Tristan Thompson herenigt eindelijk met dochter na vakantie in het wilde Griekenland

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson herenigt eindelijk met dochter na vakantie in het wilde Griekenland
Tristan Thompson herenigt eindelijk met dochter na vakantie in het wilde Griekenland
Anonim

Tristan Thompson heeft een schattige foto gedeeld van zijn dochter True Thompson na zijn wilde reis naar het buitenland.

Tristan Thompson deelde een foto op zijn Instagramverhalen van zijn enige dochter

De Chicago Bulls-speler, 31, nam een selfie met de vierjarige dochter die hij deelt met Khloé Kardashian toen hij thuiskwam van zijn veelbesproken vakantie. "Mijn prinses", schreef Thompson trots in de post. Hij omvatte een rood hart, gebedshanden en kroonemoji. De vader van vier had een grote grijns op zijn gezicht toen hij naast zijn kleine meisje poseerde, zijn arm om haar heen geslagen. Little True zag er net zo blij uit om in het gezelschap van haar vader te zijn als ze voor de camera glimlachte met haar haar opgestoken in een schattig knotje.

Tristan Thompson verwacht nog een kind met Khloé Kardashian

tristan thompson khloe kardashian true
tristan thompson khloe kardashian true

Khloe en Tristan verwachten momenteel hun tweede kind samen, een baby die via draagmoeder ter wereld zal komen. De komst van het kind zou 'dreigend' zijn. Maar toen de uitgerekende datum naderde, kreeg Thompson de kans om onlangs door Mykonos en St. Tropez te reizen. Hij werd afgebeeld met een groot aantal vrouwen - waaronder een met wie hij hand in hand werd gezien.

Khloé en Tristan hebben sinds 2016 een knipperlichtrelatie en zijn uit elkaar gegaan vanwege de flirterige manieren van de NBA-ster. Een verklaring die hun tweede kind bevestigt, luidt: "We kunnen bevestigen dat True een broer of zus zal hebben die in november is verwekt. Khloé is de buitengewone draagmoeder ongelooflijk dankbaar voor zo'n mooie zegening." De verklaring concludeerde: "We willen vriendelijkheid en privacy vragen, zodat Khloe zich kan concentreren op haar familie."

Tristan Thompson heeft naar verluidt een zoon verwekt achter de rug van Khloé Kardashian

Slechts zeven maanden geleden zat Tristan midden in een vaderschapsschandaal nadat een vrouw genaamd Maralee Nichols beweerde dat ze zwanger was van hun kind. Ze verwekten het kind in maart 2021 terwijl Tristian nog een relatie had met Khloe. Nichols beviel op 1 december van hun zoon, genaamd Theo Thompson, hoewel Tristan publiekelijk ontkende dat het kind van hem was. Pas in januari 2022 gaf de NBA-ster toe de vader van Theo te zijn.

Volgens Nichols heeft Tristan zijn zoon niet ontmoet. In een bericht dat op Instagram is gedeeld, verontschuldigt Tristan zich publiekelijk tegenover Khloe voor zijn herhaalde flirten. "Je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient niet de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld", schreef de 31-jarige. maand-oude Theo Thompson, Tristan deelt vijf jaar oude zoon Prince met model ex Jordan Craig, en zoon True Thompson, vier, met Khloe.

Aanbevolen: