Chelsea Handler plant haar late night terugkeer, dit is wat fans zeggen

Inhoudsopgave:

Chelsea Handler plant haar late night terugkeer, dit is wat fans zeggen
Chelsea Handler plant haar late night terugkeer, dit is wat fans zeggen
Anonim

Chelsea Handler was de gastheer van de late-night talkshow, Chelsea Lately voor meerdere jaren op de E! Netwerk. Ze heeft in al die jaren geen late night meer gedaan, maar toen ze 's avonds laat terugkeerde naar gastgastheer Jimmy Kimmel Live! een week lang besloot de komiek dat het nu een goed moment zou zijn om terug te keren. Handler was gezegend met de mogelijkheid om Kimmel te vervangen in de tijd dat vrouwenrechten werden afgeschaft door de overheid, waar Handler duidelijk veel meningen over had en die ze graag met de wereld deelde.

Handler kondigde op haar Twitter kort na haar periode als gastgastheer aan dat ze "klaar" is om terug te keren naar de late avond. "Ik heb het gevoel dat dit een tijd is… waarin het zo belangrijk is om vertegenwoordigd te zijn en om vrouwen te vertegenwoordigen en om mensen eraan te herinneren waarom het zo belangrijk is om luid en sterk te zijn."

8 Sommige fans vinden dat meer vrouwen late night talkshows zouden moeten hosten

Deze fan is van mening dat veel vrouwen late night talkshows zouden moeten presenteren, waaronder actrices als Amy Poehler en Tina Fey. Hij wil weten waarom de aanbiedingen voor vrouwen die late night-shows hosten niet binnenstromen, aangezien de meerderheid van de late night-hosts mannen zijn. Busy Philipps had een late-night talkshow op E! enkele jaren geleden, maar het werd uiteindelijk na één seizoen geannuleerd.

7 Een fan denkt dat Chelsea Handler Kimmel kan volgen

Een fan is van mening dat Handler perfect zou zijn om een late night show op ABC te hosten in navolging van Jimmy Kimmel. Ze zeiden dat "we 's avonds laat een vrouwelijke host op een groot netwerk nodig hebben", waar veel fans het mee eens lijken te zijn. Het is waar dat ABC geen late night-shows heeft die na Kimmel worden uitgezonden, dus dat zou een geweldige plek zijn voor Handler.

6 Fans geloven dat tv niet hetzelfde was zonder Chelsea Handler

Een fan reageerde op Handler's tweet dat ze klaar was om terug te keren naar de late avond en zei dat ze dol waren op haar monologen terwijl ze gastpresentator was voor Kimmel. Veel fans vonden het geweldig om haar te zien invallen voor de late night host, en ze wilden gewoon dat ze fulltime terug zou keren naar de late night, en waren opgewonden toen ze aankondigde dat ze klaar was om terug te keren.

5 Sommige fans geloven dat het tijd wordt dat Chelsea Handler terugkomt in de late uurtjes

Deze fan viert het feit dat Handler niet bang is om honderd procent zichzelf te zijn. Hander vertelde Variety in een recent interview: "Ik heb natuurlijk heel sterke en luide meningen en ik deel ze graag. Vooral in een tijd als deze is het voor veel mensen fijn om een vrouwelijke stem te hebben."

4 Sommige fans hopen dat Chelsea Handler de late late show overneemt

James Corden kondigde eerder dit jaar aan dat hij na komend seizoen The Late Late Show op CBS gaat verlaten. Handler zou heel goed zijn plek kunnen vullen. Handler vertelde Variety dat ze nog niemand bij CBS heeft gesproken, maar dat ze openstaat voor de mogelijkheid om voor Corden in te vullen. Afgaande op deze tweet zouden fans het geweldig vinden als ze die open plek zou innemen.

3 Fans hielden van haar op Jimmy Kimmel Live

Veel fans vonden het geweldig om Handler te zien op Jimmy Kimmel Live! en realiseerden zich hoeveel ze misten om de komiek elke avond op televisie te zien. Veel fans zijn het erover eens dat het nu een goed moment is voor Handler om tot laat in de nacht terug te komen.

2 Fans waren dol op haar show op Netflix

Sommige fans op Twitter zeiden dat ze dol waren op haar Netflix-show Chelsea, die twee seizoenen op de streamingdienst liep. Een meerderheid van de wereld wil Handler 's avonds laat terug, en ze is er zeker klaar voor. De enige vraag is wanneer en waar.

1 Fans zijn klaar voor Chelsea's late night terugkeer

Fans van Handler's zijn zeker klaar voor haar late terugkeer. Ze vonden het allemaal geweldig om haar gastgastheer Kimmel te zien en hopen dat ze snel terugkomt met haar eigen show!

Aanbevolen: