Is Alaskan Bush-mensen eigenlijk gebaseerd op een totale leugen?

Inhoudsopgave:

Is Alaskan Bush-mensen eigenlijk gebaseerd op een totale leugen?
Is Alaskan Bush-mensen eigenlijk gebaseerd op een totale leugen?
Anonim

Sinds 2014 is Alaskan Bush People een van de populairste shows van Discovery Channel. Natuurlijk zijn er veel redenen waarom Alaskan Bush People zoveel succes heeft gehad. Het lijdt bijvoorbeeld geen twijfel dat de show in elke aflevering veel prachtige foto's bevat, wat een groot probleem is sinds de show op Discovery Channel wordt uitgezonden. Bovendien is het een enorm understatement om te zeggen dat de Brown-familie van Alaskan Bush People een fascinerende groep mensen is die unieke dingen doet.

Naast alle andere redenen waarom mensen naar Alaskan Bush People kijken, lijdt het geen twijfel dat een deel van de aantrekkingskracht van de show is te zien hoe de sterren van de show hun leven leiden. De overgrote meerderheid van de mensen zal tenslotte nooit weten hoe het voelt om te leven als een "Alaskan bush-persoon". Het blijkt echter dat er door de jaren heen enkele bewijzen zijn geweest die erop wijzen dat de zogenaamde Alaskan bush-mensen die in de show te zien zijn, misschien niet zijn wat ze lijken te zijn.

Waarom het bedrog van de Alaskan Bush People Stars leidde tot strafrechtelijke vervolging

In veel opzichten kan het idee om in Alaska te wonen tegenwoordig veel mensen aanspreken. Het lijdt tenslotte geen twijfel dat veel van de uitzichten in Alaska meer dan prachtig zijn, inwoners van de staat niet te maken hebben met ongebreidelde overbevolking, en het lijkt erop dat de cultuur erg gastvrij is. Maar zoals iedereen die een strenge winter heeft meegemaakt, zou moeten kunnen bevestigen, kan het leven in Alaska een intense ervaring zijn. Bovendien is het in Alaska niet zo gemakkelijk om veel goederen te krijgen als in andere staten en is de verscheidenheid aan banen ook wat beperkter.

Omdat het leven in Alaska gepaard gaat met behoorlijk wat uitdagingen, is het logisch om de inwoners van de staat te belonen voor hun bijdrage aan de samenleving daar. Gelukkig voor de regering van Alaska beschikt de staat over veel natuurlijke hulpbronnen, waaronder olie. Omdat Alaska zoveel geld verdient met de verkoop van olie, kan de staat alle permanente inwoners een deel van die opbrengst geven.

Halverwege de jaren 2010 kregen fans van Alaskan Bush People hun eerste bewijs dat de show op zijn minst extreem misleidend kan zijn. Verbazingwekkend genoeg was de reden dat de show werd ontmaskerd vanwege de controles op de olie-inkomsten die alle permanente inwoners van Alaska helpen.

Zoals elke fan van Alaskan Bush People al weet, deed de show het altijd lijken alsof de familie Brown hun leven in Alaska leefde. Toen Billy en Bam Brown echter allebei werden veroordeeld tot 30 dagen gevangenisstraf, 40 uur taakstraf en een boete, werd het glashelder dat dit niet het geval was. De reden dat Bam en Billy zich in die situatie bevonden, is dat ze zich hadden aangemeld om de Alaskan olie-inkomstencheque te ontvangen.

Om iemand in aanmerking te laten komen voor de olie-inkomstencontrole in Alaska, moet hij dat jaar een bepaalde tijd in de staat doorbrengen of de staat om goedgekeurde redenen hebben verlaten. Het blijkt dat Billy en Bam Brown een jaar lang zoveel tijd buiten Alaska hebben doorgebracht dat ze niet aan de minimumkwalificaties voldeden. Als je bedenkt dat Discovery Channel ervoor zorgt dat de Alaskan Bush People-sterren bepaalde regels volgen, zou je denken dat ze weten dat ze zich niet moeten aanmelden voor een uitkering als ze niet aan de criteria voldoen.

Alaskan Bush People is natuurlijk altijd voorgesteld als een gezin dat in de bush van Alaska woont. Met dat in gedachten zegt het feit dat twee van de meest prominente leden van de familie Brown werden veroordeeld tot gevangenisstraf omdat ze niet genoeg in Alaska woonden, veel over hoe echt de show is.

Wonen de mensen uit Alaska in een landhuis?

Slechts een paar jaar nadat Billy en Bam Brown werden veroordeeld tot gevangenisstraf omdat ze niet in Alaska woonden, verhuisde het gezin naar een huis waar hun show echt op een grap leek. Immers, in plaats van te leven als Alaskan bush-mensen, nam de familie Brown intrek in een herenhuis van $ 2,7 miljoen in Beverly Hills. Als dat niet het tegenovergestelde is van leven in de wildernis van Alaska, dan is niets dat wel.

Toen het nieuws over de familie Brown die in een herenhuis in Beverly Hills woonde zich online begon te verspreiden, voelden veel fans van Alaskan Bush People zich begrijpelijkerwijs voor de gek gehouden. Als die fans echter verder naar de situatie keken, was de beslissing om in het landhuis te gaan wonen volkomen terecht. Per slot van rekening heeft de Brown-clan naar verluidt de verhuizing naar een herenhuis in Beverly Hills gemaakt, zodat de familiematriarch Ami de beste plek was om kanker te bestrijden. Met dat in gedachten lijkt het onmogelijk om kritiek te leveren op hun beslissing om naar een luxe woning te verhuizen.

Uiteindelijk heeft niemand het recht om de familie Brown te vertellen waar ze moeten wonen, aangezien ze in een vrij land leven. Als de familie Brown echter presenteert alsof ze op een bepaalde manier leven, maar hun levensstijl blijkt heel anders te zijn, dan is dat een recept om nep te worden genoemd, of dat nu eerlijk is of niet.

Aanbevolen: