Lady Gaga heeft een geheime paniekkamer in haar herenhuis

Inhoudsopgave:

Lady Gaga heeft een geheime paniekkamer in haar herenhuis
Lady Gaga heeft een geheime paniekkamer in haar herenhuis
Anonim

Beroemdheden hebben huizen over de hele wereld, zelfs sommige die we niet kennen. Julia Roberts heeft een verborgen juweeltje van een huis in New Mexico dat miljoenen waard is - terwijl Robert Pattinson, ondanks zijn krankzinnige vermogen, besloot tot een meer bescheiden woning.

Lady Gaga nam niet de conservatieve weg en liet $24 miljoen op haar landgoed vallen. Na een zekere angst voor de veiligheid besloot ze een paniekkamer op te nemen.

Laten we eens kijken wat het inhoudt.

Lady Gaga is niet de enige celeb met een paniekkamer

Nee, Lady Gaga is niet de enige celeb in Hollywood die een paniekkamer creëert voor haar eigen bescherming. In werkelijkheid gaan we ervan uit dat veel andere beroemdheden een vergelijkbare structuur hebben, maar deel deze informatie om privacyredenen niet.

Gemma Collins is niet een van die beroemdheden, want de ster was heel open over haar speciale paniekkamer naast Daily Mail.

“Natuurlijk heb ik de paniekkamers, het is allemaal roze, het is allemaal fantastisch,” zei ze op The Gemma Collins Podcast.

"Het is een soort heiligdom voor mij dit huis, ik weet niet of dat normaal is of niet, maar overal waar je gaat weet je gewoon dat het mijn huis is."

Natuurlijk is voor de Engelse media-persoonlijkheid haar veiligheid de eerste prioriteit, wonen in een prachtig huis met een waarde van meer dan een miljoen euro.

Ik heb letterlijk zoveel gedaan gekregen, ik heb beveiliging van buiten en van binnen. Het werk dat erin gaat. Het is als een scène uit The Bodyguard.

"Ik heb paniekkamers. Noem maar op, ik heb het in huis. Noem me maar Whitney, schat."

Lady Gaga zou deze route ook nemen na een enge situatie waarbij haar honden en hondenuitlater betrokken waren terwijl ze weg was in Italië.

Lady Gaga besliste over een geheime paniekkamer nadat haar buldoggen werden gestolen

Tijdens de omgang met Lady Gaga's Franse Bulldogs kwam Ryan Fischer in een situatie terecht die hij niet had kunnen voorzien. Hij werd benaderd door mannen die probeerden de honden mee te nemen. Hij herinnerde zich de traumatische ervaring samen met People: "Ik was bang, ik had pijn. Ik had het gevoel, toen ze naar boven kwamen [en] het pistool op me trokken dat ik uiteindelijk zou worden neergeschoten, want in mijn gedachten had ik was als, 'Er is geen manier dat ik niet ga vechten voor deze honden."

Lady Gaga was enorm aangeslagen door het evenement en het bleek een eye-opening ervaring te zijn, een die ervoor zorgde dat de popster serieuze veranderingen aanbracht, vooral op het gebied van veiligheid.

"Ze is ongelooflijk door elkaar geschud - ze checkt meerdere keren per dag in voor updates over Ryan's voortgang en wil dat elk lid van haar entourage extra beschermings- en bewustzijnstraining krijgt", zegt de bron."Het hele incident was een gigantische wake-up call", verklaarde een insider.

Een van de inbegrepen veranderingen is een geheime paniekkamer. "Ze installeert ultramoderne paniekkamers in elk pand dat ze bezit."

“Ze wil een goede schuilplaats voor zichzelf en haar honden, en zal ze nu niet in het openbaar meenemen tenzij ze een gewapende bewaker hebben. Geld speelt geen rol , beweerde de bron verder met Heat World.

Zeker een stressvolle situatie, maar Gaga geeft niet al haar geld uit aan huisbeveiliging en ze houdt ervan om plezier te hebben in haar eigen huis.

Lady Gaga heeft enkele andere extreme kamers in haar huis

Beroemdheden staan bekend om hun overdreven huizen en dat geldt ook voor Lady Gaga en haar landgoed van $ 24 miljoen. Het huis heeft zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken en daar hoort ook een bowlingbaan bij… wie moet er naar buiten als je een bowlingbaan hebt!

"Hoewel het grootste deel van haar herenhuis van $ 24 miljoen een Europese uitstraling heeft, kon ze het niet laten om een beetje Amerikaanse retro-charme toe te voegen. Afgezien van haar jeu de boules baan, wijnkelder, stallen en zoutwaterzwembad, als Gaga de drang heeft om te bowlen, hoeft ze niet ver te gaan, "verklaarde Brain-Sharper.

Yup, je hoeft het huis niet uit, samen met een studio heeft Gaga alles wat ze nodig heeft in het comfort van haar eigen huis.

Aanbevolen: