Wordt Indiana Jones 5 de laatste film van Harrison Ford?

Inhoudsopgave:

Wordt Indiana Jones 5 de laatste film van Harrison Ford?
Wordt Indiana Jones 5 de laatste film van Harrison Ford?
Anonim

Wie houdt er niet van een goede film met Harrison Ford? Bijna iedereen kan toegeven dat elke film met deze charismatische man het bekijken waard is. Ford was de ster van een aantal klassiekers, waaronder Indiana Jones (1984), The Age of Adaline (2015), Blade Runner (2017), Paranoia (2013), The Secret Life of Pets (2019) en nog veel meer.. Maar zijn filmcarrière stopt hier niet.

Harrison vierde deze maand zijn 80e verjaardag op 13 juli en voor sommigen ziet de acteur eruit alsof hij al een paar decennia 80 is en voor anderen lijkt hij tijdloos te zijn. Hoe dan ook, je kunt het waarderen dat de acteur zijn verouderingsproces gracieus accepteert, in tegenstelling tot sommige anderen in de filmindustrie die wanhopig zijn om hun jeugd vast te houden en de wereld proberen te misleiden dat ze op de een of andere manier bevroren zijn in de tijd. Aan de andere kant heeft Harrison zijn proces moedig omarmd.

Hoewel sommige mensen het lef hebben gehad om naar meneer Ford te verwijzen als een magere man, ook al is hij in de meeste films die hij maakt vaak de man die door het raam wordt gegooid en er wordt verwacht dat hij het wegpoetst en begin opnieuw te vechten. Grappig, niet?

Nou, laten we eens kijken of Indiana Jones 5 de laatste take voor Harrison zal zijn.

Indiana Jones is Harrisons langstlopende film met de meeste vervolgen

0_azu9hl2v4koMsgIs_
0_azu9hl2v4koMsgIs_

Indiana Jones is een Amerikaanse mediafranchise gebaseerd op de avonturen van Dr. Henry W alton "Indiana" Jones, Jr., een fictieve professor in de archeologie, die in 1981 begon met de film Raiders of the Lost Ark. Harrison Ford begon zijn eigen Indiana Jones-reis in 1981 toen de eerste Indiana Jones-film uitkwam, en het heet Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark. Daarna volgen Indiana Jones and the Temple of Doom, uitgebracht in 1984.

In 1989 maakten Indiana Jones and the Last Crusade het derde vervolg in de serie. De trend leek om de drie jaar een nieuwe film uit te brengen, maar de producenten deden er vijf jaar over om Indiana Jones 3 aan te kondigen. De langste wachttijd was echter tussen de release van Indiana Jones 3 en 4, die bijna twee decennia duurde voordat het in de bioscoop werd uitgezonden.. Naar verluidt was het lange wachten te wijten aan de overvolle agenda's van Steven Spielberg, George Lucas en Harrison Ford. Eindelijk hadden de schema's van deze drukke acteurs eindelijk wat ruimte om de vierde film in 2008 te filmen.

Nu staat Indiana Jones 5 gepland voor een release in 2023, veertien jaar later dan de vierde.

Harrison Ford heeft een zeer hoge nettowaarde

Als je bekend bent met de Hollywood-filmserie 'Star Wars', moet je bekend zijn met deze beroemde acteur achter de schermen die al meer dan vijf decennia in de industrie werkt. We hebben het natuurlijk over Harrison Ford. Voordat we Daniel Craig, Tom Cruise, Vin Diesel of Robert Downey Junior leerden kennen, die in actiefilms met een hoog octaangeh alte hebben gewerkt, hadden we Harrison Ford. Harrison Ford, een van de meest winstgevende acteurs aller tijden, heeft een aantal langdurige personages gespeeld in de Amerikaanse filmgeschiedenis.

Ford heeft een nettowaarde van ongeveer $ 300 miljoen en wordt vandaag de dag nog steeds beschouwd als een van de beste acteurs in Hollywood. De legende heeft zeker naam gemaakt in de industrie.

De producenten anticiperen op een zeer gedenkwaardige Indiana Jones 5

0_25RmKLPMGVy2QRZd_
0_25RmKLPMGVy2QRZd_

Producent Frank Marshall heeft fans beloofd dat Indiana Jones 5 'alles wat iedereen wil' is. Harrison Ford zal zijn rol als Indiana Jones opnieuw opnemen voor de vijfde en laatste film. "Het is een geweldig verhaal, het is een geweldig personage, en ik denk dat je heel blij zult zijn met deze film," voegde Marshall eraan toe: "Het is alles wat ik denk dat iedereen wil uit een Indiana Jones-film."Ondertussen is er niet veel bekend over wat Indiana Jones 5 in petto heeft voor de titulaire held, maar rapporten hebben verklaard dat Harrison voor bepaalde sequenties in de film digitaal zal worden verouderd.

De schermruimte delen met Ford zijn deze keer Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge en Mads Mikkelsen. Het filmproces is momenteel aan de gang. James Mangold, tweevoudig Oscar-genomineerde filmmaker achter Logan en Ford v. Ferrari, staat aan het roer van Indiana Jones 5, nadat hij het script heeft geschreven met zijn mede-Ford co-schrijvers Jez en John-Henry Butterworth.

Helaas wordt gemeld dat Harrison Ford mogelijk stopt met het maken van films na Indiana Jones 5. Indiana Jones komt terug met zijn vijfde en laatste seizoen op 30 juni 2023.

Aanbevolen: