John Cena's $ 22 miljoen Box Office Flop zou naar iemand anders gaan

Inhoudsopgave:

John Cena's $ 22 miljoen Box Office Flop zou naar iemand anders gaan
John Cena's $ 22 miljoen Box Office Flop zou naar iemand anders gaan
Anonim

Deze specifieke film in kwestie had John Cena's acteercarrière gemakkelijk kunnen vernietigen, zelfs voordat het van de grond was en op gang kwam. Ja, het was zo erg en volgens We Are The Mighty had het een recordaantal feitelijke fouten, in de eerste vijf minuten… yikes.

Laten we John Cena hier wat krediet geven, hij nam het optreden op zich ondanks het feit dat hij een opzegtermijn van twee weken had gekregen. Bovendien verliet hij de WWE op zijn hoogtepunt, een groot risico dat veel supersterren in zijn vakgebied niet nemen, vooral niet na een mislukte film.

John bleef bij zijn carrière en al snel werden de rollen beter en konden we zijn persoonlijkheid echt zien schitteren.

Het was echter in het begin een grote hindernis om zijn acteercarrière te zien bloeien. Cena zelf aarzelde om de rol op zich te nemen.

We zullen bekijken wat er is gebeurd en voor wie de rol in eerste instantie is geschreven.

Daarnaast bekijken we hoe John zijn carrière weer op de rails kon krijgen, na de mislukte eerste breakout-film.

Cena aarzelde om de rol op zich te nemen

Terugkijkend geeft John Cena toe dat hij de rol om één reden en slechts één reden op zich nam, WWE. Naar zijn mening zou de film meer oogbollen toevoegen aan het product in het algemeen, terwijl hij zijn sterrenkracht zou vergroten.

Hoewel hij in het begin toegeeft, aarzelde hij, vooral gezien het feit dat het aanbod slechts twee weken voor de shoot werd gedaan.

Voor hij het wist zat hij in het vliegtuig naar Australië en liet hij de sportwereld achter zich.

"Als we WWE-studio's kunnen versterken, zullen we de aanwezigheid van WWE-live-evenementen vergroten. We kunnen grotere locaties hosten en meer wijdverspreid zijn. Ik heb zoiets van 'deze man is iets op het spoor, laten we dit gaan doen, zodat ik terug naar de ring."

"Dat is de verkeerde benadering, maar ik bleef die benadering volgen voor de films die ik deed, en op mijn beurt maakte ik veel slechte films. Dus zet dat nu over in WWE-spraak."

In werkelijkheid deed de film het tegenovergestelde en het verpletterde in het begin bijna zijn acteercarrière. Het zou ook de deur openen naar een reeks slechte films van zijn kant.

Dingen hadden heel anders kunnen verlopen als een bepaald iemand vanaf het begin had ingestemd.

Stone Cold Steve Austin heeft het doorgegeven

Als je een veteraan bent, is nee zeggen tegen een aanbod veel acceptabeler. Cena's collega Stone Cold Steve Austin was destijds met pensioen, en is dat nog steeds, maar nadat hij het script had bekeken, wist hij dat het niet goed voor hem was. Hij legde de beslissing samen met Slash Film uit.

"De eerste die ik zou gaan was The Marine. Ik heb het script naar The Marine gestuurd en ik vond het niet zo leuk, dus ik ben geslaagd", vertelde Austin aan Slash Film.

“Maar The Condemned leek een cool verhaal, cool concept, veel buiten, en het leek gewoon, ik weet het niet, om de een of andere reden greep het me. Het was iets dat ik mezelf zag doen, en mensen zouden verwachten dat ik erbij zou zijn, en het leek het juiste om te doen. Als je The Marine vergelijkt met The Condemned, dan is dit een veel betere film. Het is."

Hij deed de juiste beslissing, want 'The Condemned' kreeg goede recensies. Wat Cena betreft, het duurde even voordat de hitte voorbij was na de film.

Het duurde even voordat zijn acteercarrière herstelde

Een rating van 20% op Rotten Tomatoes, gekoppeld aan een verdiende $ 22 miljoen aan de kassa, deed de film niet goed. Toch zou de film nog vijf films uitbrengen… de meest recente zonder John Cena in de hoofdrol.

Het duurde een paar jaar voordat Johns carrière vorm kreeg. Werken aan niet-WWE-gerelateerde filmprojecten bleek de grootste sleutel te zijn.

"Ik moest mijn perceptie veranderen en dat kwam na een enorme mislukking. Ik dacht dat ik na al die slechte films klaar was. 15 jaar later kreeg ik een tweede kans in de filmbusiness en we hebben het over Fast 9. Maar dat komt van een absoluut falen op je gezicht."

Hij ging van een film van $ 22 miljoen naar een film die samen met Vin Diesel bijna $ 600 miljoen scoorde. Het heeft even geduurd, maar we kunnen gerust stellen dat John Cena nu de goede kant op loopt.

Aanbevolen: