Met haar enorme salaris, kijk niet op, kocht Jennifer Lawrence een verbluffend herenhuis van $ 21,9 miljoen in New York

Inhoudsopgave:

Met haar enorme salaris, kijk niet op, kocht Jennifer Lawrence een verbluffend herenhuis van $ 21,9 miljoen in New York
Met haar enorme salaris, kijk niet op, kocht Jennifer Lawrence een verbluffend herenhuis van $ 21,9 miljoen in New York
Anonim

Een pauze nemen uit Hollywood kan een risico zijn, maar in het geval van Jennifer Lawrence heeft het op meer dan één manier zijn vruchten afgeworpen. Ze verdiende een fortuin dankzij Don't Look Up en bracht $ 25 miljoen mee naar huis. Dat is een heel eind verwijderd van haar eerdere salarissen, die op een bepaald moment in Jens carrière slechts $ 3.000 bedroegen.

We zullen haar tijd in Don't Look Up onderzoeken, samen met de aankoop die ze deed met de enorme hoeveelheid wisselgeld.

Jennifer Lawrence verdiende een fortuin in Don't Look Up

Don't Look Up met Leonardo DiCaprio, Jonah Hill en Jennifer Lawrence bleek een van de meest gehypte Netflix-films van 2021 te zijn.

Uiteindelijk behoorde het tot de top ooit in termen van downloads - Netflix deed behoorlijk wat investeringen in de cast, inclusief de salarissen van Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio.

Lawrence brak de bank en verdiende het grootste fortuin van haar carrière met $ 25 miljoen voor de film. Leonardo DiCaprio heeft net zijn tegenspeler verslagen en verdiende $ 30 miljoen.

Sommigen maakten bezwaar tegen de Leo die meer dan Jen maakte voor de film, aangezien Lawrence als de hoofdpersoon werd beschouwd. Desalniettemin verpletterde de actrice elke vorm van controverse naast Vanity Fair en begreep ze het loonsverschil.

Kijk, Leo brengt meer kassa's binnen dan ik. Ik heb enorm veel geluk en ben blij met mijn deal. Maar in andere situaties, wat ik heb gezien - en ik weet zeker dat andere vrouwen in het personeelsbestand ook wordt gezien - is dat het buitengewoon ongemakkelijk is om te informeren naar gelijke beloning. En als je iets in twijfel trekt dat ongelijk lijkt, wordt je verteld dat het geen genderongelijkheid is, maar ze kunnen je niet vertellen wat het precies is.”

Gezien zo'n enorme beloning, merkten fans op dat Lawrence snel wat van haar nieuwe fortuin uitgaf en huizen in New York opknapte.

Jennifer Lawrence kocht een herenhuis met vier slaapkamers in Manhattan voor $ 21,9 miljoen

Net daarvoor heeft Lawrence haar penthouse in Upper East Side verkocht voor $ 9,9 miljoen. Hoewel dat een grote verandering is, meldt Daily Mail dat de actrice een aanzienlijk bedrag heeft verloren door de verkoop, waarvan $ 5 miljoen het geschatte verlies is.

Lawrence was niet bezig met de paar miljoenen, maar hakte een herenhuis in het West-dorp van Manhattan vast met een waarde van maar liefst $ 21,9 miljoen! Daily Mail besprak enkele kenmerken van het herenhuis.

"Gasten komen binnen in een open keuken, woonkamer en aangelegde tuin op de eerste verdieping en de slaapkamers bevinden zich allemaal op de tweede verdieping van het huis met twee verdiepingen."

"Lawrence en Maroney krijgen ook hun eigen garage en zelfs kelderruimte. Lawrence, hield de deal onder de duim door het onroerend goed te kopen via Doc Babe LLC, zorg van Grant Tani Barash & Altman in Beverly Hills met de hulp van een advocaat, meldde de New York Post woensdag.

Zoals verwacht, heeft het huis ook een prachtig zwembad op het dak en andere voorzieningen zoals een sauna en een fitnessruimte.

Ja, het pand was niet goedkoop, maar met een geschat vermogen van meer dan $ 160 miljoen was Lawrence meer dan in staat om zo'n investering te doen.

Jennifer Lawrence's carrière stond stil voordat hij niet opkeek

Voordat ze Don't Look Up, rond 2017, voelde Jennifer Lawrence zich niet zichzelf en bovendien had ze het gevoel dat haar carrière begon te slippen.

"Ik pompte niet de kwaliteit uit die ik zou moeten hebben", zegt ze, een trieste uitspraak voor iemand die zo enorm getalenteerd is. “Ik denk gewoon dat iedereen ziek van me was geworden. Ik was ziek van mij geworden. Het was net op een punt gekomen dat ik niets goed kon doen. Als ik over een rode loper liep, was het: 'Waarom rende ze niet?'… Ik denk dat ik het grootste deel van mijn leven mensen behaagde."

"Door te werken kreeg ik het gevoel dat niemand boos op me kon zijn: 'Oké, ik zei ja, we doen het. Niemand is boos.' En toen had ik het gevoel dat ik een punt bereikte waarop mensen niet blij waren door mijn bestaan. Dus dat soort schudde me uit het denken dat werk of je carrière elke vorm van vrede in je ziel kan brengen."

Lawrence vrije tijd nemen wakkerde haar creatief aan en bracht haar innerlijke rust.

Bovendien brak ze duidelijk de bank toen het tijd was om terug te keren voor de Netflix-film.

Aanbevolen: