Ricky Martin wint zaak nadat neef beschuldigingen intrekt

Inhoudsopgave:

Ricky Martin wint zaak nadat neef beschuldigingen intrekt
Ricky Martin wint zaak nadat neef beschuldigingen intrekt
Anonim

Ricky Martin heeft een zaak gewonnen tegen zijn 21-jarige neef die hem beschuldigde van incest en misbruik.

De neef van Ricky Martin trok zijn claims tegen hem in

Ricky Martin, 50, heeft claims tegen hem ingetrokken door Dennis Yadiel Sanchez, zijn biologische neef. De "I Don't Care"-zanger verscheen voor de rechtbank via Zoom. Sanchez had oorspronkelijk gezegd dat de Grammy-winnende acteur zeven maanden een seksuele relatie met hem had. Maar een rechter heeft nu het tijdelijke huisverbod verworpen dat vorige week tegen Martin was ingediend.

"Net zoals we hadden verwacht, werd het tijdelijke beschermingsbevel niet verlengd door de rechtbank", zei het juridische team van Martin in een verklaring."De aanklager bevestigde aan de rechtbank dat zijn beslissing om de zaak te seponeren alleen van hem was, zonder enige invloed of druk van buitenaf."

"Dit was nooit meer dan een verontruste persoon die valse beschuldigingen deed met absoluut niets om ze te staven. We zijn blij dat onze cliënt gerechtigheid heeft gezien en nu verder kan met zijn leven en carrière." Martin plaatste de verklaring donderdag op zijn Instagram-pagina met het bijschrift: "De waarheid zegeviert."

Ricky Martin's broer beweerde dat zijn neef 'geestelijke gezondheidsproblemen' had

Martin's oudere broer Eric heeft zijn neef Dennis Yadiel Sanchez ervan beschuldigd "geestelijke gezondheidsproblemen" te hebben in een Facebook Live-video die afgelopen vrijdag werd gedeeld. Sanchez is de zoon van Vanessa Martin, de halfzus van vaderskant van de popzangeres. Eric onthulde dat zijn familie worstelde met de geestelijke gezondheidsproblemen van Sanchez. Eric verdedigde zijn beroemde broer en zei nog steeds dat hij en zijn familie nog steeds van hun verontruste neef hielden. Hij was echter "moe" om stil te zijn over de problemen van Sanchez.

Sanchez beweerde sensationeel dat Ricky "fysieke en psychologische aanvallen" op hem uitoefende tijdens hun vermeende relatie van zeven maanden, die naar eigen zeggen ongeveer twee maanden geleden eindigde. De zanger ontkende de beschuldigingen.

Beroemdheidsadvocaat Marty Singer die Ricky vertegenwoordigt, zei vorige week in een verklaring: Ricky Martin is natuurlijk nooit betrokken geweest - en zou nooit worden - betrokken bij enige vorm van seksuele of romantische relatie met zijn neef. Het idee is niet alleen onwaar, het is walgelijk. We hopen allemaal dat deze man de hulp krijgt die hij zo dringend nodig heeft. Maar we kijken er vooral naar uit dat deze vreselijke zaak wordt geseponeerd zodra een rechter naar de feiten kan kijken.

De neef van Ricky Martin heeft naar verluidt een uitgebreid strafblad

Het is gebleken dat Sanchez in zijn geboorteland Puerto Rico in aanraking is gekomen met justitie. Fox3Now meldt dat hij ooit heeft gedreigd een vrouw van zijn vrouwelijke collega Claudia Ramrez Martell te vermoorden. Ze beweert dat hij "geobsedeerd" door haar raakte en herhaaldelijk buiten hun werkplek opdook en zei dat hij van plan was haar te vermoorden. Martell heeft later een straatverbod uitgevaardigd.

Aanbevolen: