Wat de cast van Supernatural nu doet

Inhoudsopgave:

Wat de cast van Supernatural nu doet
Wat de cast van Supernatural nu doet
Anonim

Supernatural was een doorslaand succes voor het CW Network. De show werd voor het eerst uitgezonden in 2005 en er was een 5-seizoenenplan opgesteld. Dankzij de sterke reactie van de fans op de show, kon Supernatural 15 seizoenen doorgaan, om uiteindelijk te eindigen in 2020. Met in totaal 327 afleveringen konden kijkers de mannelijke hoofdrolspelers, Jensen Ackles en Jared Padalecki, bekijken. opgroeien op het scherm.

De show omvatte elk sci-fi-plot onder de zon, variërend van geesten en monsters tot engelengevechten. Supernatural culmineerde in zijn laatste seizoen door tegen God zelf te vechten, waarbij de hoofdpersonen vochten voor wat ze altijd hebben: vrije wil. Nu de show voorbij is, missen fans het wekelijks zien van hun favoriete personages op het scherm. Laten we bijpraten over wat de cast heeft gedaan sinds het einde van deze iconische show.

8 Jeffrey Dean Morgan was in the Walking Dead

Fans zullen zich herinneren dat ze van Jeffrey Dean Morgan hielden voordat hij John Winchester speelde op Supernatural. Hij speelde Denny Duquette tijdens de vroege seizoenen van Grey's Anatomy. Meest recentelijk was Morgan een castlid van The Walking Dead. Hij speelde Negan Smith en de show kwam dit jaar net tot een einde na een run van 11 jaar.

Morgan kan zijn televisiezoon, Jensen Ackles, bedanken voor de ontmoeting met zijn vrouw. Morgan werd opgezet op een blind date met Hilarie Burton door Ackles.

7 Mark Pellegrino is druk bezig geweest met Netflix

Mark Pellegrino was sinds seizoen 5 in en uit Supernatural. Zijn personage, Lucifer, werd gedood en bijna net zo vaak weer tot leven gebracht als Sam en Dean Winchester. Pellegrino maakte een korte cameo in het laatste seizoen van de show, omdat hij een favoriet bij de fans is. Sinds Supernatural is de acteur met veel projecten bezig. Hij speelde een ouderrol in Netflix's 13 Reasons Why en had een terugkerende rol in American Rust.

6 Mark Sheppard sluit zich weer aan bij Supernatural co-star Jared Padalecki

Fans waren er kapot van toen het personage van Mark Sheppard, Crowley, aan het einde van seizoen 12 werd vermoord. Fans waren het er echter over eens dat het misschien tijd was om afscheid te nemen van de koning van de hel. Zijn karakter had een van de meest drastische bogen, de overgang van een schurk naar een vriend naar de helden van de show. Hij was in de show sinds zijn introductie seizoen 5, maar de acteur was klaar om door te gaan naar verschillende projecten. Sheppard was kort te zien in de televisieshow Doom Patrol en zal nu een rol spelen in Walker: Independence. Het lijkt erop dat de cast van Supernatural niet lang bij elkaar vandaan kan blijven!

5 Jim Beaver In The Boys With Jensen Ackles

Jim Beaver houdt er ook van om verbonden te blijven met zijn bovennatuurlijke familie. Zijn rol in de show, de ouderlijke Bobby Singer, werd geïntroduceerd in het tweede seizoen van de show. Hoewel zijn personage stierf in seizoen 7, kreeg de acteur de kans om terug te keren naar de show als een geest, door flashbacks en zelfs als een alternatieve universumversie van Bobby Singer. Nu speelt Beaver een kleine rol in The Boys met dezelfde personagenaam. De knipoog naar Supernatural komt van de maker van The Boys, Eric Kripke, die ook Supernatural heeft gemaakt.

4 Alexander Calvert sluit zich aan bij HBO's Dead Boy Detective

Alexander Calvert was een late toevoeging aan de cast van Supernatural. Hij trad toe tot de show aan het einde van seizoen 12 en speelde Jack, de zoon van Lucifer. Iedereen die Supernatural kent, weet dat de cast veel plezier heeft op de set. Fans van de show waren gewend om te zien hoe Misha Collins voor de gek werd gehouden in blooper-rollen, maar met de toevoeging van Calvert verschoof de dynamiek naar de nieuweling in de buurt.

Nu gaat Calvert deel uitmaken van HBO's Dead Boy Detective. Hij speelt Thomas The Cat King. De jonge acteur heeft ook een passie voor fotografie en fans kunnen zijn werk zien op zijn Instagram.

3 Misha Collins schrijft poëzie

Misha Collins speelde de engel Castiel, en hij was een favoriet onder de fans. Zozeer zelfs dat toen de schrijvers van Supernatural van plan waren om het personage van Collins aan het begin van seizoen 7 te vermoorden, fans een verzoek indienden om de engel terug te brengen. Collins keerde later terug in seizoen 7 en bleef tot het einde in de show.

Sindsdien heeft Collins een korte pauze genomen van acteren om zijn passie voor poëzie na te jagen. Eind 2021 bracht hij een verzameling gedichten uit met de titel "Some Things I Still Can't Tell You: Poems."

2 Jared Padalecki speelt de hoofdrol in Walker

Jared Padalecki sprong van de ene CW-show naar de andere. Onmiddellijk na het einde van het spelen van Sam Winchester Supernatural, kondigde Padalecki aan dat hij de hoofdrol zou spelen in Walker van het netwerk. De show is een reboot van Walker, Texas Ranger, met Chuck Norris in de hoofdrol. Padalecki's vrouw, Genevieve Padalecki, speelt zijn vrouw in de show. Walker was een succes voor het CW-netwerk en kreeg een prequel-show. Walker: Independence wordt dit najaar uitgezonden en speelt Katherine McNamara als Abby Walker.

Hoewel hij een cruciaal onderdeel was van Supernatural, is Padalecki niet betrokken bij de productie van The Winchesters en was hij boos omdat hij niet werd geraadpleegd.

1 Jensen Ackles produceert de Winchesters en Stars In The Boys

Jensen Ackles heeft het erg druk gehad sinds het einde van zijn 15-seizoensrun op Supernatural die Dean Winchester speelt. Hij en zijn vrouw Danneel Ackles begonnen in 2020 een productiebedrijf genaamd Chaos Machine Productions. Ze tekenden een deal met Warner Bros. TV om The Winchesters te produceren, een prequel-serie van Supernatural die John en Mary Winchester zal volgen voordat hun zonen worden geboren. Ackles vertelde Variety dat hij het op een manier wilde doen die het verhaal scheeftrekt, zodat we die waypoints raken die we op Supernatural hebben vastgesteld, maar je van A naar B, B naar C, C naar D brengen op een manier die echt onverwacht is..

Kijkers kunnen Ackles nu zien in de hitshow van Amazon Prime, The Boys. Het is ook de bedoeling dat hij het komende seizoen regelmatig speelt in Big Sky.

Aanbevolen: