Britney Spears reageert op haar duet met Elton John op nummer één

Britney Spears reageert op haar duet met Elton John op nummer één
Britney Spears reageert op haar duet met Elton John op nummer één
Anonim

Het was een hele goede dag voor zowel de Britney Spears-fans als de dame zelf.

De "Toxic"-zangeres ging vrijdag naar Twitter om haar opwinding te delen over het succes van haar samenwerking met Elton John. De single "Hold Me Closer" is een duet tussen John en Spears. Het bevat verzen uit John's nummer "The One" en het refrein van zijn klassieker "Tiny Dancer".

Binnen enkele uren na de release van het nummer bereikte het nummer één op iTunes in de Verenigde Staten en tientallen andere landen. Spears richtte haar bericht specifiek aan John zelf.

"Hallo Sir Elton John, we zijn nummer 1 in 40 landen", zei ze met haar klassieke Britse accent. "Holy s-! Ik ben nu in het bad en ik ga de beste dag ooit hebben en ik hoop dat het goed met je gaat."

John reageerde op de videoboodschap van Spears door te schrijven: "Hey Britney!! Bedankt voor dit bericht. Je hebt mijn dag goed gemaakt!! Ik hoop dat iedereen een fijne dag heeft met dansen op ons nummer! HoldMeCloser."

John heeft ook een clip van het nummer getweet met een bericht om de fans te bedanken.

Hij schreef: "Ik ben heel blij met de reactie op HoldMeCloser. Ik wilde een leuk, vrolijk zomernummer maken, dus was extatisch toen @britneyspears ermee instemde om er deel van uit te maken! Ze is echt een icoon, een van de geweldige popsterren aller tijden en ik hou zielsveel van haar. Ik hoop dat jullie er allemaal van houden!"

De track markeert Spears' eerste nummer dat is uitgebracht sinds haar 13-jarige conservatorium vorig jaar eindigde. John sprak over Spears' reis en zijn steun voor haar in een nieuw interview met The Guardian.

"Het is moeilijk als je jong bent", zei hij. “Britney was gebroken. Ik was gebroken toen ik nuchter werd. Ik was in een vreselijke plaats. Ik heb dat gebroken gevoel meegemaakt en het is verschrikkelijk. En gelukkig ben ik al 32 jaar nuchter en het is de gelukkigste die ik ooit ben geweest. Nu heb ik de ervaring om mensen te adviseren en te helpen, want ik wil geen artiesten op een donkere plek zien. Veel artiesten, je zou denken dat ze veel zelfvertrouwen hebben, maar dat is niet zo, en daarom gaan we het podium op en krijgen we applaus, en dan komen we van het podium en zijn we weer terug bij af.."

John zei dat hij hoopt dat de ervaring Spears zal helpen haar zelfvertrouwen terug te winnen.

"Revalidatie is zo iets geweldigs voor iedereen," zei hij. "En ik duim gewoon dat dit haar vertrouwen in zichzelf zal herstellen om terug de studio in te gaan, meer platen te maken en te beseffen dat ze verdomd goed is."

De remix van het nummer werd voltooid door producer Andrew Watt. In het begin waren John en Watt er niet zeker van wie er in het nummer zou komen te staan. Toen stelde Johns echtgenoot, David Furnish, Spears voor.

"Hij zei dat het geweldig zou zijn voor Britney Spears om het te doen," zei John. "Ik zei, dat is een behoorlijk verbazingwekkend idee. Ze had al zo lang niets gedaan. Ik volg al heel lang wat er met haar gebeurt."

Volgens John was het belangrijk voor Spears om creatieve controle te hebben.

"We moesten haar zover krijgen om goed te keuren wat ze deed. Ze is zo lang weg geweest - er is veel angst daar omdat ze zo vaak is verraden en ze is al zo lang niet echt in de publieke belangstelling geweest We hebben haar hand gedurende het hele proces vastgehouden en haar gerustgesteld dat alles goed komt."

Spears kon niet naar Londen komen om haar zang op te nemen, omdat ze op huwelijksreis was met haar nieuwe echtgenoot, Sam Asghari. In plaats daarvan koos ze ervoor om op te nemen in de studio van Watt in Los Angeles, waar ze haar zang in minder dan twee uur af had.

"Ze zong fantastisch", zei John. "Iedereen zei dat ze niet meer denken dat ze kan zingen. Maar ik zei, ze was briljant toen ze begon, dus ik denk dat ze het wel kan. En ze deed het, en ik was zo blij met wat ze deed."

En het lijkt erop dat de fans ook enthousiast zijn. Welkom terug Britney!

Aanbevolen: