Lady Gaga's 'Chromatica Ball' begint vanavond en kleine monsters wachten al in de rij

Lady Gaga's 'Chromatica Ball' begint vanavond en kleine monsters wachten al in de rij
Lady Gaga's 'Chromatica Ball' begint vanavond en kleine monsters wachten al in de rij
Anonim

Lady Gaga heeft in de loop der jaren een grote aanhang van toegewijde fans opgebouwd. Ze staan bekend als kleine monsters, ze zijn fel loyaal aan hun moedermonster. En er is geen groter voorbeeld van hun loyaliteit dan de scene van vandaag buiten de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf, Duitsland, waar Lady Gaga haar "Chromatica Ball"-tour zal openen.

De foto's van fans die buiten de arena in de rij staan te wachten, doen al de ronde op sociale media. De lange rij kleine monsters zorgt ervoor dat dit een onvergetelijke openingsavond wordt.

De tour staat gepland voor drie maanden en voert Gaga door Europa naar Noord-Amerika naar Azië en weer terug. Het is in dienst van Gaga's zesde studioalbum met dezelfde naam, uitgebracht in 2020.

Een wereldwijde pandemie legde dat jaar alles stil, inclusief concerten. Veel artiesten hebben afgezegd, sommige eerst uitgesteld en toen afgezegd. Gaga was een van de weinige die zich aan haar belofte aan de kleine monsters hield.

De boodschap was duidelijk: Gaga is zich bewust van hun loyaliteit en zal in ruil daarvoor net zo loyaal zijn.

De tour is twee keer uitgesteld, eerst in 2020 en opnieuw in 2021. Beide vertragingen zijn te wijten aan de pandemie. Het lijkt erop dat fans nu, in 2022, eindelijk "Chromatica" kunnen vieren.

Het album "Chromatica" was een enorm succes en bracht samen met Ariana Grande de Billboard Hot 100 nummer één hit "Rain On Me" voort. Dat nummer werd het anthem van 2020 en het leek geen ander nummer beter bij de sfeer van het jaar te passen. De songtekst over vooruitgaan door een donkere tijd was meer dan ooit nodig.

Gaga vond wel tijd om het album te promoten, ook al was het op een veel kleinere schaal dan oorspronkelijk gepland. Ze deed een interview met Zane Lowe, verscheen op The Graham Norton Show en trad op met Ariana Grande live tijdens de MTV Video Music Awards van 2020.

Gaga pakte tijdens de ceremonie verschillende prijzen en legde een verklaring af over het belang van het dragen van maskers. Haar modieuze maskers die avond maakten hun eigen statement. De verklaring is dat het dragen van maskers tijdens een pandemie leuk kan zijn. Ze kunnen stijlvol zijn. Ze kunnen je individualiteit uitdrukken.

Individualiteit is waar het bij Gaga om draait en we zullen het zeker zien vanavond in Duitsland. Je kunt het niet helpen, maar vraag je af of hints van haar VMA-optreden hun weg naar de tour zullen vinden. We komen er pas na de show achter en dat is het leuke ervan.

Wat we wel weten, is dat dit zeker een speciale ervaring zal zijn voor Gaga en haar trouwe kleine monsters. Vanavond zal een feest zijn om door een storm te komen en aan de andere kant naar buiten te komen.

Aanbevolen: