De echte reden voor Leah Remini's plotselinge gewichtstoename bij de koning der koninginnen

Inhoudsopgave:

De echte reden voor Leah Remini's plotselinge gewichtstoename bij de koning der koninginnen
De echte reden voor Leah Remini's plotselinge gewichtstoename bij de koning der koninginnen
Anonim

Landen op een succesvolle sitcom is een geweldige manier voor elke artiest om groot te worden in Hollywood. Het is moeilijk om te doen, en mensen verliezen regelmatig rollen, maar degenen die dit voor elkaar krijgen, openen een deur naar duurzaam succes en een enorm fortuin.

Leah Remini speelde een rol in The King of Queens in de jaren '90, en sindsdien heeft ze veel geld binnen. Natuurlijk heeft ze wat blunders gemaakt en ze heeft zelfs spanningen gehad met medesterren, maar door dit alles is ze een groot succes geweest.

Tijdens The King of Queen ervoer Remini wat gewichtstoename, en mensen waren er zowel nieuwsgierig als onbeleefd over. Laten we terugkijken en ontdekken wat er is gebeurd.

Leah Remini is een populaire actrice

Leah Remini dateert uit de jaren 80 en was een professionele actrice die aan grote projecten werkte. Het zou even duren voordat de actrice echt doorbrak in de mainstream, maar toen ze eenmaal haar plaats naast andere populaire namen had verdiend, zorgde ze ervoor dat ze de kans benutte.

In het begin verscheen Remini in shows als Who's the Boss, The Hogan Family en zelfs Saved by the Bell. Deze shows stelden de actrice allemaal bloot aan een groot tv-publiek, en ze gaven haar ook veel ervaring.

Terwijl de jaren '90 vorderden, bleef Remini rollen in shows, maar niets bleef echt plakken. Tot ze een rol kreeg in een sitcom die alles in haar leven compleet veranderde.

Ze speelde in 'King Of Queens'

September 1998 markeerde het debuut van The King of Queens, een sitcom gericht op het leven van een bezorger en zijn familie in Queens, New York. De show had veel hart, en al snel had CBS een nieuwe hit in handen.

Met Kevin James, Leah Remini en wijlen Jerry Stiller was de serie een hilarische sitcom waar fans met veel plezier naar keken. Natuurlijk, het was soms over-the-top, en ja, de personages konden ongelooflijk oppervlakkig zijn, maar over het algemeen was het een solide sitcom die redelijk succesvol was.

De serie liep 9 seizoenen en net ten noorden van 200 afleveringen. Gezien hoe belangrijk het was in syndicatie, heb je waarschijnlijk ooit een aflevering of twee gezien.

In haar boek sprak Remini over haar tijd in de show en ze prees haar mede-ster.

"Ik had Kevin, die me voor het leven heeft geruïneerd. Hij was mijn eerste hoofdrolspeler; en ondanks het feit dat ik andere shows deed met andere hoofdrolspelers, heb ik nooit iemand gevonden die gunstig met hem kon vergelijken. toen ik met hem acteerde, voelde ik me veilig, "schreef ze.

Hoewel ze veel positieve herinneringen heeft, had Remini ook enkele slechte. Zoals de tijd dat ze wat zwaarder werd en met onbeschofte opmerkingen omging.

Leah Remini was zwanger van de koning der koninginnen

Dus, waarom was er een verandering in het gewicht van Leah Remini tijdens het filmen van The King of Queens? Kom erachter dat de actrice een broodje in de oven had en de productie moest dingen door elkaar halen om de zwangerschap van de ster te accommoderen.

"Volgens Screen Rant was ster Leah Remini zwanger tijdens het zesde seizoen van de hitshow. Om haar groeiende buik op te vangen, bedachten producenten een plot waarin Remini's personage, Carrie, haar baan verloor, waardoor ze vrij was om op te hangen de hele dag door het huis en uit verveling eten, zodat ze aan kon komen zonder dat het te verontrustend was. Remini droeg wijdere kleding naarmate ze groter werd, maar voor het grootste deel was het niet echt nodig om haar maag te verbergen, omdat het personage wint ook aan gewicht in de verhaallijn, " schrijft The List.

Nu werkte alles prima in de show, maar in werkelijkheid heeft Remini eigenlijk te maken met wat terugslag van mensen.

"Niemand wilde praten over hoe ik eigenlijk ben afgevallen, alleen dat ik dik werd. Als je een baby hebt en je bent niet gezegend met een stofwisseling [zodanig] dat je weer in je spijkerbroek kunt kruipen de volgende dag wordt het iets om op te focussen." zei Remini.

Dat is echt hartverscheurend om te lezen. De lichamen van mensen veranderen. Periode. Het feit dat er enige vorm van terugslag was, is krankzinnig, en het is iets dat we zouden willen voorkomen dat het zou gebeuren in het tijdperk van sociale media en positiviteit van het lichaam.

Leah Remini's zwangerschap schudde de boel door elkaar terwijl ze The King of Queens aan het filmen was, en terwijl ze met haat van mensen omging, bracht ze wel een kind op deze wereld, een afweging die het waard was.

Aanbevolen: