Johnny Depp vuurt terug op Amber Heard's 'wanhopige' bod voor een nieuw proces

Inhoudsopgave:

Johnny Depp vuurt terug op Amber Heard's 'wanhopige' bod voor een nieuw proces
Johnny Depp vuurt terug op Amber Heard's 'wanhopige' bod voor een nieuw proces
Anonim

De advocaten van Johnny Depp vechten terug nadat de advocaten van Amber Heard hadden gelobbyd voor een nieuw proces.

Advocaten van Amber Heard hebben het oordeel van de jury 'onzinnig' genoemd

Amber Heard getuigt in proef wegens laster
Amber Heard getuigt in proef wegens laster

Johnny Depp's advocaten hebben de poging van Amber Heard voor een nieuw proces "wanhopig" genoemd. Het juridische team van de Donnie Brasco-acteur heeft een rechter in Virginia gesmeekt om Depps veroordeling wegens laster van 10 miljoen dollar intact te laten. De advocaten van Heard hebben de rechter echter gevraagd om het juryoordeel op meerdere gronden te heroverwegen, waaronder een duidelijk geval van identiteitsverwisseling. Depps ex-vrouw noemde het vonnis 'onzinnig en ongegrond'.

Een van Heards redenen voor een nieuw proces is gebaseerd op het feit dat een 77-jarige man werd opgeroepen voor juryplicht, maar een 52-jarige man, die dezelfde achternaam en hetzelfde adres had, werd niet goed gezeten voor de proefperiode van zes weken. Depp's advocaten hebben beweerd dat de identiteit van het jurylid niet relevant is en geen nadeel zou hebben berokkend aan de Aquaman-actrice.

Johnny Depp klaagde Amber aan wegens laster

Amber Heard Gekneusd gezicht neerkijkend en plechtig voor en na
Amber Heard Gekneusd gezicht neerkijkend en plechtig voor en na

De advocaten van de Pirates of the Caribbean-acteur zeiden in een verklaring: "De wanhopige vraag van mevrouw Heard om een onderzoek naar jurylid 15 op basis van een vermeende fout in zijn geboortedatum is … misplaatst … Bovendien, Het argument van mevrouw Heard is gebaseerd op pure speculatie."

Depp klaagde zijn voormalige partner aan vanwege een artikel uit 2018 dat ze voor de Washington Post schreef over haar ervaringen als overlevende van huiselijk geweld. De advocaten van de Edward Scissorhand-ster zeiden dat ze hem valselijk beschuldigden van misbruik. Op 1 juni oordeelde de jury in het voordeel van Depp. Hij kreeg een schadevergoeding van 10 miljoen dollar en een schadevergoeding van 5 miljoen dollar.

Als gevolg van een statuut van Virginia dat de punitieve schadevergoeding beperkt, hoeft Heard slechts $ 10,35 miljoen te betalen. De 36-jarige kreeg tegelijkertijd $ 2 miljoen aan schadevergoeding voor haar tegenaanklacht wegens opmerkingen die de advocaat van Depp over haar maakte.

Claim door New York Marine and General Insurance Company dat Amber Heard 'opzettelijk' wangedrag heeft begaan

Ondertussen zijn de geldproblemen van Amber Heard net een wending genomen. Haar verzekeringsmaatschappij weigert een deel van de 8,3 miljoen dollar aan schadevergoeding te dekken die de actrice aan ex-man Johnny Depp verschuldigd is. De beslissing komt na haar proces wegens laster in mei.

Heard had een aansprakelijkheidspolis van $ 1 miljoen bij New York Marine and General Insurance Company - waarvan ze hoopte dat ze een deel van haar het geld zou betalen dat ze ex-man Johnny Depp schuldig is. De polis dekt onrechtmatig gedrag, inclusief laster, maar er is een clausule waardoor de verzekeringsmaatschappij waarschijnlijk weigert uit te betalen, meldt TMZ.

Maar het bedrijf heeft een clausule waardoor ze de uitbetaling van een miljoen dollar kunnen weigeren als Heard "opzettelijk" wangedrag zou hebben begaan. De New York Marine Company beweert dat de rechter in de zaak Depp vs Heard vond dat de door Amber gepleegde laster zowel "opzettelijk" als "kwaadaardig" was.

Aanbevolen: