10 Beroemdheden die Joe Rogan niet kunnen uitstaan

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die Joe Rogan niet kunnen uitstaan
10 Beroemdheden die Joe Rogan niet kunnen uitstaan
Anonim

Het is waar als mensen zeggen dat Joe Rogan een man met veel talenten is. Door de jaren heen heeft Rogan zichzelf bewezen in de wereld van acteren, stand-up comedy, op het gebied van vechtsporten en als UFC-commentator. Deze prestaties droegen bij aan zijn succes en zelfs meer nu hij het streamingplatform Spotify betrad voor zijn podcastshow The Joe Rogan Experience. Met meer dan een miljoen luisteraars was Rogan trots op zijn show, die op zijn beurt een grotere verantwoordelijkheid draagt voor zijn toeschouwers. Hoewel dit een platform was om interessante verhalen en vermakelijke gesprekken met zijn gasten te delen, leek Rogan de gevaren te vergeten van zijn neus steken waar hij niet thuishoort.

10 Trisha Paytas

Joe Rogan kreeg een reactie na zijn vrouwonvriendelijke opmerkingen over de foto van online persoonlijkheid en OnlyFans-maker Trisha Paytas. In zijn podcast-interview met komiek Ali Macofsky, zei ze toevallig dat ze zich had geabonneerd op Paytas' OnlyFans-account, waarin Rogan zijn team vroeg om een foto van de ster te maken. Na het bekijken van de foto van Paytas zei Rogan op minachtende toon: "Ja, dat mag je houden." Dit zorgde voor opschudding onder fans van de online persoonlijkheid en beschuldigde Rogan van body-shaming. Het nam ook contact op met Paytas, waardoor ze een video van acht minuten uploadden, getiteld "Dear Joe Rogan" als reactie.

9 Prins Harry

Wat is er interessanter dan de aandacht te trekken van een lid van de koninklijke familie? In een uitgegeven verklaring hebben Harry en zijn vrouw Meghan contact opgenomen met Spotify om hun bezorgdheid te uiten over de gevolgen van desinformatie over COVID-19 op zijn platform. Dit is nadat Joe Rogan zijn luisteraars op zijn podcast vertelde dat het volkomen veilig is om je niet te laten vaccineren als iemand een gezonde jonge volwassene is. Rogan, die het enige onderwerp was van het verspreiden van valse informatie, ontkende deze kwestie en beweerde dat hij niet probeert om desinformatie in zijn show te promoten, maar eerder om interessante gesprekken te voeren.

8 Stephen A. Smith

De vete tussen de twee sportcommentatoren begon toen Rogan zijn mening gaf over het hoofdevenement van UFC 246. Donald Cerrone leed een TKO-verlies van 40 seconden voor Conor McGregor, dat Smith beschreef als 'opgeven'. De opmerkingen van Smith aan Cerrone werden niet goed ontvangen door de MMA-gemeenschap, waaronder Rogan. De oude UFC-commentator riep Smith en vertelde de luisteraars van zijn podcast dat het er slecht uitziet voor ESPN; het is een slechte blik voor Smith, en het is een slechte blik voor de sport. Smith reageerde op Rogan met een video die op zijn Twitter-account werd geplaatst en bood aan om met hem over de kwestie te debatteren.

7 Fallon Fox

In voorgaande jaren kreeg Joe Rogan kritiek omdat hij transfobisch was vanwege zijn eerlijke mening over het niet toestaan van Fox, een transgenderatleet, om deel te nemen aan MMA voor vrouwen. Hij voerde sterk aan dat hoewel Fox postoperatief een vrouw werd, de transatleet nog steeds profiteert van zijn fysiologische structuur toen ze nog een man was. Fox reageerde op deze bewering door de discriminatie van honkballegende Jackie Robinson aan te halen, omdat ze een oneerlijk voordeel hadden omdat zwarte mensen grotere hielbeenderen hebben dan blanke mannen. Na 2021 maakte Rogan een hatelijke opmerking waarin hij zegt dat over het algemeen domme mensen een gemakkelijke manier hebben om hun reputatie te verbeteren door van geslacht te veranderen. Dit trok de aandacht van het voormalige vedergewicht, die in een tweet reageerde op hoe Rogan opnieuw transfobisch was en dat hij nog een paar transfobe afleveringen heeft gehad. Ze beëindigde de tweet door Spotify te vragen zijn show te annuleren.

6 Tito Ortiz

Voormalig UFC-kampioen Tito Ortiz is niet blij met het besluit van podcaster Joe Rogan om Californië te verlaten en naar Texas te gaan. Rogan legde uit dat de staat al overbevolkt was en zelfs het probleem van dakloosheid en financiële problemen van mensen ter sprake bracht, naast het verkeer in de stad. De podcaster wilde alleen maar ergens in het midden van het land zijn, waardoor het voor hem toegankelijk werd om naar beide plaatsen te reizen en ergens met een beetje vrijheid te zijn. Ortiz, die destijds kandidaat was voor de gemeenteraad in Huntington Beach, Californië, geloofde dat Joe Rogan en andere Hollywood-beroemdheden die de staat verlieten allemaal opgevers waren.

5 Neil Young

Legendarische rocker Neil Young ging de uitdaging aan om Spotify uit te dagen in een strijd om te kiezen tussen hem en Joe Rogan. Het ultimatum werd gesteld vanwege Rogan's controversiële kwestie over desinformatie over COVID-19 die ernstige gevolgen kan hebben voor de luisteraars van zijn show. Hoewel Young slechts een principieel standpunt innam over de kwestie, koos Spotify ervoor om bij de podcaster te blijven terwijl hij de rocker het beste wenste en in de hoop hem snel terug te verwelkomen.

4 Joni Mitchell

Volksmuzieklegende Joni Mitchell die met polio vocht, heeft zich bij zijn co-artiest Neil Young aangesloten in hun protest tegen Spotify voor het hosten van de controversiële podcast van Joe Rogan. Mitchell schreef in haar verklaring dat ze besloot al haar muziek van het platform te verwijderen om solidair te zijn met Neil Young en de wereldwijde wetenschappelijke en medische gemeenschappen over dit onderwerp. Mitchell voegde ook een link toe naar een open brief aan Spotify, die was ondertekend door tientallen medische en wetenschappelijke professionals. Het benadrukt het belangrijkste punt van het vaststellen van een beleid om misleidende en valse informatie van podcasthost Joe Rogan aan te pakken.

3 Trevor Noah

Joe Rogan ging onder vuur nadat een video waarin hij herhaaldelijk zei dat het N-woord viraal ging. De podcast-ster verontschuldigde zich onmiddellijk op Instagram voor het gebruik van een racistische smet, erop aandringend dat hij niet van plan was racistisch te klinken. Hoewel Rogan zijn spijt betuigde over wat er is gebeurd, heeft de presentator van The Daily Show, Trevor Noah het niet gekocht. In een van de afleveringen van zijn show beweerde de presentator dat Joe racisme gebruikte als een vorm van entertainment. Maar fans van Rogan kwamen voor Noah en herinnerden hem eraan hoe de podcast-ster tot zijn verdediging kwam nadat een reeks controversiële tweets die hij in de loop der jaren had gepost, weer opdook kort nadat hij was aangekondigd als de nieuwe gastheer van The Daily Show.

2 Sunny Hostin

In een van de afleveringen van The Joe Rogan Experience opende podcast-host Rogan het idee om een presidentieel debat te organiseren waar Donald Trump positief op reageerde. Hoe interessant deze opzet ook is, de mede-host van The View, die een nettowaarde van $ 3 miljoen heeft, is er niet zo blij mee. Hostin beschreef Rogan als vrouwonvriendelijk, racistisch, homofoob en iemand die een "ongepaste" keuze zou zijn om een presidentieel debat te modereren. Trump kwam ook niet weg en zei dat de president het ambt van presidentschap heeft verlaagd en denkt dat het land een gevoel van fatsoen heeft verloren.

1 Chelsea Peretti

Rogan was nog steeds niet tevreden met al zijn controverses, dus nam hij er nog een. Chelsea Peretti van Brooklyn Nine-Nine, was er snel bij om Joe Rogan en zijn gast op zijn podcastshow, Joey Diaz, te roepen na een seksistische verklaring over het verkrijgen van seksuele gunsten van vrouwelijke komieken om podiumtijd te krijgen. Rogan leek de beweringen van Joey hilarisch te vinden voordat hij hem vroeg met hoeveel vrouwen hij dit deed. De actrice ging naar zijn Twitter-account om uit te drukken hoe walgelijk ze was van de hele situatie voordat ze haar eigen ervaringen met seksisme in haar komische carrière deelde. Ze voerde aan dat mannelijke comedians mannen moeten vertellen om te stoppen met hatelijke woorden over vrouwen te zeggen en niet op podcasts te gaan die racistisch en seksistisch zijn.

Aanbevolen: