Voormalig NFL-speler Paul Duncan dood op 35

Inhoudsopgave:

Voormalig NFL-speler Paul Duncan dood op 35
Voormalig NFL-speler Paul Duncan dood op 35
Anonim

Tragisch nieuws brak slechts enkele dagen geleden uit toen het overlijden van Paul Duncan werd aangekondigd. Paul stond bekend als voormalig voetbalster van de Notre Dame en ex-NFL-speler. Hij speelde ook in de aanvallende lijn voor de Fighting Irish van 2005 tot 2009. Hij stierf op 35-jarige leeftijd en de omstandigheden van zijn dood zijn nog steeds niet helemaal duidelijk.

Zijn vrouw was degene die het nieuws voor het eerst brak, en naarmate het onderzoek naar de oorzaak van de hartstilstand die hem zijn leven kostte vordert, zal er zeker meer informatie beschikbaar komen.

Zijn dood wordt onderzocht

Paul Duncans dood was een enorm verlies voor de sportwereld en voor zijn familie in het bijzonder, en het feit dat de oorzaak van zijn dood onduidelijk blijft, helpt niet om de pijn te verzachten. Gelukkig bevestigde het kantoor van de medische onderzoeker in DeKalb County, Georgia aan E! Nieuws dat zijn dood wordt onderzocht, dus hopelijk heeft zijn familie snel wat antwoorden. Zijn vrouw, Ellen Duncan, deelde het tragische nieuws op 16 juli op Instagram.

"Gisteren, vrijdag 15 juli, kreeg Paul een hartstilstand terwijl hij aan het rennen was in onze buurt. Vandaag werd hij hersendood verklaard", schreef ze. "We zullen een medisch onderzoek ondergaan om de doodsoorzaak te achterhalen. Zijn lichaam zal worden gedoneerd aan mensen die organen nodig hebben en aan medisch onderzoek." Tot slot bedankte ze iedereen voor hun steun en de liefde die ze haar familie hebben getoond.

Hij was een geweldige vader en echtgenoot

Het enige waar Paul Duncan meer van hield dan van voetbal, was zijn geweldige familie. Hij en zijn vrouw Ellen hadden twee prachtige dochters, Dillon en Sloane, van zes en vier, en Paul hield meer van zijn meisjes dan van wat ook ter wereld. Hij ontmoette Ellen in 2009 en het was liefde op het eerste gezicht, en tot het einde toe bleven ze onafscheidelijk.

"Paul omarmde de rol van echtgenoot en steunde Ellen op alle mogelijke manieren, en hij omarmde de rol van 'meisjesvader', van het bouwen van speeltuinen in de achtertuin tot het doen van haar voor school", leest zijn overlijdensbericht. "Dillon en Sloane hielden van Paul's geïmproviseerde dansfeesten in de keuken en zijn avonturen met hen in het water, of het nu bij het meer was met familie of bij het zwembad met vrienden. Tot zijn laatste dag was hij een vader, zoon, echtgenoot, en broer die goedhartige competitie en spelletjes waardeerde, van Euchre tot Scrabble."

Hoewel niemand iets kan doen of zeggen dat de pijn van dit vreselijke verlies zal doen verdwijnen, kunnen zijn vrouw en dochters getroost worden door de talloze hartverwarmende herinneringen die ze zeker door de jaren heen hebben opgebouwd. Onze gedachten en gebeden zijn bij hen in deze moeilijke tijd.

Aanbevolen: