SATC'-ster Cynthia Nixon verslaat voormalig gouverneur van New York, Andrew Cuomo, in één tweet

Inhoudsopgave:

SATC'-ster Cynthia Nixon verslaat voormalig gouverneur van New York, Andrew Cuomo, in één tweet
SATC'-ster Cynthia Nixon verslaat voormalig gouverneur van New York, Andrew Cuomo, in één tweet
Anonim

Sex and the City-ster en voormalig gouverneurskandidaat voor de staat New York Cynthia Nixon heeft Andrew Cuomo de meest epische schaduw geworpen.

De actrice, die op het punt staat terug te keren naar de rol van Miranda Hobbes in de SATC-revival bij HBO Max, liet de kans niet voorbij gaan om haar ruzie met Cuomo opnieuw aan te wakkeren te midden van zijn betrokkenheid bij een seksueel wangedragschandaal.

Cynthia Nixon mikt op Andrew Cuomo na zijn ontslag

In maart 2018 kondigde de actrice en activiste haar campagne voor de gouverneur van New York aan en daagde de zittende Democratische Cuomo uit. Ze verloor in september van hetzelfde jaar in de Democratische voorverkiezing van Cuomo.

Aangezien Cuomo nu ontslag heeft genomen na meerdere beschuldigingen van seksuele intimidatie en zijn Emmy is kwijtgeraakt, heeft Nixon de nare affaire op Twitter gewogen.

"Het verschil tussen mij en Andrew Cuomo? We zijn geen van beiden gouverneur, maar ik heb nog steeds mijn Emmy(s), " tweette Nixon gisteren (24 augustus).

De tweet kreeg meer dan 106.000 likes in minder dan 24 uur.

Volgens een onafhankelijk onderzoek door het kantoor van de procureur-generaal van New York heeft de voormalige gouverneur van New York 11 vrouwen seksueel lastiggevallen, waaronder staatswerknemers. De politicus, die sinds 2011 als gouverneur fungeert, werd door mede-democraten onder druk gezet om af te treden.

“De beste manier waarop ik nu kan helpen, is als ik een stap opzij zet”, zei hij eerder deze maand terwijl hij de beweringen bleef ontkennen.

Cuomo ontving vorig jaar een speciale Emmy voor zijn eens per dag uitgezonden briefings over de coronaviruspandemie, maar de prijs werd ingetrokken na de beschuldigingen. Nixon van haar kant heeft twee Emmy-overwinningen op haar naam staan: een voor de rol van Miranda in 2004 en een tweede voor haar gastrol in Law & Order: Special Victims Unit in 2008.

Cynthia Nixon 'Petty' Tweet verdeelt New Yorkers

Volgers van Nixon zijn verdeeld over haar controversiële tweet.

"We Stan a petty queen," merkte een volger op.

"Jessica fletcher is niet nodig om deze moord op te lossen", antwoordde een andere persoon, inclusief een foto van Nixon en Angela Lansbury in een aflevering van Murder, She Wrote. (Ja, Nixon speelde in de iconische serie moordmysteries.)

Anderen bekritiseerden de actrice echter voor haar tweet, die als "bekrompen" werd beschouwd.

"Dit is niet nodig of nodig nu New York vooruitgaat. Wat zegt dat over jou, als zo'n verschrikkelijk persoon je door een aardverschuiving verslaat? Het is niet alsof je geen naamsbekendheid had. Ik hoop dat dit onbeduidend is tweet zorgde ervoor dat je je beter voelde. Het is teleurstellend, "schreef een persoon.

"Wat hebben je Emmy's te maken met het besturen van een staat? Je bent niet de enige die deze claim kan maken. Anderen hebben Academy Awards bij hun Emmy's. En een Golden Globe. Ook zij zijn geen gouverneurs en geen van hen had het waanidee om zonder ervaring te werken ", was een andere opmerking.

Aanbevolen: