Brad Pitt en Margot Robbie waren vergeten dat ze samen in deze film zaten

Inhoudsopgave:

Brad Pitt en Margot Robbie waren vergeten dat ze samen in deze film zaten
Brad Pitt en Margot Robbie waren vergeten dat ze samen in deze film zaten
Anonim

Op 21 oktober 2021 filmen de opnames van Damien Chazelle's aankomende periodedrama Babylon, dat in december 2022 in première gaat. De hoofdrollen in de film zijn Brad Pitt en Margot Robbie. De laatste werd eigenlijk aan boord gebracht als vervanging voor de oorspronkelijk bedoelde Emma Stone, wiens planningsconflicten haar onbereikbaar maakten voor de shoot.

Het wordt de derde keer dat Pitt en Robbie samen op een foto staan, na hun respectieve delen uit 2019 in Once Upon a Time in Hollywood van Quentin Tarantino. Hun allereerste samenwerking in deze zin was in 2015 toen ze beiden ook te zien waren in het met een Academy bekroonde biografische comedy-drama The Big Short van Adam McKay.

De twee Hollywood A-listers konden zich dit echter niet herinneren toen ze gingen zitten voor een interview terwijl ze de mediatour deden om Once Upon a Time in Hollywood te promoten. Om eerlijk te zijn, het overzicht was gemakkelijk te maken, omdat hun personages nooit rechtstreeks met elkaar in wisselwerking stonden - zoals ook het geval was in de Tarantino-film.

Pitt en Robbie waren vergeten dat ze allebei in de grote short waren

Pitt en Robbie werden in augustus 2019 geïnterviewd door Rory Cashin van JOE, een paar dagen nadat Once Upon a Time in Hollywood in première ging in het Verenigd Koninkrijk. Cashin was geïnteresseerd in het feit dat ze nu twee keer samen in dezelfde film waren geweest zonder ook maar één scène te delen. Toen hij de vraag aan hen voorlegde, keken de twee acteurs echter totaal verbijsterd omdat het de interviewer al snel duidelijk werd dat ze vergeten waren dat ze allebei in The Big Short speelden.

Margot Robbie's cameo in 'The Big Short&39
Margot Robbie's cameo in 'The Big Short&39

Hij stelde plagend of dit een bewuste keuze van hun kant was en Robbie grapte dat ze in haar contract had geschreven dat ze helemaal geen schermtijd met Pitt zou delen. De ster van Moneyball en 12 Monkeys speelde een gepensioneerde Wall Street-handelaar in de film. Robbie, aan de andere kant, maakte alleen een cameo als zichzelf, terwijl ze champagne nipte in een bubbelbad om het concept van subprime-leningen uit te leggen.

Dit was een apparaat dat regisseur McKay meerdere keren in de film gebruikte, terwijl andere persoonlijkheden zoals muzikant Selena Gomez, beroemde chef-kok Anthony Bourdain en econoom Richard Thaler allemaal hun opwachting maakten.

Robbie had een grotere rol in 'Once Upon A Time In Hollywood'

De Australische actrice had een grotere rol te spelen in Once Upon a Time in Hollywood: ze speelde de getalenteerde actrice Sharon Tate, die beroemd was vanwege het spelen van een personage genaamd Janet Trego in de CBS-sitcom The Beverly Hillbillies in de 1960, en Jennifer North in de film Valley of the Dolls in 1967. De laatste leverde haar een Golden Globe-nominatie op voor Meest Getalenteerde Nieuwkomer - Vrouw.

Margot Robbie speelde Sharon Tate in de film 'Once Upon a Time in Hollywood&39
Margot Robbie speelde Sharon Tate in de film 'Once Upon a Time in Hollywood&39

Tate was korte tijd getrouwd met de sindsdien in ongenade gevallen regisseur Roman Polanski, voordat ze samen met vier andere vrienden werd vermoord door leden van de Manson-familiecultus. Ze was toen acht en een halve maand zwanger. Tarantino koos echter voor een andere benadering in de film, waarbij hij een alternatieve uitkomst uitbeeldde waarin Tate overleeft.

Het spelen van de rol was een behoorlijk diepe duik voor Robbie, die door de familie van Tate haar sieraden mocht dragen tijdens het filmen. "Het was soms heel triest om zo nauw verbonden te zijn met Sharon in het echte leven", had ze gezegd op de rode loper van de filmpremière. "Plots zou de tragedie van dit alles je treffen en je zou enorm verdrietig zijn."

Vergelijkbare tropen in Babylon als in Once Upon a Time in Hollywood

Pitt speelde opnieuw een fictieve rol, dit keer als een personage met de naam Cliff Booth. Cliff was een stuntartiest die in scènes verdubbelde voor de beroemde acteur Rick D alton, gespeeld door Leonardo DiCaprio. Hij is ook Rick's persoonlijke assistent en beste vriend. Pitt was gemotiveerd om dit personage te spelen door de tijdsperiode waarin het verhaal zich afspeelt, maar ook door de mogelijkheid om met Tarantino samen te werken.

Brad Pitt als Cliff Booth in 'Once Upon a Time in Hollywood&39
Brad Pitt als Cliff Booth in 'Once Upon a Time in Hollywood&39

"De periode is zeker erg leuk, [maar ook] QT is de laatste leverancier van cool", vertelde hij in 2019 aan Esquire magazine. "Als je in een van zijn films terechtkomt, weet je dat je in geweldige Quentin geeft je deze toespraken, het soort dat je had willen zeggen op de rit naar huis, waar je een dag later aan denkt."

Robbie en Pitt zullen soortgelijke tropen in Babylon ervaren als in Once Upon a Time in Hollywood: beide verhalen spelen zich af in een verleden tijdsperiode in de L. Een centrum van wereldwijde cinema. Omdat de details van het plot nog steeds fragmentarisch zijn, zullen fans moeten wachten om te zien of de twee eindelijk een scène kunnen delen.

Aanbevolen: