8 muzikanten die angstaanjagende vliegtuigongevallen hebben overleefd

Inhoudsopgave:

8 muzikanten die angstaanjagende vliegtuigongevallen hebben overleefd
8 muzikanten die angstaanjagende vliegtuigongevallen hebben overleefd
Anonim

Vliegtuigreizen zijn ongetwijfeld de snelste en veiligste vorm van langeafstandsreizen die er ooit is geweest. Glijden boven de wolken is de afgelopen 100+ jaar een menselijke luxe geweest en vertoont geen tekenen van het binnenkort opgeven van de hoogste reispositie. Het is niet verwonderlijk dat vliegen ook de numero uno manier van reizen voor muzikanten is geworden. De stratosfeer doorkruisen op weg naar het volgende optreden. Helaas, als er iets misgaat aan boord van een voertuig dat 30 duizend voet in de lucht reist, kan dit catastrofaal zijn.

De lijst met muzikanten die helaas zijn overleden als gevolg van vliegtuigcrashes is niet lang, maar hij bestaat wel (zoals wijlen Aaliyah). Er zijn echter een select aantal (gelukkige) weinigen die de lucht hebben getrotseerd, een vliegtuigcrash hebben meegemaakt en het angstaanjagende verhaal hebben kunnen vertellen.

8 Allen Collins overleefde een crash waarbij drie van zijn bandleden omkwamen

Allen Collins was een van de stichtende leden en gitarist van de zuidelijke rockband Lynyrd Skynyrd. Op 20 oktober 1977 zou Collins, samen met de rest van de band, betrokken raken bij een vliegtuigongeluk in een bos in Mississippi, waarbij drie bandleden om het leven kwamen. Wonder boven wonder overleefde Collins de crash; de gitarist zou echter ernstige verwondingen oplopen aan twee van zijn wervels en zijn rechterarm. Helaas zou de gitarist nog een incident meemaken met een crash, een auto-ongeluk dat voor zijn dood in 1990 tot verlamming zou leiden.

7 Paula Abdul zat in een vliegtuigcrash tijdens haar 'Spellbound'-tour

Paula Abdul was een van de populairste popzangers van de late jaren '80/zeer vroege jaren '90. De toekomstige presentatrice van American Idol zou betrokken zijn bij een vliegtuigcrash in 1992, tijdens haar S pellbound Tour. In een interview voor Yahoo! Entertainment, Abdul zei: Ik was echt gewond. Ik bedoel, ik had een dwarslaesie en zenuwbeschadiging. Ik begon al het gevoel aan mijn rechterkant te verliezen, en ik begon echt te leven in ondraaglijke pijn.”

6 Ed Robertson moest een noodlanding maken

In 2008, Ed Robertson van de Barenaked Ladies overleefde een Cessna 206 watervliegtuigcrash in Zuidoost-Ontario, Canada. Het vliegtuig kreeg te maken met een motorstoring voordat hij een noodlanding moest maken in de buurt van een met bomen omzoomd gebied net ten noorden van Bancroft, Ontario. Robertson, die het vliegtuig bestuurde, liep zonder verwondingen weg van de crash.

5 Travis Barker had 16 operaties nodig na zijn crash

Travis Barker, beroemde drummer van acts als Blink 182, TRV$DJAM, + 44, enz. was betrokken bij een vliegtuigcrash in 2008De drummer was aan boord van een privé Learjet die op weg was naar een show met TRV$DJAM toen de band van het vliegtuig het begaf, waardoor het door het hek van de luchthaven vloog en neerstortte. Travis overleefde maar moest 16 operaties ondergaan, waaronder tal van huidtransplantaties. Terwijl fans de artiest hebben geprezen die een vliegreis met zijn geliefde Kourtney Kardashian naar Mexico trotseerde nadat hij meer dan 10 jaar geleden ternauwernood aan de dood was ontsnapt, blijft de herinnering aan die tragische dag bij de artiest.

4 DJ AM zat in het vliegtuig met Travis Barker

Travis Barker vergezellen op die reis naar South Carolina was TRV$DJAM-bandmaat DJAM a.k.a. Adam Goldstein. Goldstein en Barker waren de enige overlevenden van de Learjet-crash. In een interview met Accessonline.com vertelde Goldstein over zijn ervaring: Toen het vliegtuig op de startbaan stond, deed ik mijn schoenen uit en viel ik in slaap. Het volgende dat ik me herinner is dat we ergens tegenaan botsten,' vervolgde hij, 'ik werd wakker door het geschreeuw van Travis en het vliegtuig ging in vlammen op. Ik herinner me dat ik dacht dat het was als 'Miami Vice', waar een auto in brand staat en jij rent voordat de benzinetank ontploft - we moeten hier weg!' Helaas zou DJAM het jaar daarop overlijden na een overdosis.

3 Paul McCartney vermeed ternauwernood een helikoptercrash

Sir Paul McCartney zou ternauwernood een helikoptercrash kunnen vermijden (ja, een helikopter is geen vliegtuig) in 2012. Terwijl hij samen met zijn vrouw terugkeerde naar zijn landgoed in West Sussex, zou de helikopter van de voormalige Beatle slechts een paar meter van de boomtoppen beneden komen toen de piloot het helikopterplatform uit het oog verloor vanwege het slechte zicht. De helikopter zou vervolgens landen op een nabijgelegen luchthaven, waarbij hij een zwaar bebost gebied ternauwernood zou vermijden, en het incident zou leiden tot een onderzoek door de onderzoeksafdeling van de overheid voor luchtongevallen.

2 Bono overleefde een ratelende ervaring aan boord van een vliegtuig in 2014

U2's Bono had het geluk van de Ieren aan zijn zijde in 2014 toen hij ongedeerd uit een angstaanjagend incident kwam. de lucht, de deur van de Learjet van de zanger kwam los en viel op de grond. Het vliegtuig landde veilig en niemand raakte gewond. De gebeurtenis heeft de zanger en zijn familie zeker van streek gemaakt.

1 Post Malone was al bang om te vliegen

Post Malone bevond zich in een zenuwslopende situatie aan boord van een vliegtuig in 2018. De rapper, die vliegangst had om te beginnen was hij doodsbang toen zijn vliegtuig een noodlanding moest maken nadat twee van de banden van het vliegtuig het begaven.

Malone zou een Tweet sturen na de close call: Ik heb jongens geland. Dank u voor uw gebeden. Ik kan niet geloven hoeveel mensen mij de dood toewensten op deze website.jij. Maar niet vandaag.”

Aanbevolen: