Waarom kocht Paul Rudd de snoepwinkel Samuel's snoepwinkel?

Inhoudsopgave:

Waarom kocht Paul Rudd de snoepwinkel Samuel's snoepwinkel?
Waarom kocht Paul Rudd de snoepwinkel Samuel's snoepwinkel?
Anonim

MCU-ster Paul Rudd heeft een geweldige acteercarrière achter de rug en in de loop van de tijd is hij bekend komen te staan als een van de aardigste jongens in Hollywood. Hij speelde in hitfilms, beruchte commercials en heeft vrienden gemaakt met enkele van de grootste namen die er zijn, terwijl hij voortdurend indruk maakt op het publiek.

Rudd is een drukbezette man op het scherm, maar hij heeft ook genoeg te doen buiten Hollywood. Hij is zelfs mede-eigenaar van een snoepwinkel en zijn bedrijfseigenaar is toevallig een ster in The Walking Dead.

Laten we Rudd eens bekijken en zien met wie hij zijn heerlijke snoepwinkeltje heeft.

Paul Rudd is een van de aardigste jongens in Hollywood

Hollywood is gevuld met een aantal sympathieke sterren, met Paul Rudd als een van de beroemdste en meest sympathieke van het stel. De man is op dit moment een nationale schat en mensen kunnen geen genoeg krijgen van hem en zijn vertederende manieren.

De acteur speelt al sinds de jaren negentig in zijn films, waarbij Clueless al vroeg een grote doorbraak was. Die film alleen al zou hem hebben geholpen een unieke plaats in de geschiedenis te verwerven, maar naarmate de jaren vorderden, heeft Rudd uitstekend werk geleverd door zijn nalatenschap te vergroten met zijn films.

Films als Knocked Up, Anchorman, The 40-Year-Old Virgin, Night at the Museum, Forgetting Sarah Marshall en zelfs I Love You, Man hebben allemaal de ster tot een kassa getrokken.

Zijn lijst met credits is waanzinnig indrukwekkend, en om het nog beter te maken, speelt run toevallig ook Ant-Man in het Marvel Cinematic Universe. Hij speelt de lieve held sinds 2015 en hij is verder gaan spelen in enkele van de grootste films van de franchise. Wat nog belangrijker is, hij zal een sleutelrol spelen in Marvel's aankomende Multiverse Saga, die een spannend hoofdstuk belooft te worden voor de franchise.

Rudd zorgt ervoor dat hij buiten zijn tijd bezig blijft met het maken van hitfilms. Een manier waarop hij dit doet is door een snoepwinkel te bezitten.

Hij heeft een snoepwinkel

Rudd is mede-eigenaar van Samuel's Sweet Shop, en dat is hij nu al een aantal jaren.

Zijn vrouw, Julie, vertelde in een interview hoe zij en haar man eigenaar werden van de snoepwinkel. Blijkt dat het allemaal voortkwam uit het overlijden van de oorspronkelijke eigenaar van de winkel.

"Toen Ira stierf, zoals iedereen in de stad, dachten we, wat gaat er gebeuren met die van Samuel? We willen die van Samuel niet kwijtraken. Toen het idee kwam dat we misschien moesten proberen het te redden en te behouden het ging, het ging niet zozeer om het snoep, het ging om, dit is een ontmoetingsplaats in de gemeenschap en een plek die vreugde brengt aan de gemeenschap en kinderen komen er graag en we willen dat gewoon zo houden, " zei ze.

Rudd zelf heeft ook over de winkel gesproken.

Zei Rudd over het runnen van de winkel: "Een van de belangrijkste dingen die een mens kan ervaren, is om deel uit te maken van een gemeenschap en zich verbonden te voelen met waar je woont en met andere mensen die daar wonen, vooral in een baan zoals de mijne."

Het is cool om te zien dat de ster een snoepwinkel heeft, maar wat dit nog leuker maakt, is dat hij het doet met een Walking Dead-ster.

Hij is mede-eigenaar met Jeffrey Dean Morgan en Hilarie Burton

Jeffrey Dean Morgan is de andere helft van het dynamische duo dat de winkel bezit, en samen met Morgan komt Hilarie Burton van de bekendheid van One Tree Hill.

Toen hij sprak met Stephen Colbert, vertelde Morgan hoe hij en Rudd de winkel in eigendom kregen.

We zijn verhuisd naar de staat New York. De eerste man die ik in deze stad ontmoette, genaamd Rhinebeck, was deze Ira, en hij bezat deze snoepwinkel. Hij stierf een paar jaar geleden, en Paul (Rudd) en ik hadden waren al een tijdje vrienden en we wilden gewoon niet dat het een smoothiekraam zou worden of zoiets. Het stond er al sinds het begin van de jaren '90, dus we hadden zoiets van: 'Ja, laten we ons geld bij elkaar voegen en een snoepwinkel krijgen 'Dus nu zijn we de trotse eigenaren van Samuel's Sweet Shop', zei hij.

De winkel is op dit moment al meer dan 25 jaar open en op de website hebben de beroemde eigenaren ervoor gezorgd dat ze persoonlijke aanbevelingen gaven voor lekker snoep om op te eten.

Als je een fan bent van heerlijke snoepjes en toevallig in de regio Rhinebeck, New York bent, ga dan langs bij Samuel's Sweet Shop voor een traktatie.

Aanbevolen: