Inside the 24-jarige relatie van Will Smith en Jada Pinkett-Smith

Inhoudsopgave:

Inside the 24-jarige relatie van Will Smith en Jada Pinkett-Smith
Inside the 24-jarige relatie van Will Smith en Jada Pinkett-Smith
Anonim

Als mensen denken aan machtsparen in Hollywood, komen Will Smith en Jada Pinkett Smith altijd voor de geest als invloedrijke figuren in de industrie. Het stel ontmoette elkaar in 1994 en trouwde drie jaar later. De Smiths hebben samen prijsuitreikingen gevierd, elkaar door dik en dun gesteund, drie kinderen grootgebracht en zelfs tot het uiterste avontuurlijke sporten uitgeprobeerd. Will en Jada daten onder het publieke oog en zijn er nooit voor teruggeschrokken om fragmenten over hun relatie te delen en advies te geven aan mensen overal.

Will en Jada geloven dat elke relatie veel werk nodig heeft en hun 24-jarige reis is het bewijs dat elk paar hun strijd voor een gezondere levensstijl kan oplossen. Met vriendschap en liefde ging het paar ook een korte tijd uit elkaar, maar kwam na enige tijd weer bij elkaar.

9 Ze ontmoetten elkaar op de set van 'The Fresh Prince Of Bel-Air'

Jada deed auditie voor de rol van zijn vriendin. Ze werd echter niet geselecteerd omdat ze te kort was en de rol ging naar Nia Long. Het paar had geen traditioneel meet-cute-verhaal alsof het iets uit een romantische komedie was, maar ontmoette elkaar op de set van The Fresh Prince Of Bel-Air, met in de hoofdrol Will Smith.

8 Ze begonnen te daten nadat Will Smith uit elkaar ging

Terwijl Will Smith zich tot Jada aangetrokken voelde nadat hij haar in de show A Different World had gezien, was hij getrouwd met zijn ex-vrouw Sheree Zampino, en ze delen een zoon genaamd Trey. Pas toen Zampino uit elkaar ging, vroeg Smith Jada mee uit, en in 1995 verhuisde ze van B altimore naar Californië om dichter bij hem te zijn.

7 Ze trouwden in een privéceremonie in 1997

Het paar bouwde hun relatie op na Smith en ging eind 1995 uit elkaar en scheidde. Twee jaar later trouwden ze tijdens een besloten oudejaarsceremonie. De bruiloft vond plaats in Cloisters Mansion in B altimore. Het echtpaar wist toen niet dat Jada zwanger was en in juli 1998 werd Jaden Smith geboren.

6 Ze hadden twee kinderen, Jaden en Willow

Jaden Smith begon als kind in films te werken en maakte zijn acteerdebuut met zijn vader in de film The Pursuit of Happyness uit 2006 en bijna tien jaar later in After Earth. Hij is tegenwoordig een rapper en acteur. In 2000 verwelkomden Will en Jada hun dochter Willow. Hun dochter is ook in de entertainmentindustrie terechtgekomen en werd populair met haar nummer Whip My Hair.

5 Geruchten over de vermeende relatie van Jada en Marc Anthony werden verpletterd

Tussen 2009 en 2011 speelde Jada samen met Marc Anthony in een dramashow Hawthorne, en hun nabijheid leidde tot geruchten dat ze een affaire had met haar minnaar op het scherm. Toen Anthony scheidde van zijn toenmalige vrouw Jennifer Lopez, werd het nieuws sterker. Het paar bracht een gezamenlijke verklaring uit waarin ze aangaven dat de geruchten niet waar waren.

4 Smith ontkende geruchten over een open relatie

In 2013 merkte Jada Pinkett Smith op dat zij en Will partners zijn en dat ze zichzelf als individuen moeten controleren. Haar dubbelzinnige opmerking bracht mensen ertoe te geloven dat ze een open relatie hadden. De actrice verduidelijkte later haar verklaring op Facebook en zei dat ze elkaar vertrouwden, wat niet betekende dat ze een open relatie hadden.

3 Relaties bespreken met de ex-vrouw van Will Smith

Na het ontkennen van een nieuwe ronde van geruchten in 2015, tijdens de Moederdag-aflevering van Jada's show Red Table Talk, nodigde ze Will's ex-vrouw Sheree Zampino uit om toe te geven dat ze zich schuldig voelde over het feit dat ze een relatie met Will had terwijl het paar geen scheiding had gekregen. Zampino bedankte haar ook dat ze een geweldige stiefmoeder was voor Trey.

2 Bekentenis over scheiding en Jada's verstrikking

In 2020 bekende rapper August Alsina in een interview dat hij een affaire had met Jada terwijl ze getrouwd was met Will Smith, en de acteur wist ervan. Nadat ze beweerden dat de geruchten vals waren, zaten Jada en Will aan de rode tafel om te bespreken dat ze op dat moment uit elkaar waren. Jada noemde het een verstrengeling en ze wilde zichzelf gelukkig maken.

1 De beruchte klap bij de Oscars van '22

Het meest gedenkwaardige incident in de geschiedenis van de Oscars vond plaats in 2022 toen Will Smith komiek Chris Rock op het podium sloeg toen hij onbewust een grap maakte over Jada's kale hoofd veroorzaakt door alopecia. Zal later publiekelijk zijn excuses aanbieden aan Rock en zijn fans. Will Smith noemde zichzelf levenspartners en gaf in 2021 toe dat hun relatie niet monogaam was en elkaar vertrouwen en vrijheid schonk.

Tijdens hun ups en downs in de relatie, heeft Will Smith zich ook overgegeven aan het daten van andere vrouwen terwijl hij gescheiden was van Jada. De acteur gelooft dat het huwelijk geen gevangenis kan zijn, en beiden hebben elkaar de vrijheid en het geloof gegeven om hun weg te vinden, samen met onvoorwaardelijke steun, wat het meest kritieke onderdeel van elke relatie is.

Aanbevolen: