8 redenen waarom Adele niet graag toert

Inhoudsopgave:

8 redenen waarom Adele niet graag toert
8 redenen waarom Adele niet graag toert
Anonim

Britse singer-songwriter Adele is misschien wel een van de meest succesvolle muzikanten van de afgelopen jaren, won in totaal 15 Grammy's en produceerde hitnummers zoals 'Hello', 'Easy On Me' en 'Rumor Has It. Adele haalde onlangs de krantenkoppen voor haar herkenbare aanwezigheid op Instagram, gewichtsverlies en nieuwe vriend. Ze is verschillende keren gespot met sportmakelaar Rich Paul en bevestigde de relatie met Vogue in juli 2021. Er zijn recente geruchten dat de twee verloofd zijn.

Hoewel ze een wereldwijde superster is, voldoet Adele niet aan het gebruikelijke scriptschema van de hedendaagse popzangers. Ze heeft maar liefst zes jaar gewacht om nieuwe muziek uit te brengen en vermijdt lange wereldwijde tournees om haar muziek te promoten. De zangeres, beroemd om haar diepe vocaal gefocuste stem en jazzy alternatieve muziekstijl, heeft niet veel shows aangekondigd voor haar laatste album en zal naar verwachting niet veel optreden; jammer nieuws voor haar vele fans die graag Adele live willen zien optreden.

8 Adele staat bekend om het houden van een laag profiel

Adele gaat zitten voor een interview met Oprah
Adele gaat zitten voor een interview met Oprah

Adele werd bijna van de ene op de andere dag een internationale sensatie met haar hit "Rolling In The Deep" en de release van haar tweede album, 21. Te midden van de publiciteit slaagde ze erin haar leven privé te houden, vooral toen ze jonger was. Er zijn maar heel weinig foto's van haar negenjarige zoon Angelo en de zanger hield de naam van haar zoon een tijdje geheim na zijn geboorte. Door haar liveshows te beperken, kan ze zich onopvallend blijven profileren.

7 Haar 2011-tour verwoestte haar stem

Adèle op het podium
Adèle op het podium

Adele's tweede album, 21, produceerde enorme hits zoals Set Fire To The Rain en Someone Like You. Na het succes van het album begon ze aan een drukke tournee door Noord-Amerika en Europa. Tickets waren moeilijk te krijgen sinds Adele's populariteit omhoogschoot nadat het schema en de tourlocaties waren aangekondigd.

6 In 2011 onderging Adele een stemoperatie

adele
adele

Na de drukke tour in 2011 kreeg Adele tijdens een live optreden op een Frans radiostation een bloedende poliep op haar stemband. Ze onderging een zeer precieze laseroperatie om haar stembanden te repareren, een stressvolle operatie waardoor de stem van de zangeres voor altijd kon veranderen. Gelukkig heeft Adele's stem het overleefd, maar ze heeft ervoor gezorgd dat ze haar stem niet overbelast sinds de operatie, wat leidde tot minder optredens.

5 Haar live optredens zijn altijd populair

Adele Nerveus
Adele Nerveus

Hoewel Adele sinds 2015 niet meer aan een wereldwijde tournee is begonnen, bleef ze druk bezig met optredens op tv en optredens in shows. Ze speelde haar album 30 live in Londen in een show genaamd "An Audience With Adele", slechts enkele dagen na de release van het album in november 2021. In oktober 2020 presenteerde Adele Saturday Night Live, waar ze schitterde als komiek in de iconische show.

4 Adele geeft prioriteit aan haar gezin

Adele en haar vriend Rich Paul in een zwart-witfoto van instagram
Adele en haar vriend Rich Paul in een zwart-witfoto van instagram

Er zat zes jaar tussen Adele's derde en meest recente vierde album. De zeer privé-superster blijft bezig met het opvoeden van haar 9-jarige zoon, Angelo. Tijdens de muziekpauze maakte Adele ook een veelbesproken scheiding door. Ze vertelde Oprah over haar persoonlijke worstelingen in een exclusief interview en hoe haar persoonlijke leven het vierde album van Adele beïnvloedde.

3 Ze stelde op het laatste moment haar verblijf in Las Vegas voor

Adele huilt op Instagram als concert wordt afgelast op de laatste dag (links), Adele concertpubliek breed zicht (rechts)
Adele huilt op Instagram als concert wordt afgelast op de laatste dag (links), Adele concertpubliek breed zicht (rechts)

Om het optreden voor Adele beheersbaar te maken, was ze van plan om in de winter van 2022 een residentie in Vegas te houden. Maar slechts enkele uren voor de eerste show stopte ze de optredens omdat haar team niet voorbereid was. Adele maakte de annuleringen bekend via een video op Instagram en verontschuldigde zich in tranen bij de kaarthouders. De annuleringen veroorzaakten speculatie over het vermogen van Adele om live op te treden.

2 Adele heeft last van plankenkoorts

Adele lacht in een zwarte jurk (links), Adele zingt live in concert (rechts)
Adele lacht in een zwarte jurk (links), Adele zingt live in concert (rechts)

In de loop der jaren is Adele open geweest over het lijden aan plankenkoorts. Ze is een privépersoon en een huismus die niet altijd van alle aandacht geniet. Ze neemt haar optredens ook super serieus en wil haar fans niet teleurstellen. Velen speculeerden dat haar plankenkoorts een van de redenen was waarom Adele haar optredens in Vegas afzegde. Het is ook een belangrijke reden waarom ze niet veel uitgebreide tours plant.

1 Adele's Hyde Park-shows waren een hit

Adele
Adele

Begin juli 2022 gaf Adele twee uitverkochte shows in Hyde Park in Londen. De shows waren een enorm succes, en het formaat van optredens buiten in het park tijdens de zomeravond hielp een nerveuze Adele om ongelooflijke optredens te geven. Het was een van de eerste keren dat ze nummers van haar nieuwe album, 30, live uitvoerde in een show die voor het publiek toegankelijk was.

Aanbevolen: