Ricky Martin ontkent heftig ongepaste relaties met neef terwijl hij 50 jaar in de gevangenis zit

Inhoudsopgave:

Ricky Martin ontkent heftig ongepaste relaties met neef terwijl hij 50 jaar in de gevangenis zit
Ricky Martin ontkent heftig ongepaste relaties met neef terwijl hij 50 jaar in de gevangenis zit
Anonim

Ricky Martin heeft ten stelligste ontkend een ongepaste relatie te hebben met zijn 21-jarige neefje.

Ricky Martin's aanklager is zijn biologische neef ondanks eerste berichten

De halfbroer van de vader van de zanger van "Livin' La Vida Loca", Eric Martin, heeft sindsdien bevestigd dat het vermeende slachtoffer de neef van de zanger is, Dennis Yadiel Sanchez. De Spaanse nieuwszender Marca meldde dat de Grammy Award-winnende zanger tot 50 jaar gevangenisstraf kan krijgen als hij wordt veroordeeld. Een vertegenwoordiger van Ricky, 50, bevestigde ook dat zijn aanklager zijn biologische familielid is, ondanks de eerste berichten dat de neef het kind was van een stiefbroer of zus. Het juridische team van Martin zegt dat de aanklager "worstelt met diepe geestelijke gezondheidsproblemen" en verwierp de "walgelijke" beschuldigingen ronduit.

"Ricky Martin is natuurlijk nooit betrokken geweest - en zou ook nooit betrokken zijn - in enige vorm van seksuele of romantische relatie met zijn neef", zei advocaat Martin Singer vrijdag. "Het idee is niet alleen onwaar, het is walgelijk. We hopen allemaal dat deze man de hulp krijgt die hij zo dringend nodig heeft. Maar we kijken er vooral naar uit dat deze vreselijke zaak wordt geseponeerd zodra een rechter naar de feiten." Ricky's broer Eric ondersteunde ook de bewering van de advocaat en vertelde The Latin Post dat zijn neef lijdt aan "geestelijke problemen" en dat hij "zeer zeker is dat zijn jonge familielid niet de waarheid sprak".

Ricky Martin's neef heeft een straatverbod gekregen

Martin wordt beschuldigd van "lichamelijke en psychologische aanvallen" op Sanchez tijdens hun zeven maanden durende relatie. Martins neef beweert dat de relatie ongeveer twee maanden geleden is beëindigd.

Sanchez diende op 1 juli een straatverbod in tegen de zanger op grond van de wet op huiselijk geweld van Puerto Rico vanwege zorgen 'voor zijn veiligheid'. Volgens El Vocero, een Puerto Ricaanse krant, beweert Sanchez dat Martin het bevel heeft genegeerd en minstens drie keer is gezien in de buurt van zijn huis. Hij beweerde ook dat Martin 'grote hoeveelheden alcohol en drugs had geconsumeerd'.

Een vertegenwoordiger van de getrouwde vader van vier kinderen, 50, noemde de beschuldigingen van misbruik eerder "volledig vals en verzonnen". Ondanks de schok van fans over de beschuldigingen, Martin die vrijdag in Los Angeles werd gespot op de set van zijn nieuwe AppleTV+ miniserie. Hij wordt op 21 juli voor de rechtbank van Puerto Rico verwacht voor zijn proces. Martin is sinds 2018 getrouwd met de Syrisch-Zweedse schilder Jwan Yosef.

Aanbevolen: