Angelina Jolie waarschuwde Johnny Depp stiekem voor trouwen met Amber Heard

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie waarschuwde Johnny Depp stiekem voor trouwen met Amber Heard
Angelina Jolie waarschuwde Johnny Depp stiekem voor trouwen met Amber Heard
Anonim

Hollywood-ster Angelina Jolie zou haar vriend Johnny Depp hebben gewaarschuwd voor zijn ontluikende relatie met actrice Amber Heard.

Het paar werkte samen in The Tourist uit 2010.

Amber Heard beweert dat Johnny Depp haar beschuldigde van slapen met Angelina Jolie, ex-echtgenoot Billy Bob Thornton

Amber Heard en Johnny Depp ontmoetten elkaar voor het eerst in 2009 tijdens de opnames van de film The Rum Diary. Het paar werd gecast als elkaars liefdesbelangen in de verfilming van de Hunter S. Thompson-roman. Ze begonnen eindelijk te daten in 2012, nadat Depp het uitmaakte met zijn oude partner en moeder van zijn kinderen Vanessa Paradis.

In 2014 meldde National Enquirer dat Angelina Jolie niet dol was op Heard sinds het allereerste begin van haar relatie met Depp. "Angelina Jolie geeft romantiekadvies aan oude vriend Johnny Depp en waarschuwt hem dat hij misschien een grote fout begaat door met Amber Heard te trouwen", stond er te lezen.

Tijdens het Depp vs Heard-rechtszaak beweerde Heard dat haar Pirates of the Caribbean-ster ex affaires had met veel mannen in Hollywood. Dit omvatte ook Jolie's ex-Billy Bob Thornton. Amber Heard verduidelijkte dat ze met geen van de mannen sliep, inclusief de voormalige echtgenoot van Angelina Jolie.

JohnnyDeppWon trended op Twitter na Amber Heard

Johnny Depp-fans hebben Twitter gebruikt met de hashtag JohnnyDeppWon nadat de motie van Amber Heard om het vonnis van haar proces wegens laster tegen haar ex-man was afgewezen. Amber Heard, 36, diende eerder deze maand een motie in op grond van het feit dat het vonnis dat ze de 59-jarige Johnny Depp had belasterd, niet werd ondersteund door bewijs. De Aquaman-actrice beweerde ook dat een jurylid niet goed was doorgelicht en ondervraagd om in de jury te zitten. Maar in nieuwe gerechtelijke documenten ontkende rechter Penny Azcarate woensdag alle pleidooien van Heard na het proces.

In een memorandum van 43 pagina's betoogden de advocaten van Heard dat het vonnis - en de $ 10 miljoen aan schadevergoeding die ze Depp nu verschuldigd is - moet worden weggegooid. Haar team voerde aan dat Depp tijdens het proces "uitsluitend te werk ging op basis van een theorie van laster door implicatie, en alle beweringen dat de verklaringen van mevrouw Heard feitelijk vals waren" heeft laten varen.

De advocaten van Amber Heard hebben eerder verklaard dat ze de $ 10,35 miljoen aan schadevergoeding die ze Depp verschuldigd is, niet kan betalen. De ster van Pineapple Express heeft ze eerder aangegeven dat ze in beroep wil gaan tegen het vonnis, maar daarvoor zou ze de volledige schadevergoeding moeten betalen. Ondertussen reageerde Depps hoofdadvocaat, Ben Chew, op het nieuws dat de verzoeken van Heard voor een nieuw proces zijn afgewezen. In een verklaring aan Courthouse News: "Wat we verwachtten, alleen langer, niet meer inhoudelijk."

Johnny Depp's advocaten noemden eerder de poging van Amber Heard voor een nieuw proces "wanhopig". Het juridische team van de Donnie Brasco-acteur smeekte een rechter uit Virginia om Depps veroordeling wegens laster van 10 miljoen dollar intact te laten. De advocaten van Heard vroegen de rechter om het juryoordeel te heroverwegen op meerdere gronden, waaronder een duidelijk geval van identiteitsverwisseling. Depps ex-vrouw noemde het vonnis 'onzinnig en ongegrond'.

Een van Heards redenen voor een nieuw proces is gebaseerd op het feit dat een 77-jarige man werd opgeroepen voor juryplicht, maar een 52-jarige man, die dezelfde achternaam en hetzelfde adres had, werd niet goed gezeten voor de proefperiode van zes weken. Depp's advocaten hebben beweerd dat de identiteit van het jurylid niet relevant is en geen nadeel zou hebben berokkend aan de Aquaman-actrice.

Johnny Depp aangeklaagd Amber gehoord wegens laster na een artikel uit 2018

De advocaten van de Pirates of the Caribbean-acteur zeiden in een verklaring: "De wanhopige vraag van mevrouw Heard om een onderzoek naar jurylid 15 op basis van een vermeende fout in zijn geboortedatum is … misplaatst … Bovendien, Het argument van mevrouw Heard is gebaseerd op pure speculatie."

Depp klaagde zijn voormalige partner aan vanwege een artikel uit 2018 dat ze voor de Washington Post schreef over haar ervaringen als overlevende van huiselijk geweld. De advocaten van de Edward Scissorhand-ster zeiden dat ze hem valselijk beschuldigden van misbruik. Op 1 juni oordeelde de jury in het voordeel van Depp. Hij kreeg $ 10 miljoen aan compenserende schadevergoeding en $ 5 miljoen aan punitieve schadevergoeding.

Als gevolg van een statuut van Virginia dat de punitieve schadevergoeding beperkt, hoeft Heard slechts $ 10,35 miljoen te betalen. De 36-jarige kreeg tegelijkertijd $ 2 miljoen aan schadevergoeding voor haar tegenaanklacht wegens opmerkingen die de advocaat van Depp over haar maakte.

Aanbevolen: