Na maanden van draagmoederschapspeculatie zijn fans boos over het babynieuws van Khloé Kardashian

Inhoudsopgave:

Na maanden van draagmoederschapspeculatie zijn fans boos over het babynieuws van Khloé Kardashian
Na maanden van draagmoederschapspeculatie zijn fans boos over het babynieuws van Khloé Kardashian
Anonim

Baby's zijn altijd een zegen voor aanstaande ouders die met open armen wachten. Maar dat betekent niet dat het leven altijd rooskleurig is, alleen maar omdat er een baby op komst is. Geval in punt? Khloé Kardashian's recente draagmoederschapnieuws.

Inmiddels weet iedereen die de naam Kardashian kent ook van de Tristan Thompson-fraudeschandalen (ja, meerdere), zelfs als ze The Kardashians niet hebben gezien. Dus fans waren geschokt toen onlangs het nieuws brak dat Khloé haar tweede kind verwachtte via draagmoeder met niemand minder dan haar ex en baby-papa Tristan.

Schudden is misschien niet het juiste woord; fans zijn boos namens Khloé, deels vanwege de timing van het babynieuws - en het feit dat Tristan's bewezen geflirt plaatsvond te midden van de plannen van het voormalige paar om hun gezin samen te laten groeien.

Khloé Kardashian draagmoederschap geruchten gaan al maanden rond

Hoewel het nieuws over een draagmoederschap van Kardashian-Thompson niet helemaal schokkend was voor fans, dachten de meesten dat de geruchten puur dat waren. Toen de geruchten zich voor het eerst begonnen te verspreiden, maakten Redditors er zelfs grappen over; een uitgestreken, "Is dat wat ze het nu noemen als hij een andere vrouw zwanger maakt?"

Het is duidelijk dat er tegenwoordig maar weinig supporters over zijn aan de kant van Tristan Thompson, en niemand had verwacht dat Khloé een van hen zou zijn. People meldde zelfs dat de exen sinds december 2021 niet meer hadden gesproken, afgezien van gesprekken over co-ouderschapskwesties. Daarom is er nog geen woord over hoe ze van plan zijn de nieuwe baby, die in november werd verwekt, groot te brengen.

Tegelijkertijd gaan er geruchten dat Khloé met een nieuw iemand uitgaat. Wie weet hoe het babynieuws die vermeende relatie zal beïnvloeden. Hoe dan ook, fans hopen echt dat Khloé nooit meer teruggaat naar Tristan, niet na het fiasco dat zijn bedrogschandaal was. Er is ook het feit dat de timing van het draagmoederschap om een specifieke reden niet goed op Thompson past.

Fans zijn er zeker van dat Khloé en Tristan's babyplannen slecht getimed waren

Hoewel sommige KUWTK-momenten zijn gescript en opgevoerd, merkten kijkers hoe zichtbaar ongemakkelijk Khloé was tijdens de nieuwe show, waarbij Tristan in het eerste seizoen betrokken was. Tegen de tijd dat de show werd uitgezonden, wist bijna iedereen van Tristans misstappen, maar Khloé moest het opnieuw beleven toen de show daadwerkelijk in première ging.

Fans zijn al lang boos namens haar, maar de timing van zowel hun surrogaatzwangerschap als de show zelf hebben hen in de war gebracht. Want op het moment dat Tristan en Khloé blijkbaar van plan waren hun gezin uit te breiden, verwachtte hij al een baby met iemand anders - en Kardashian-aanhangers zeggen dat hij het waarschijnlijk wist.

One Redditor brak de zwangerschapsberekening op en merkte op: "Hij wist echt niet dat Maralee zwanger was toen ze doorgingen met het draagmoederschap. Theo is in december geboren, de draagmoeder was in september/oktober zwanger, terwijl ze in het tweede trimester zou zijn geweest."

Een andere commentator suggereerde dat Tristan "heel goed wist" dat hij een andere vrouw zwanger had, maar dat hij Khloé nog steeds wilde "overtuigen" om nog een baby met hem te krijgen.

Wist Khloé van de zwangerschap van Maralee bij het plannen van haar tweede kind?

Fans wezen erop dat Khloé heeft gesproken over het feit dat ze wilde dat haar dochter True een volledige biologische broer of zus zou hebben (ze heeft een oudere halfbroer genaamd Prince en natuurlijk een jongere broer genaamd Theo), dus sommigen vragen zich af of ze wist ook van Maralee's zwangerschap voorafgaand aan de draagmoederschapsplannen.

Een Redditor grapte, "legitiem angstaanjagend om getuige te zijn van zo'n afschuwelijk gevoel van eigenwaarde", verwijzend naar Kardashians keuze om terug te blijven gaan naar Thompson nadat hij veel schandalige krantenkoppen had geïnspireerd.

Hoewel veel commentatoren (niet per se fans) Khloé bekritiseren omdat ze ervoor hebben gekozen om nog een kind met Tristan te krijgen na zijn vele schandalen, is het de moeite waard om op te merken dat Khloé misschien een tweede kind met Tristan wilde, ongeacht het potentieel voor de zwangerschap om hun relatie te overleven.

Ze lijkt te suggereren dat hij een goede vader is voor True, en ze zijn samen met hun dochter gefotografeerd sinds de breuk. Plus, omdat, zoals Khloé heeft uitgelegd in de realityserie van het gezin, haar arts haar afraadde om zelf nog een kind te dragen vanwege gezondheidsproblemen.

Misschien wilde Khloé hoe dan ook nog een kind, en Tristan was bereid haar te helpen er een te verwekken (de twee hebben in het verleden embryo's samen ingevroren, zoals vastgelegd door KUWTK), dus besloot ze door te gaan omdat de plannen al waren gemaakt.

Hoe dan ook, iedereen hoopt uiteindelijk op een gezonde baby, zelfs als hun beroemde ouders het nooit met elkaar eens zullen worden (omdat niemand aan Khloé's kant van de zaak dat zou onderschrijven!).

Aanbevolen: