10 Beroemdheden die Justin Bieber niet kunnen uitstaan

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die Justin Bieber niet kunnen uitstaan
10 Beroemdheden die Justin Bieber niet kunnen uitstaan
Anonim

Ondanks zijn muzikale bekwaamheid, vertoont Justin Bieber, die onlangs een zeldzame ziekte ontwikkelde, veel eigenschappen die velen zouden verbinden met een complete eikel. Zelfs als hij de meest gezochte persoon ter wereld is, staat roem niet gelijk aan populariteit. Je wordt in 2013 niet de meest gevolgde persoon op Twitter van een prepuberale Canadese YouTube-sensatie zonder eerst wat vijanden te creëren. Slechts een paar snijwonden en kneuzingen zijn alles wat Justin Bieber moet laten zien voor zijn 22e en vierde geurrelease.

Hoewel veel van zijn Beliebers bij hem zijn gebleven ondanks beschuldigingen van rijden onder invloed, vandalisme en aanranding, is niet iedereen even vergevingsgezind voor de pop-acties. 270.000 Amerikaanse mensen hebben in 2014 een verzoekschrift ingediend om Bieber uit de VS te zetten. Hoewel de regering-Obama dit verzoek heeft afgewezen, zijn er ongetwijfeld een paar beroemde mensen die hem graag hadden zien vertrekken. De beroemdheden op deze lijst behoren tot de laatste groep en schamen zich er niet voor om dat in het openbaar toe te geven.

10 Miley Cyrus

Miley, wiens ouders beroemd zijn, begon haar carrière als kindsterretje in de Nickelodeon-studio. Aan de andere kant groeide Bieber op in een huis met een laag inkomen en werd hij per ongeluk opgemerkt toen de uitvoerend producent van Usher zijn YouTube-opnames tegenkwam. Ze zei over Justin Bieber dat artiest zijn moeilijker zou moeten zijn. Veel mensen zouden het daarmee eens zijn, vooral in het licht van Justin Biebers houding ten opzichte van zijn bekendheid. Zijn houding leek echter meer een recht te zijn dan iets verdiend te hebben met harde inspanningen.

9 Michelle Obama

Zelfs de First Lady van de Verenigde Staten heeft commentaar geleverd op de buitensporige capriolen van de bekendste beroemdheid van het land. Op de vraag welk advies ze Bieber als moeder zou geven, antwoordde Michelle Obama bewonderenswaardig dat ze niet weet of het net zo goed geadviseerd zou worden als actie, ook al zijn beroemdheden ziek van de slechte manieren en het vervelende gedrag. Justin Bieber heeft op dit punt in zijn leven nog wat ouderlijke begeleiding nodig. Leeftijd is gewoon een getal, maar te oordelen naar hoe Justin zich gedraagt, lijkt het er niet op dat hij ouder wordt.

8 Seth Rogen

Er is veel nodig om een typisch vrolijke man als Seth Rogen te ergeren, maar de zanger van Sorry slaagde er meer dan tijd in om het voor elkaar te krijgen, waardoor de komiek haar uithaalde met een komische wraak. Wat de openingssalvo's betreft, is de komiek die vreemd was gegaan door de voorrang van Adele die in 2014 over Justin Bieber tweette, wat nogal openhartig was, behoorlijk legendarisch. In een gesprek met Howard Stern ging hij dieper in op zijn pak slaag van Justin Bieber.

7 Taylor Swift

Het is geen geheim dat Justin Bieber en collega-muzikant Taylor Swift niet met elkaar overweg kunnen. Taylor, die vijf jaar ouder is, toonde haar afkeer van het jongere popicoon bij de Billboard Music Awards, hoewel ze volwassener is geworden en haar uiterlijk heeft veranderd om een ouder publiek aan te spreken. De manier waarop Tay-Tay deed alsof hij droog deinde bij het zien van het kussen van Justin Bieber en Selena Gomez, grensde misschien ook aan het infantiele.

6 Jon Bon Jovi

Toen Bieber in maart 2014 twee uur te laat arriveerde voor een groot concert in de O2 in Londen, uitte de oudere rocklegende zijn woede. Toen hij werd geïnterviewd door The London Evening Standard, beweerde de zanger die Howard Stern ooit stalkte dat elke generatie mannen heeft die zich zo gedragen. Jongens als Justin blijven mensen in hun publiek niet respecteren die hard hebben gewerkt om hun kaartjes te bemachtigen en hem toestemming hebben gegeven om twee of drie uur van hun leven te nemen. Het is niet verwonderlijk dat een professionele singer/songwriter, een aanduiding die een uitdaging is om aan Bieber toe te kennen, zo'n verfijnde en respectvolle boodschap zou brengen.

5 Gene Simmons

Een andere muzikant, Kiss-zanger Gene Simmons, is van mening dat Justin Bieber af en toe slechte beslissingen neemt. Simmons wijst met name op de tijd in juli 2017 toen Bieber abrupt een einde maakte aan het resterende deel van zijn Purpose World Tour. Toen hij door TMZ om advies werd gevraagd voor de zanger van Never Say Never, suggereerde Simmons dat hij een leven zou krijgen omdat hij van rijkdom en privileges geniet. Hij vervolgde door te beweren dat Justin Bieber de Beverly Hills-blues had, waaronder klachten over limo's en huizen. Simmons vond het echter onvoldoende om Bieber gerechtigd te noemen. Een maand later ging hij dieper in op Rolling Stone, waarbij hij Biebers fouten toeschreef aan onervarenheid en dwaasheid.

4 Jared Padalecki

Padalecki is een andere Hollywood-acteur die teleurgesteld is door de wilde jonge capriolen van Justin Bieber. De spookjager-acteur onthulde via Twitter hoeveel Justin zijn vriend betaalde om te liegen en te beweren dat de cocaïne niet van hem was, maar van hem. Of het nu de schuld van Justin was of niet, het is een probleem wanneer beroemdheden dingen zo laten glippen en mensen hun ongenoegen beginnen te uiten. Ook al lijkt Justin Biebers buitensporige feesten hem nog niet in te halen, toch hopen veel beroemde mensen en zijn volgers van wel.

3 Sharon Osbourne

Een van The Talk's meest vocale presentatoren en een veteraan in de muziekbusiness op zich, Sharon Osbourne, maakte een punt van kritiek op Bieber. Dit was voordat hij zijn tour van 2017 annuleerde. Toch was het vóór zijn slechte gedrag in de vroege jaren 2010, waaronder de iconische emmer-plassen-episode, roekeloos door zijn buurt rijden in zijn Ferrari en rijden onder invloed.

2 Orlando Bloom

Jaren later is het onduidelijk wat Bieber van Orlando Bloom afzette tot het punt waarop de oudere acteur de jongere in een bomvol restaurant op Ibiza in 2012 sloeg. en er ontstond chaos. In de dagen die volgden twitterden veel beroemdheden, waaronder Alyssa Milano en James Franco, hun steun voor Orlando.

1 Marg Helgenberger

Veel mensen waren ontevreden toen werd aangekondigd dat de 17-jarige Justin Bieber in een CSI-aflevering zou verschijnen. Ze waren aanzienlijk gelukkiger toen ze hoorden dat hij in de aflevering zou sterven. Marg Helgenberger, een CSI-actrice, was eerlijk toen ze op de Franse radio sprak over het moment waarop Justin Bieber een cameo-optreden maakte op CSI en sommige kijkers van streek maakte. Helgenberger was eerlijk toen ze Justin vergeleek met een jongere die duidelijk buiten zijn klasse was en dringend probeerde op te vallen en bekend te worden.

Aanbevolen: