Iggy Pop en meer muzikanten waarvan je niet wist dat ze ook stemacteurs waren

Inhoudsopgave:

Iggy Pop en meer muzikanten waarvan je niet wist dat ze ook stemacteurs waren
Iggy Pop en meer muzikanten waarvan je niet wist dat ze ook stemacteurs waren
Anonim

We weten allemaal dat Nicki Minaj een rol speelde in Steven Universe en de stem van Snoop Dogg is zo herkenbaar dat we zijn gezicht kunnen zien wanneer hij in een animatierol stapt, zoals de slak die hij speelde in Turbo of de pooier waarin hij speelde Koning van de Heuvel. En dat is niet alles.

We zien Frank Sinatra Jr al een aantal seizoenen zichzelf spelen op Family Guy, maar hij is zeker niet de enige muzikant die zich bezighoudt met voice-over. Een legendarische funkzanger speelde vroeger een van South Park's meest geliefde karakters. Rocklegende Tom Petty sprak een King of The Hill-personage uit met een griezelig vergelijkbaar kapsel. Het zou zelfs sommige Black Eyed Peas-fans kunnen choqueren om te horen dat Fergie een stemacteercarrière had voordat ze groot werd met de band. KISS-frontman Gene Simmons maakte ooit een cartoon voor Nickelodeon. Bekijk deze lijst en zie hoe goed je je favoriete tekenfilms kende, of hoe weinig je wist over je favoriete muzikanten.

8 Issac Hayes - 'South Park'

Voor zijn overlijden in 2008 leende de funk- en soulzanger zijn talenten uit aan Matt Stone en Trey Parker voor de eerste negen seizoenen van South Park. Hayes is de stem van Chef, die fans al vanaf de eerste afleveringen kennen als de sympathieke damesman die de kinderen Salisbury-biefstuk maakt en hen levensadvies geeft. Helaas kreeg Hayes ruzie met Stone en Parker toen ze Scientology bespotten in een aflevering (de beruchte 'Tom Cruise Come Out of The Closet'). Hayes was een toegewijde scientoloog en hij stopte met de show vanwege het conflict. Hayes en de showrunners van South Park hebben zich voor zijn dood nooit verzoend.

7 Frank Sinatra Jr. - 'Family Guy'

Fans van de show weten heel goed dat de tweede generatie crooner al een paar jaar als zichzelf in de show verschijnt. Het is misschien niet zo verrassend als sommige van de andere vermeldingen op deze lijst, vooral omdat Sinatra zichzelf in de show speelt, maar het is nog steeds leuk om na te denken over het feit dat de man wiens vader Frank Sinatra was nu in een Seth MacFarlane-cartoon zit.

6 Gene Simmons - 'Family Guy', 'King Of The Hill', 'Scooby-Doo' en meer

Simmons heeft zijn stem, zowel als zichzelf als als andere personages, uitgeleend aan shows als King of The Hill, Family Guy en nog veel meer. Simmons produceerde ook een cartoon voor Nickelodeon in 2006. My Dad The Rock Star werd slechts één seizoen uitgezonden voordat het werd geannuleerd.

5 Ozzie Osbourne - 'Gnomeo And Juliet'

Het is moeilijk te geloven dat een man die berucht was om zijn gemompel ooit een stemacteur zou kunnen worden. Maar laag en zie, Ozzy Osbourne heeft in een paar films een voice-acting gehad. Het meest opvallend was de keer dat hij Fawn uitte in de productie Gnomeo and Juliet uit 2011.

4 Iggy Pop - 'Lil Bush'

De rocklegende was heel subtiel over dit optreden, en velen zouden niet beseffen dat hij het was als ze niet naar de aftiteling van de show keken. Maar tijdens de kortstondige politieke satire Lil Bush, een tekenfilm van Comedy Central die de toenmalige president George W Bush en zijn kabinet beschimpte, was Pop de stem achter de jonge Donald Rumsfeld.

3 Fergie - 'Charlie Brown'

Voordat ze Fergie was, was ze Stacey Ann Fergeson, de jonge stemactrice. Het zal fans misschien verbazen die haar kennen als de zwoele sexappeal van de Black Eyed Peas, maar het is 100% waar dat ze een stem deed voor de beroemde gezonde tekenfilmserie. Fergie was de stem van Charlie Brown's zusje, Sally, voor twee tv-specials; Het is Flashbeagle, Charlie Brown en Snoopy gaat trouwen, Charlie Brown. Beide shows werden geproduceerd in de jaren 80.

2 Flea - 'The Wild Thornberries'

Aan deze Nickelodeon-klassieker waren nogal wat grote namen verbonden. Niet alleen sprak Tim Curry de vader van Nigel Thornberry uit, maar Red Hot Chili Peppers-bassist Flea sprak de stem in van Donny, een dierenkind met een onleesbare mond dat de Thornberry uit het wild redt en alleen in brabbeltaal kan spreken.

1 Tom Petty - 'King Of The Hill'

Rock and Roll-legende Tom Petty werd een terugkerend personage in King of The Hill als Lucky, de white trash-partner van Hank en Peggy's trage nichtje Luann. Hoewel hij een schoolvoorbeeld was van het type caravanpark uit de arbeidersklasse, had Lucky een hart van goud en probeerde hij alleen maar zijn best te doen, en hij hield echt van Luann. Petty heeft vrijwel geen stembuiging, Lucky en Petty klinken in het echt bijna hetzelfde en Lucky heeft zelfs Petty's kapsel. Hij verscheen op ten minste 28 afleveringen. Leuk weetje, Petty zong ook een nummer met de titel "King of The Hill", dat uitkwam in 1987, dus zijn rol in de show was een gepaste, maar subtiele knipoog naar zijn muziek.

Aanbevolen: