Heeft Tom Cruise de oppas van zijn kinderen echt een NDA laten ondertekenen?

Inhoudsopgave:

Heeft Tom Cruise de oppas van zijn kinderen echt een NDA laten ondertekenen?
Heeft Tom Cruise de oppas van zijn kinderen echt een NDA laten ondertekenen?
Anonim

Werken als oppas voor een beroemdheid kan een behoorlijk goedbetaalde baan zijn. Vraag het maar aan de oppas van Beyoncé en Jay-Z, die dankzij het stel een fortuin verdient. Werken voor een beroemdheid is echter niet gemakkelijk, Jennifer Lopez is daar een perfect voorbeeld van, aangezien de ster verschillende kindermeisjes zag stoppen, gezien de gekke schema's die ze hadden.

Terug in hun tijd samen kozen Tom Cruise en Nicole Kidman ervoor om een eigen oppas te krijgen. Volgens Suzanne Hansen was het proces echter behoorlijk intensief, aangezien Tom een diepgaand contract voor haar klaar had staan om te ondertekenen.

Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Werken voor Tom Cruise is niet altijd de gemakkelijkste taak

Samen met Tom Cruise aan de slag gaan lijkt misschien een droom die uitkomt voor fans, maar in sommige gevallen was het precies het tegenovergestelde, een nachtmerrie. Situaties zijn zo recent als 2021, toen Cruise het verloor van het Warner Bros.-productieteam omdat het tijdens de pandemie de gezondheidsprotocollen niet volgde. Dit vond plaats op de set van Mission: Impossible 7.

Cruise werd betrapt op een tirade waarin ze zei: "Ze zijn nu terug in Hollywood om films te maken dankzij ons. Ik ben 's nachts aan de telefoon met elke studio, verzekeringsmaatschappijen, producenten… Ze kijken naar ons en gebruiken ons om hun films te maken", hoorde hij zeggen. "We creëren duizenden banen, jij moeder."

"Als ik je het opnieuw zie doen, ben je weg. En als iemand van deze bemanning het doet, is dat het - en jij ook en jij ook. En jij, doe je het nooit meer, "Cruise blijft schreeuwen. "Dat is het. Geen excuses. Je kunt het vertellen aan de mensen die hun huis verliezen omdat onze industrie is stilgelegd."

Hoewel Cruise enige kritiek kreeg van de media, stond hij bij wat er was gebeurd.

"Al die emoties gingen door mijn hoofd. Ik dacht aan de mensen met wie ik werk en mijn branche", geeft Cruise toe met ET. "En voor de hele bemanning om te weten dat we begonnen waren door te rollen een film was gewoon een enorme opluchting."

Hij is intens op de filmset, wat inmiddels algemeen bekend is. De acteur is echter ook erg beschermend als het gaat om het inhuren van kindermeisjes…

Tom Cruise's oppas beweert dat de acteur strikte contractovereenkomsten had

Nanny van beroemdheden Suzanne Hansen had veel te vertellen in haar allesomvattende boek, You'll Never Nanny in This Town Again. Ze nam korte tijd deel aan de opvoeding van zowel Conor als Isabella. Volgens de oppas was ze erg sceptisch over de opvoedingsvaardigheden van Nicole Kidman.

"Ik heb haar nooit met haar kinderen gezien", zei ze. Niet alleen dat, maar Hansen onthulde ook dat het nogal een contractueel proces was om voor het gezin te werken, aangezien Cruise de grootst mogelijke privacy van zijn gezin wilde garanderen.

Ze onthulde: Tom liet zijn kindermeisjes vertrouwelijkheidsovereenkomsten ondertekenen die zo strikt waren dat ze niet eens konden zeggen voor wie ze werkten. Dus eigenlijk, als (Cruise) voor de camera ging en zei dat hij geen hulp had bij het opvoeden van zijn kinderen, dan konden ze niets zeggen.”

Het is niet de eerste keer en het zal ook niet de laatste keer zijn dat een beroemdheid een werknemer een NDA laat ondertekenen, vooral gezien de manier waarop het averechts kan werken. Het was nogal een regeling en proces.

Het bleek dat Kidman nog steeds een oppas gebruikte tijdens haar dagen met Keith Urban, terwijl Cruise's andere voormalige partner Katie Holmes een andere weg insloeg.

Nicole Kidman zette de oppastrend voort met Keith Urban terwijl Katie Holmes hulp kreeg van de familie

Als het op reizen aankomt, is het heel gewoon om Nicole Kidman en Keith Urban te zien met een oppas, die hen helpt met de kinderen. Deze trend zette Kidman voort in haar post Tom Cruise-leven. Het is niet meer dan normaal gezien haar drukke werkschema.

Toms andere ex-Katie Holmes kreeg in plaats daarvan hulp van familie, met name haar zus Holly Ann. "Holly speelde een belangrijke rol bij het helpen van Katie om Suri weer op een normaal pad te krijgen na Kate's scheiding van Tom Cruise en is zeer actief geweest als 'stiefouder' voor Suri", aldus de bron bij OK Magazine.

“Ze hielp haar bij het vinden van de juiste school in New York en zorgde voor Suri terwijl Katie winkelde voor een appartement.”

Twee verschillende benaderingen, waarbij beide kiezen voor wat extra hulp.

Aanbevolen: