Jennifer Aniston heeft eindelijk de geruchten over de salade van haar beroemde vrienden aangepakt

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston heeft eindelijk de geruchten over de salade van haar beroemde vrienden aangepakt
Jennifer Aniston heeft eindelijk de geruchten over de salade van haar beroemde vrienden aangepakt
Anonim

Friends wordt algemeen beschouwd als de meest populaire sitcom aller tijden, hoewel sommigen geloven dat het systemisch racisme ondersteunde vanwege het gebrek aan diversiteit.

Tijdens de jaren dat Friends in de ether was, tussen 1994 en 2004, werd de hoofdcast zo beroemd dat alles wat ze deden voorpaginanieuws werd. Bruiloften, scheidingen, kinderen en zelfs diëten werden zaken van algemeen belang als de gouden zes erbij betrokken waren.

Eén ding dat grote publieke belangstelling verwierf - en nog steeds doet tot op de dag van vandaag - was de salade die Jennifer Aniston naar verluidt elke dag at op de set van Friends.

Het begon allemaal toen Courteney Cox in een interview in 2010 (via Elle) onthulde dat Aniston elke dag op de set een "doctored up Cobb" -salade at. Omdat Aniston ook een stijlicoon was/is, geloofden miljoenen fans dat als ze dezelfde salade konden eten, hun leven op de een of andere manier op dat van Aniston zou lijken.

Wat is de beroemde vriendensalade?

Onlangs doet een recept de ronde op sociale media dat beweerde de salade te zijn die Aniston elke dag op de set at. De salade, die via meerdere mediabronnen is afgedrukt, bestaat uit bulgurtarwe, kikkererwten, peterselie, munt, in blokjes gesneden komkommers, rode uien, gehakte pistachenoten en fetakaas.

Fans zijn verheugd om eindelijk het recept voor de beroemde salade te hebben. Er is alleen één probleem: Aniston is sindsdien naar buiten gekomen en heeft bevestigd dat het brouwsel van kikkererwten niet de salade is die ze vroeger at op de set van Friends.

"Dat is niet de salade die ik elke dag op Friends had", vertelde Aniston aan Elle. "Ik voel me verschrikkelijk omdat het letterlijk als een gek is weggegaan, en het ziet er trouwens uit als een heerlijke salade, maar dat was niet degene die ik op Friends had."

Ze voegde eraan toe dat ze nooit een heel blik kikkererwten in één salade zou consumeren: "Niet goed voor het spijsverteringskanaal."

Wat was de echte salade van Jennifer Aniston?

Dus als het virale saladerecept niet is wat Aniston op de set van Friends at, wat at ze dan wel? Volgens Marie Claire bevatte de authentieke Jennifer Aniston-salade wel wat kekerbonen, oftewel kikkererwten, maar slechts een handvol.

De publicatie meldt dat de echte salade bestond uit geraspte sla, eiwitten, kip, spek en een basisvinaigrette. De kip moet gaar zijn en de bonen kunnen naar wens gekookt worden. Doe dan alle ingrediënten in een kom en voeg de vinaigrette toe.

Hoewel de salade absoluut een hoofdbestanddeel was, verduidelijkte Aniston dat ze de salade niet elke dag at, zoals alom is gemeld. Ze onthulde ook dat ze soms percorino-kaas toevoegde uit een Italiaans restaurant dat zich in de buurt van de set van Friends in Los Angeles bevond.

Wat eet Jennifer Aniston nu?

De Friends-salade is slechts één facet van de eetgeschiedenis van Jennifer Aniston dat een onderwerp van wereldwijde belangstelling is geworden. Omdat ze wordt beschouwd als een van de meest conventioneel aantrekkelijke beroemdheden in Hollywood, zijn fans van nature gefixeerd op haar dieet en bewegingsregime.

In een artikel over wat Jennifer Aniston op een dag eet, meldt Life and Style dat Aniston haar dag begint met warm citroenwater.

Als ontbijt neemt ze dan een shake of avocado en eieren met toast en een scheutje kokosolie. In haar shake voegt ze pure eiwitten toe en vervolgens fruit zoals bananen, bosbessen en bevroren kersen. Soms voegt ze ook groene groenten, macapoeder, cacao en stevia toe.

Soms heeft ze een zoet ontbijt, dat meestal bestaat uit gepofte gierstgranen met banaan of havermout met opgeklopt eiwit, dat ze in de winter warm heeft. Het opgeklopte eiwit was een tip van haar ex Justin Theroux, die haar leerde het ei toe te voegen als een manier om extra eiwitten binnen te krijgen.

Bij het beschrijven van haar dagelijkse lunch aan Elle, bevestigde Aniston dat haar middagma altijden meestal eenvoudig zijn en bestaan uit "een of andere vorm van groenten of salade met eiwitten".

Ze vertelde ook dat haar avondeten "waarschijnlijk hetzelfde" is als haar lunch, en ze probeert tussen de ma altijden door gezonde snacks te gebruiken, zoals appel- en amandelboter of appel en noten. Haar nietjes in de koelkast zijn hardgekookte eieren, gehakte rauwe groenten in Tupperware-containers, botersla en eiwitten zoals pulled chicken.

Over het algemeen is haar filosofie om zo gezond mogelijk te eten zonder te extreem te zijn: "Ik laat eetgewoonten niet uit de hand lopen als ik een resetknop nodig heb. Mijn algemene filosofie is om gezond te eten. Het is vrij duidelijk: eet zoveel mogelijk biologisch fruit en groenten, houd de suikerinname laag, drink tonnen en tonnen water en slaap goed."

Ze wijkt af en toe af van haar normale eetplan, hoewel ze over het algemeen probeert "wit voedsel" tot een minimum te beperken: "Ik sta mezelf toe om af en toe te genieten. Ik ben goed in het tot een minimum beperken van mijn zetmeel. Ik hou niet van 'wit' voedsel, en ik zal altijd bezuinigen op wat brood als ik probeer af te slanken voor iets speciaals."

Ondanks haar vasthouden aan een overwegend gezond dieet, bevestigde Aniston dat ze zichzelf geen regels meer oplegt als het om eten gaat.

Aanbevolen: