Is Anya Taylor-Joy stiekem verloofd?

Inhoudsopgave:

Is Anya Taylor-Joy stiekem verloofd?
Is Anya Taylor-Joy stiekem verloofd?
Anonim

Anya Taylor-Joy speelde in vele geweldige rollen. Ze staat bekend om haar bekroonde rol als Beth Harmon in de Netflix-serie The Queen's Gambit. Ze speelde ook in de populaire televisieserie, Peaky Blinders, als Gina Gray.

Maar met haar groeiende roem op het scherm komen er veel speculaties over haar persoonlijke leven. En de laatste tijd nemen fans Anya's vriend en, als we de geruchten mogen geloven, zijn verloofde onder de loep.

Wie is Anya Taylor-Joy dating?

Taylor-Joy is aan het daten met een muzikant en acteur genaamd Malcolm McRae. Muziek lijkt zijn belangrijkste focus in plaats van acteren. Hoewel Taylor-Joy nooit naar buiten kwam om te zeggen dat ze met hem uitgaat of het bevestigt, zijn de twee samen gespot terwijl ze elkaar kussen en elkaars hand vasthouden. Dat is duidelijk alle bevestiging die fans nodig hebben.

Taylor-Joy sprak ook over het hebben van een partner in 2021 tijdens een interview, maar noemde nooit McRae. De twee legden hun eerste rode loper samen in 2022 op het Oscar-feest van Vanity Fair. Ze waren ook samen op een andere rode loper voor de vertoning van Taylor-Joy's nieuwe film, The Northmen.

Ze toonden publieke genegenheid, en werden zelfs samen zoenend gefotografeerd. Het was duidelijk dat de twee aan het daten waren en behoorlijk serieus waren. Zowel Taylor-Joy als McRae delen foto's van elkaar op hun Instagram. Ze deden onlangs geruchten de ronde dat ze 'stiekem' verloofd waren, ondanks dat de twee er nooit over spraken.

Is Anya Taylor-Joy stiekem verloofd?

De reden waarom fans speculeren dat Taylor-Joy en McRae verloofd zijn nadat recente paparazzi-foto's zijn opgedoken. Eind juni arriveerde Taylor-Joy in Australië en werd gefotografeerd toen ze uit het vliegtuig kwam. Op de foto's is te zien hoe Taylor-Joy haar linkerhand omhoog houdt, waarop duidelijk een diamanten ring aan haar ringvinger te zien is. Dus fans denken natuurlijk dat de actrice en muzikant zeker verloofd zijn.

Tijdens een interview met Vogue vertelde ze een beetje over haar relatie met McRae. Ze zei: "We zijn eigenlijk 80 en zeven tegelijk, en het werkt heel goed." Fans hebben de twee op dit moment niet echt nodig om rechtstreeks te zeggen dat ze samen zijn, het is duidelijk genoeg dat het paar gelukkig is.

De twee delen elkaar vrij veel op hun Instagram met schattige bijschriften en laten fans hun tijd samen zien. Op Taylor-Joy's Instagram promootte ze de nieuwe videoclip van McRae. Ze deelde de videoclip op haar verhaal met haar 8 miljoen volgers. De wereld laten zien dat ze de carrière van haar partner van harte steunt.

Anya Taylor-Joy vertelt meer over haar relatie

De twee leken te proberen hun relatie wat meer privé te houden toen ze voor het eerst gingen daten. Maar na verloop van tijd kwamen er foto's naar boven, want paparazzi willen natuurlijk beroemde gezichten fotograferen. Maar natuurlijk deelde Taylor-Joy ook een Instagram-bericht om de verjaardag van zowel haar als McRae te vieren met het bijschrift: "Gefeliciteerd met je verjaardag schat. Bedankt allemaal voor jullie liefde."

Het paar heeft nooit een reactie gekregen, maar heeft eerder steun en zoveel liefde voor elkaar gekregen van fans. De speculatie van de verloving lijkt te zijn gebaseerd op het geluk van het paar en hoe goed ze voor elkaar werken. Dus terwijl Taylor-Joy aan nieuwe films werkt en McRae aan zijn muziek werkt, plannen de twee misschien wel een bruiloft. Maar niemand zal het echt weten totdat een van hen het bevestigt.

Hoe dan ook, Taylor-Joy herinnert haar Instagram-volgers er constant aan hoe verliefd ze is. Onlangs plaatste ze foto's van fans van haar nieuwe kat en van haar vriend, McRae, met de nieuwe kat. Ze ondertitelde de foto met een verwelkoming voor hun nieuwe pelsbaby en voegde eraan toe: "We zijn verliefd".

Of dat bijschrift nu zinspeelde op haar nieuwe kat of haar vriend (of beide), het was absoluut schattig. Taylor-Joy is niet alleen meer open en openbaar over haar relatie, maar ze is ook extreem kwetsbaar op haar pagina. In januari deelde de ster van The Queen's Gambit een emotionele post over een reis die ze maakte terug naar Argentinië.

Ze is al drie jaar niet teruggekeerd naar Argentinië, dus het leek een oprecht moment voor de actrice. Ze onderschrift: "Ik was zo emotioneel dat ik niet kon stoppen met huilen." Het is leuk voor fans om te zien dat een actrice van wie ze houden ook een deel van hun persoonlijke leven deelt, wat Taylor-Joy nu vaker lijkt te doen.

Aanbevolen: