De 10 grootste jackpots gewonnen door beroemde pokerspelers

Inhoudsopgave:

De 10 grootste jackpots gewonnen door beroemde pokerspelers
De 10 grootste jackpots gewonnen door beroemde pokerspelers
Anonim

Van alle hobby's en andere manieren om de tijd te doden waaraan de elitetent van Hollywood deelneemt, lijkt er geen enkele prominenter te zijn dan het pokerspel. Beroemde pokertoernooien hebben ons inderdaad de kans gegeven om onze favoriete sterren in een meer geaard licht te zien. Deelnemen aan een activiteit waar ook niet-beroemdheden van genieten, terwijl je kijkers de kans geeft om te zien hoe bekwaam deze beroemdheden zijn in het beroemde kaartspel.

Als het gaat om de kunst en vaardigheden die bij poker komen kijken, hebben veel beroemdheden het spel schijnbaar onder de knie. Zozeer zelfs dat de jackpots die sommige van deze sterren mee naar huis hebben genomen enorm zijn geweest. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de grootste potten die door de sterren zijn gewonnen. Laten we dit doen.

10 James Woods ($12, 000)

James Woods, ster van The Onion Field, Videodrome en John Carpenter's Vampires heeft ook wel eens zin in een lekker potje poker. Woods heeft zijn indrukwekkende pokervaardigheden vaak laten zien en won in het verleden een pot van $ 12, 000. Niet de meest indrukwekkende jackpot op de lijst, maar toch respectabel.

9 Ray Romano ($27, 397)

De ster van Everybody Loves Raymond brengt meer op tafel dan alleen maar hilarisch zijn. Ray Romano maakte de overstap van stand-up naar sitcom-ster en werd op een gegeven moment de best betaalde tv-acteur. Bovendien is Romano een ervaren pokerspeler en wint hij een pot van $ 27, 397 in een enkel spel.

8 Kevin Hart ($20, 265)

Kevin Hart is waarschijnlijk de beroemdste en zeker de rijkste van de hedendaagse supercomedianten en is al meer dan 20 jaar de ster van zowel het podium als het scherm. Hart is ook een ervaren pokerspeler en verdient een pot van $ 20, 265. Hoewel Hart zeker geen geldtekort heeft, is er niets mis met een beetje meer aan de pot toe te voegen.

7 Shannon Elizabeth ($ 125.000)

Wie kan het ordinaire coming-of-age-komedie-epos vergeten dat de American Pie-franchise was? De reeks films bracht veel sterren voort, zoals Jason Biggs en, natuurlijk, Shannon Elizabeth. Elizabeths pokervaardigheden hebben haar in staat gesteld om in één keer een jackpot van $ 125.000 te winnen. Een aardig stukje kleingeld voor een nachtje werken.

6 Bruce Buffer ($259, 047)

Als je een fan bent van MMA, met name de UFC, ken je ongetwijfeld de naam Bruce Buffer. De stem van de Octagon, Buffer, staat bekend om het aankondigen van de aankomst, statistieken en feiten over prijsvechters voordat hij verklaarde: "Het is tijd!" Als Buffer niet in een microfoon schreeuwt, vindt hij zichzelf vaak achter een paar azen. De omroeper heeft een pot van $ 259, 047 mee naar huis genomen.

5 Ben Affleck ($356, 400)

Er is niet veel dat Ben Affleck niet heeft gedaan met betrekking tot zijn filmcarrière. Hij was een superheld (tweemaal), een leidende man en verdiende daarbij een buitengewoon bedrag. De acteur en echtgenoot van J. Lo heeft geld verdiend met zijn hobby buiten het scherm door in 2004 $ 356.400 te winnen in het California State Poker Championship. Om zo'n pot te kunnen winnen, is een bepaald niveau van kalmte vereist … iets wat hij was zonder de tijd dat hij zijn kalmte verloor op live tv tegen Bill Maher.

4 Jennifer Tilly ($357, 736)

Jennifer Tilly's pokervaardigheden zijn goed gedocumenteerd. De actrice die bekend staat om haar stem aan de bruid van Chucky zelf, Tiffany Valentine heeft haar pokertalent ten volle benut. Tilly heeft een pot van $ 357.736 mee naar huis genomen, waarmee ze de wereld laat zien dat de actrice, ondanks de zachte stem, een groot spel heeft.

3 Jason Alexander ($ 500, 000)

Jason Alexander is vooral bekend als een van de excentrieke vrienden van Jerry Seinfeld in de populaire sitcom Seinfeld. Alexander, een van de meest populaire personages op Seinfeld, is toevallig ook een ervaren pokerspeler en heeft $ 500.000 gewonnen in een enkel spel. De acteur die speelde in de "show over niets" heeft zeker iets in zijn zakken.

2 Matt Damon ($1,75 miljoen met een beetje hulp)

Matt Damon is zowel een ervaren acteur als pokerspeler. Samen met Ben Affleck, met wie hij vaak samenwerkt in films en een realityshow waardoor de acteur bijna werd geannuleerd, genereerde samen met een groot aantal andere A-listers een pot van $ 1,75 miljoen voor een COVID-19-gerelateerde liefdadigheidsinstelling.

1 Tobey Maguire ($10 miljoen)

Tobey Maguire's mainstream doorbraak kwam als de webslinger Spider-man in 2002. Hij ging door voor twee sequels voordat hij terugkeerde in een cameo-rol in Spider-Man: No Way Home, Maguire ruilde zijn webshooters in voor een volledige house in 2004, onder begeleiding van pokergrootheid Daniel Negreanu. Maguire heeft naar verluidt een pot van $ 10 miljoen veroverd in ondergrondse pokerspellen. Maguire heeft een interessante geschiedenis met gokken. En een even interessante geschiedenis met het mekka van het gokken. Een voorbeeld is jaren geleden toen hij en Leo DiCaprio werden afgesnauwd in Las Vegas. Het gebeurt.

Aanbevolen: