The Partying Shark: 8 keer Mark Cuban feestte als een 20-jarige

Inhoudsopgave:

The Partying Shark: 8 keer Mark Cuban feestte als een 20-jarige
The Partying Shark: 8 keer Mark Cuban feestte als een 20-jarige
Anonim

Volgens Forbes staat Mark Cuban, een Amerikaanse mediamagnaat en miljardair-zakenman, op nummer 177 op de Forbes 400-lijst van 2020 en heeft hij momenteel op nummer 601 een geschat vermogen van $ 4,7 miljard. Mark Cuban heeft enige financiële expertise. De selfmade zakenman heeft een fortuin in de miljarden; in 1999 verkocht hij met name het videoweb Broadcast.com aan Yahoo voor $ 5,6 miljard. Mark Cuban staat in de sportwereld bekend als de rijke eigenaar van de Dallas Mavericks van de NBA en heeft er een passie voor. Het bedrijfsleven raakte meer bekend met Cuban als de buitenbeentje die miljoenen dollars aan innovatieve technologieën omvormde tot miljardenbedrijven. Hier zijn enkele hoogtepunten van de partij op sociale media. Het enige wat Cubaan wilde doen met $3 miljoen op zijn bankrekening was een feest als een rockster.

8 Playboy-feestje

Samen met muzikant 50 Cent, Oakland Raiders verdedigingsuitrusting Dan Williams, 2015 Miss Universe Pia Wurtzbach, Dallas Cowboy Terrance Williams, tv-presentator Kristine Leahy en komiek J. B. Smoove, is zakenman Mark Cuban een van de beroemde mensen die naar beneden gaat de rode loper van het leuke evenement. Op de Playboy Party was Jiff, de bekendste Pommeren ter wereld, samen met Smoove aanwezig. Op 5 februari 2016 vierde Super Bowl Weekend de toekomst van Playboy en zijn nieuw ontworpen tijdschrift in een gerenoveerd gebied binnen Lot A van AT&T Park in San Francisco, Californië. Cuban was daar met acteur Geoff Stults.

7 Super Bowl-feestje met Katy Perry

Met een enorme DirecTV-HDNet bash sloot Mark Cuban een hectische week vol Super Bowl-feestjes af. Katy Perry trad op tijdens het alleen-genodigde evenement. De mensen hielden van de optredens van de artiesten en beschouwden het als een van de meest luxe evenementen van het weekend. Een grote tent werd gebruikt voor het feest op een veld door een honkb alteam uit de minor league. Het was enorm. Hoewel het alleen op uitnodiging was, was het niet bijzonder exclusief. Een must-have voor elk leuk Super Bowl-weekendfeest zijn kooidansers. Je hoefde nooit te wachten op een gratis drankje, want overal waren bars.

6 Super Bowl-feestje met Taylor Swift

Op zaterdag woonde Mark Cuban het Super Saturday Night-feest van DirecTV Now bij, zijn jaarlijkse pre-Super Bowl-bijeenkomst. De 11-voudige Grammy Award-winnaar trad op tijdens de viering, en enkele atleten en beroemdheden waren aanwezig. Hier zijn enkele hoogtepunten van de partij op sociale media. Ruby Rose, een DJ en Swift-vriend, schreeuwde zaterdagavond vanachter de draaitafels in een megaclub van 62, 500 vierkante meter die grotendeels was gebouwd en binnenkort zou worden gesloopt voor een reeks illustere Super Bowl-weekfeesten in Houston.

5 Super Bowl-feestje met Usher

Op 5 februari 2011 trad zanger Usher op, die een kind naar hem vernoemd heeft, op de DIRECTV en Mark Cuban's HDNet Super Bowl Party in Victory Park in Dallas, Texas. De rijke investeerder van de Dallas Mavericks, Mark Cuban, wordt niet gemakkelijk overtroffen. Het grootste Super Bowl-feest in Dallas geven is de enige manier om de concurrentie voor te blijven terwijl het NFL-circus in de stad is. Usher zong op het feest dat alleen op uitnodiging was, terwijl Samantha Ronson, de ex-vriendin van Lindsay Lohan, D. J. Tijdens een vertolking van zijn iconische Atlanta-hymne Yeah!, liet Usher zijn "A"-stad stampen.

4 Party After The Mavs won in 2011

Hij beheerde een bar-tab van $ 90.000 op het feest en voegde $ 20.000 aan fooien toe. De Amerikaanse miljardair-ondernemer Mark Cuban kocht een fles champagne voor zijn team en liet vervolgens een fooi van 22 procent achter tijdens de afterparty van de NBA Finals. We moeten ook opmerken dat de fles bijna half zo groot was als de 7-voet Dirk Nowitzki, $ 90.000 kostte en een fooi van $ 20.000 toevoegde. Volgens de New York Post dekte dit zijn uitgaven voor de avond, maar Cuban deed verdere aankopen voor het overwinningsfeest van de Mav.

3 Super Bowl-feestje met Justine Timberlake

Bij de Super Bowl organiseert Cuban ook een groot feest. 2013 zag een concert van Justin Timberlake in New Orleans. Volgens We althy Gorilla had Timberlake een geschat vermogen van $ 250 miljoen. Kate Upton en andere prominente beroemdheden waren ook aanwezig. Door sensualiteit terug te brengen, verdient Justin Timberlake veel geld! Volgens een persoon die bekend is met de gelegenheid, verdiende Timberlake $ 700.000 voor meer dan een uur op het podium tijdens Mark Cuban's AXS-TV-feest met DirectTV.

2 Feestje op de verjaardag van Luka Doncic

Mark Cuban vierde de 21e verjaardag van point guard Luka Doncic met een wilde nacht in Miami. Na eerder die avond te hebben verloren van Miami Heat, voegde de 61-jarige miljardair zich bij Doncic en de rest van de Mavericks voor het avondeten bij Papi Steak. Als verrassing presenteerde hij een drieledige zwart-gouden taart met het nummer 21 en sterretjes aan de jarige daar. Een informant deelde Page Six mee dat nadat Cuban en de groep bij club Liv waren aangekomen, er de hele nacht champagne werd geploft. Voordat de clublichten om 5 uur 's ochtends aangingen, waren A-listers woedend. Cuban wilde echter meer feesten. Een ander rapport beweert dat de Shark Tank-ster zelfs met J. J. net voor zonsopgang. Boban Marjanovi, Delon Wright en Barea. Tegen de tijd dat hij de club eindelijk om 7 uur verliet

1 Super Bowl met Red Hot Chili Peppers

Mark Cuban heeft nog steeds het record voor het hosten van het duurste Super Bowl-feest in 2016. Het was ongetwijfeld een uitdaging voor feestgangers op de zaterdagavond voor Super Bowl 50. Hoewel er veel evenementen waren om bij te wonen, gingen beroemdheden toch naar Exclusieve Super Saturday Night van DirecTV op Pier 70 om de Red Hot Chili Peppers en andere artiesten te zien. Elke artiest liep bijna een uur lang door hun hits. Flea bracht ook hulde aan Metallica, de bekende metalband uit de Bay Area die eerder op zaterdag optrad in AT&T Park iets verderop.

Aanbevolen: