Jim Parsons wees het auditieverzoek van Johnny Galecki af voordat hij voor de camera's ging

Inhoudsopgave:

Jim Parsons wees het auditieverzoek van Johnny Galecki af voordat hij voor de camera's ging
Jim Parsons wees het auditieverzoek van Johnny Galecki af voordat hij voor de camera's ging
Anonim

Johnny Galecki en Jim Parson's krachtige chemie op het scherm was het hart en de ziel van The Big Bang Theory. Het oneindige conflict en de diepe broederlijke band tussen hun personages, Leonard Hofstadter en Sheldon Cooper, was een belangrijke factor in het feit dat de show een enorm succes werd.

Het duo ontwikkelde zelfs een opmerkelijke vriendschap buiten het scherm die lang duurde nadat de show zijn laatste hoofdstuk in 2019 had afgesloten.

Ondanks dat ze elkaar voor altijd lijken te kennen, ontmoetten Parsons en Galecki elkaar voor het eerst tijdens hun auditie voor The Big Bang Theory. Parsons sloeg zelfs een aanbod van Galecki om hun tekst samen te repeteren af voordat hij naar zijn Sheldon Cooper-auditie ging.

We bekijken de auditie-ervaringen van Parsons en Galecki en wat ze van elkaar dachten tijdens die vroege momenten van hun werkrelatie.

Jim Parsons was ongelooflijk nerveus voordat hij auditie deed voor de oerkn altheorie

Hoewel Jim Parsons veel succes had gehad vóór The Big Bang Theory, kon de ster het gevoel niet van zich afschudden dat Sheldon Cooper een bijzonder belangrijke rol zou gaan spelen. "Ik werk altijd aan mijn audities", vertelde Parsons aan Vanity Fair. “Maar ik weet het niet – ik voelde iets speciaals. Ik herinner me dat de Oscars die avond zouden plaatsvinden, ik was uitgenodigd voor een feest en ik zei dat ik niet ging, en ik bleef thuis en las mijn tekst voor en werkte aan mijn tekst.'

Parsons gaf ook toe aan The Hollywood Reporter dat hij extra hard heeft gewerkt om ervoor te zorgen dat hij de rol kreeg. “Ik heb me er kapot van gewerkt! Je hebt geen idee hoe goed ik het uit mijn hoofd geleerd heb', zei hij. "Sheldon heeft soms zoveel te zeggen - het is niet meer zo erg als vroeger - en het was echt dicht, en het was me duidelijk dat de humor die hierin was ingebouwd, alleen was als deze dichte stukken heel gemakkelijk vloeiden, " hij ging verder."Ik heb er de shit uit geboord!"

Ondanks de extra inspanning was Parsons nog steeds ongelooflijk nerveus voor zijn Sheldon Cooper-auditie. "Ik was erg bang - en opgewonden om het aan hen te presenteren - maar bang omdat ik wist dat als de trein eenmaal begon, ik niet wist wat er zou gebeuren als ik het verprutste."

Jim Parsons wees het verzoek van Johnny Galecki om lijnen te draaien af voordat hij auditie deed voor de oerkn altheorie

Hoewel Parsons en Galecki een van de meest oprechte vriendschappen in Hollywood ontwikkelden, was hun eerste ontmoeting een beetje ongemakkelijk. Het bleek dat Jim Parsons te nerveus was om met Johnny Galecki te praten voor zijn auditie bij Sheldon Cooper.

"We waren van tevoren buiten in de hal en ik vroeg of hij de scène eerst een paar keer wilde lezen", herinnerde Galecki zich tijdens het interview van de cast met The Hollywood Reporter. “Hij zei nee, en ik zei ik ook niet. We hebben net gebabbeld.”

Desalniettemin was Parsons ongelooflijk onder de indruk toen hij eindelijk de kans kreeg om te zien hoe Galecki Leonard Hofstadter tot leven bracht.

"Ik heb met andere mensen gelezen, maar het was heel duidelijk dat niemand anders het deel zich meer eigen maakte dan Johnny", gaf hij toe aan Entertainment Weekly. "Hij wist wat hij deed en deed het ook op een sterke manier. Ik had niet het gevoel dat hij mijn hulp nodig had. Ik had niet het gevoel dat hij mijn werk binnensijpelde. Hij was zijn eigen ding."

Jim Parsons en Johnny Galecki kregen een geweldige werkrelatie

Ondanks hun ongemakkelijke eerste ontmoeting, ontwikkelden Jim Parsons en Johnny Galecki een ongelooflijke vriendschap op het scherm en daarbuiten. Interessant genoeg voelde Jim Parsons zich verbonden met Johnny Galecki op het moment dat hij hem regels voor Leonard Hofstadter zag lezen.

“… Ik kon je zelfs nu niet precies vertellen wat het was, welke kwaliteit, " vertelde Parsons aan Variety in 2008. "Maar ik weet hoe ik me voelde toen ik met hem las, wat heel vrij was, er was iets zo onafhankelijk over wat hij aan het doen was. Ik voelde het letterlijk vanaf de eerste keer dat we het samen lazen, het was als 'Nou, dit is anders.’ De chemie, zowel op als naast de set, is sindsdien alleen maar gegroeid.”

Aan de andere kant wist Galecki dat zijn band met Parsons authentiek was op het moment dat ze een bijzonder hilarische scène moesten filmen in seizoen één van The Big Bang Theory. “Jim en ik probeerden een meubelstuk van Ikea de trap van ons flatgebouw op te krijgen, en we kregen al die lach van de bemanning. Hij en ik keken elkaar aan, en toen wist ik dat de dynamiek die ik met hem had in de pilot geen toevalstreffer was.'

Aanbevolen: