Marvel heeft een regisseur voor Captain America 4

Inhoudsopgave:

Marvel heeft een regisseur voor Captain America 4
Marvel heeft een regisseur voor Captain America 4
Anonim

Met het verbluffende succes van Falcon and the Winter Soldier smeken fans Marvel om een vierde Captain America-film, en vorig jaar werd die eindelijk aangekondigd. Het zal de eerste Captain America-aflevering zijn waarin Steve Rogers van Chris Evans niet de geliefde Amerikaanse superheld zal zijn, maar iedereen is enthousiast om te zien hoe Anthony Mackie het personage opnieuw zal uitvinden.

Na maanden zonder nieuws over wat zeker een van de belangrijkste MCU-projecten zal worden, heeft de wereld eindelijk vernomen wie de film gaat regisseren. De man in kwestie is Julius Onah, en hij komt met een indrukwekkend cv.

Anthony Mackie als Captain America

In 2019 eindigde Avengers: Endgame met het doorgeven van zijn schild door Steve Rogers aan Sam Wilson, waardoor Anthony Mackie de nieuwe Captain America werd en de tijd van Chris Evans in het Marvel Cinematic Universe prachtig werd afgesloten. Toen, in 2021, met Falcon and the Winter Soldier, kregen fans te zien hoe Sam worstelde met Steve's gecompliceerde nalatenschap voordat hij een manier vond om het op zijn eigen voorwaarden te omarmen. Aan het einde van de serie werd de naam van de show Captain America and the Winter Soldier. Sindsdien eisen fans dat ze nog een Captain America-film willen zien met Anthony Mackie in de hoofdrol. De aankondiging van de vierde aflevering is niet lang geleden gedaan en sindsdien is er niet veel informatie gedeeld. Het plot van de film is nog niet helemaal duidelijk, maar dat maakt niemand minder enthousiast.

Wie gaat de nieuwe film regisseren?

Hoewel er nog steeds geen informatie is over de plot van de nieuwe Captain America-film, is er onlangs nieuws naar voren gekomen dat het ongeduld kan verlichten. De naam Julius Onah is er een die iedereen die dit leest in gedachten moet houden. Zojuist werd bekend dat hij de regisseur van de nieuwe aflevering zou worden. Mensen kennen hem misschien vanwege zijn uitstekende werk als regisseur van de thriller The Cloverfield Paradox uit 2018. Dit wordt zijn debuut in de MCU, en fans zijn geïntrigeerd en opgewonden om te weten hoe dit zal aflopen.

Wat betreft andere mensen die betrokken zijn bij het maken van de film, weten we dat Dalan Musson en Malcolm Spellman aan het script werken. Het is nog onbekend of andere beroemde personages uit de Captain America-franchise zich bij het project zullen voegen, zoals Bucky Barnes van Sebastian Stan of Sharon Carter van Emily VanCamp, maar iedereen hoopt van wel.

Aanbevolen: