Waarom Sandra Bullock niet graag in 'Bird Box' verscheen

Inhoudsopgave:

Waarom Sandra Bullock niet graag in 'Bird Box' verscheen
Waarom Sandra Bullock niet graag in 'Bird Box' verscheen
Anonim

Zodra een film is voltooid en vrijgegeven voor het publiek, kunnen bioscoopbezoekers achterover leunen en genieten of pannen van het eindproduct. Wanneer kijkers teleurgesteld zijn door een film, kan het maar al te gemakkelijk zijn om achterover te leunen en de acteurs te beoordelen die betrokken waren bij het maken van de film. In veel gevallen is het echter echt oneerlijk dat het publiek in die situaties zo hard oordeelt.

Wat betreft de reden waarom kijkers de mensen die teleurstellende films maken niet moeten beoordelen, in bepaalde gevallen zijn beroemde acteurs meer gefrustreerd in hun films dan welke kijker dan ook. Bovendien moet iedereen onthouden dat wanneer een acteur in een film schittert, het een moedige daad is, omdat ze zichzelf voor de massa plaatsen. Ten slotte, een film die vaak wordt gemaakt, lijkt niet meer veel op het script dat de acteur tot het project aantrok, om mee te beginnen.

Sandra Bullock Rode Loper
Sandra Bullock Rode Loper

Hoewel er veel redenen zijn waarom films niet op hun script lijken, is een van de belangrijkste dat dingen in het oog van de toeschouwer zijn. Zo hebben regisseurs soms een heel andere visie op een project dan de hoofdrolspeler zich had voorgesteld toen ze hetzelfde script lazen. Erger nog, Sandra Bullock las het script voor Bird Box twee keer en haar kijk op het project veranderde de tweede keer drastisch ten goede.

Initiële opname

Tijdens een interview in 2018 met Pete Hammond van Deadline, schetste Sandra Bullock hoe ze zich voelde over het script voor Bird Box toen ze het voor het eerst las. "Ik vond het intrigerend, maar er was iets dat niet klikte." In veel gevallen komt het al dan niet werken van een horrorfilm neer op zaken als muziek, tempo en uitvoeringen. Met dat in gedachten zou je kunnen aannemen dat Bullock aanvankelijk geen verband kon houden met het script van Bird Box omdat al die elementen ontbraken.

Sandra Bullock Vogelhuisje Ongeïnteresseerd
Sandra Bullock Vogelhuisje Ongeïnteresseerd

Het bleek dat de reden waarom Sandra Bullock een probleem had met het script van Bird Box in eerste instantie te maken had met het personage dat ze in de film moest spelen. Daarover gesproken tijdens het eerder genoemde Deadline-interview, zei Bullock dit; “Ik heb geen relatie met iemand die geen moeder wil zijn; Ik heb geen relatie met iemand die niet warm is en niet vrij kan liefhebben.”

Natuurlijk, gezien het feit dat Bird Box een van de meest spraakmakende films van 2018 werd, gedeeltelijk gebaseerd op alle memes die het inspireerde, weten de meeste mensen dat Sandra Bullock uiteindelijk de hoofdrol in de film speelde.

Heroverweging

In Holywood komt een project soms terug bij een acteur, zelfs nadat ze het al hebben afgewezen. Zo werd ze zelfs nadat Sandra Bullock Bird Box doorgaf, nog een keer benaderd over het project. In plaats van alleen te vertrouwen op haar eerste beslissing, herlas Bullock het script van Bird Box, en deze keer was haar reactie heel anders, zoals ze schetste tijdens het bovengenoemde Deadline-interview.

Sandra Bullock Vogelhuisje Familie
Sandra Bullock Vogelhuisje Familie

"Toen las ik het een paar jaar geleden en het raakte me op een manier die ik niet kan uitleggen." In een verrassende wending voelde Sandra Bullock zich deze keer aangetrokken tot het script van Bird Box op basis van dezelfde aspecten ervan die haar aanvankelijk afschrikken. "Om iemand te hebben die zo afgesneden is, en dan gedwongen wordt om de enige verzorger te zijn van mensen waar ze niet mee wilde beginnen, wat levert dat jou op - en wat is familie?"

Familieverbinding

Naast het verbinden met het script van Bird Box toen ze het voor de tweede keer las, gebeurde er iets anders dat Sandra Bullock inspireerde om in de film te schitteren. Naast een enorme filmster is Sandra Bullock een afgerond mens met een fascinerend leven dat haar twee kinderen omvat. Toen Bullock de prijs voor meest bange optreden won bij de MTV Movie + TV Awards 2019, legde ze uit dat haar kinderen haar overtuigden om in Bird Box te spelen.

Sandra Bullock 2019 MTV Movie + TV Awards
Sandra Bullock 2019 MTV Movie + TV Awards

“Ik heb Bird Box gemaakt omdat mijn kinderen me vroegen waarom ik nooit iets voor hen had gemaakt. Dus toen Bird Box mijn pad kruiste, wist ik dat dit een verhaal was dat ik moest maken omdat het over familie ging. En toen ik klaar was met de film, ging ik naar mijn baby's en zei 'hier, mama heeft dit voor je gemaakt en ook al kun je het pas zien als je 21 bent, want blijkbaar is een film over mama zijn een horrorfilm, je zult weten wanneer je het ziet, er is niets dat ik niet voor je zou doen'.”

Tijdens de rest van haar dankwoord vertelde Sandra Bullock hoeveel ze van haar twee kinderen houdt. Toen eindigde Bullock haar opmerkingen over het maken van Bird Box voor haar kinderen op een hilarische manier door te zeggen dat haar zoon iets anders in gedachten had. “Mama, het waren superheldenfilms waar ik het over had. Dat zijn de films die je zou moeten maken. Superhelden zijn degenen die nu het belangrijke werk doen. Ik heb hem huisarrest.'

Aanbevolen: