenementen en rode loper verscheen ze in een aantal buitensporige kleding, die in het verleden rampzalig is gebleken.

10 Met Gala in 2018

Op het Met Gala viel Nicki Minaj bijna uit haar pure bustierjurk toen ze een door een designer gemaakte cup onthulde die te klein was. De Super Bass-zangeres leek uitgedost in kristallen die haar gezicht, armen en borst bedekten terwijl ze een zwarte baseballpet droeg om een sportieve sfeer over te brengen. Ze droeg een paar zwarte leren leggings met ingebouwde laarzen met hoge hakken onder de jurk. Haar lange zwarte haar was stijlvol gestyled en viel als een waterval van onder haar pet naar beneden. De slanke taille van de muzikant was vastgemaakt met een oversized riem met een zilveren riemgesp.

9 MTV Video Music Awards

Alleen Nicki Minaj kon haar kleding uittrekken om te verschijnen op de MTV Video Music Awards 2017: een nauwsluitende, kauwgomroze latex jumpsuit met decolleté-uitsparingen. De winnaar van meerdere VMA's zorgde voor opschudding toen ze op de rode loper aankwam in wat de lelijkste jurk van de avond moest zijn: een bodysuit van een tweede huid met een lijfje in korsetstijl en uitsnijdingen.

8 Met Gala in 2019

De rapper die een nummer had met Justin Bieber deed mee aan het 2019 Met Gala in een campy ballerina-ensemble met een lange trein, perfect in overeenstemming met het thema 'Camp'. Ze was de belichaming van roze perfectie. Terwijl hij op de rode loper van het Met Gala liep, droeg rapper Nicki Minaj een roze Prabal Gurung-jurk met een lange sleep en een diamanten overlay op het lijfje. Ondanks dat ze zelf een icoon in de stijl van een kamp was, gaf ze toe dat ze niet goed thuis was in het genre toen ze werd gevraagd waar ze het idee voor haar outfit vandaan had.

7 Los Angeles Lakers vs. Houston Rockets Game

Nicki was misschien wel de meest excentrieke toeschouwer bij de wedstrijd Los Angeles Lakers vs. Houston Rockets in 2018 toen ze een zilveren jasje, een zwarte latex jurk en een op Anna Wintour geïnspireerde zonnebril droeg. Tijdens de basketbalwedstrijd van de Los Angeles Lakers tegen de Houston Rockets blonk Minaj uit. Deze dinsdag. De zangeres van "Anaconda" kwam duidelijk tevoorschijn uit haar schuilplaats terwijl ik de wedstrijd vanaf de baan bekeek, waardoor het moeilijk was om me op de actie op het veld te concentreren. Met haar blonde haar hoog opgestapeld en een zonnebril op voor de wedstrijd, maakte de 35-jarige aandachtzoeker het moeilijk voor iedereen die achter haar stond om te zien.

6 Met Gala in 2017

In overeenstemming met het thema van de avond van Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination, arriveerde de moeder van papa Bear op het Met Gala 2017 in deze verzengende Oscar de la Renta-jurk. Naast het pronken met haar prachtige, levendige rode Oscar de la Renta-jurk, deelde ze ook enkele cruciale informatie over haar aanstaande album. De Queens-rapper onthulde dat ze geïnspireerd was om haar sexy jurk en met juwelen getooide hoofddeksel te kiezen en dat ze Oscar de la Renta droeg naar het Met Gala van 2018 omdat ze haar geboorteplaats New York City wilde vertegenwoordigen.

5 Billboard Music Awards

Nicki bedekte haar gezicht met een masker bedekt met spikes terwijl ze dit lakleren ensemble van top tot teen droeg tijdens de Billboard Music Awards 2017. Hare Majesteit droeg een glinsterend zwart latexkostuum dat griezelig dominatrixachtig was tijdens de introductie van de BBMA's van 2017. Ze was uitgedost in een met ketting versierde bodysuit, overknee laarzen, glanzende handschoenen die tot haar vingertoppen reikten, een masker en glanzende handschoenen die tot aan haar ellebogen reikten.

4 Fashion Media Awards

The Daily Front Row's 2018 Fashion Media Awards zijn al in volle gang, samen met de talloze blitse afterparty's die celebs en fashionista's bijwonen. De Trinidadiaanse zangeres die een hechte relatie heeft met Rihanna stond in de schijnwerpers omdat ze aanwezig was en er prachtig uitzag in een paarse Pamella Roland-jurk met franjes en een zwarte riem van Alexander McQueen. De rapper voegde meer diamanten armbanden en ringen toe aan haar collectie en droeg haar paarse ombre haar in natte golven die haar schouders raakten.

3 Harper's Bazaar Icons Party

Tijdens de Harper's Bazaar Icons Party 2018 in Alexandre Vauthier, vlak voor haar handgemeen met Cardi B., woonde Nicki Minaj de Harper's Bazaar ICONS by Carine Roitfeld Party bij, gepresenteerd door Infor, Stella Artois, FUJIFILM, Estée Lauder, Saks Fifth Avenue, en Genesis in The Plaza Hotel op 7 september 2018 in New York City. Ze was verbluft in een lange jurk met tijgerstrepen van Alexandre Vauthier uit de Couture-collectie van de herfst 2018, gecombineerd met slingback-pumps van Zoë met luipaardprint van Saint Laurent en slingback-pumps van Saint Laurent, versierd met juwelen van Tiffany & Co.

2 New York Fashion Week

De beroemde rapper die het leven van nuchterheid omarmde, verscheen op New York Fashion Week en zag er opgewekt en onbezorgd uit. Nicki zag er net een paar avonden na de veelbesproken woordenwisseling met Cardi B uit, klaar voor de camera. Deze keer verliet ze het huis van Rah Ali. Nicki verscheen in een roze PVC-jurk en een felgele blazer op een openingsceremonie-modeshow. Nicki en rapper Tekashi 6ix9ine verlieten na de presentatie samen het feest. Ondanks de controversiële reputatie van 6ix9ine, heeft Nicki over hem gepraat op Queen Radio en andere plaatsen.

1 Fendi Show in Milaan

Aangekomen op de Fendi-show in Milaan, was Nicki Minaj volledig uitgedost in de met logo bedekte goederen van het merk. Fendi-ensemble als ze komt voor de Fendi-show tijdens de Milan Fashion Week in Milaan, Italië, terwijl ze Karl Lagerfeld steunde op de Fendi Milan Fashion Show. Het was een frons die bezaaid was met beroemdheden toen enkele van 's werelds topmodellen de catwalk bestormden. Ze onderscheidde zich van de aanwezigen toen ze de Fendi Spring/Summer 2019-showcase bijwoonde tijdens de Milan Fashion Week en een kleermakersstatement maakte in een look. Het is van Fendi's streetwear-samenwerking met Fila terwijl ze naast de mode-elite zat en mensen als Kendall Jenner en Gigi Hadid de nieuwste collectie van het high-end merk zag proeven.

Aanbevolen: