Emma Watson besloot om deze reden niet te stoppen met Harry Potter

Inhoudsopgave:

Emma Watson besloot om deze reden niet te stoppen met Harry Potter
Emma Watson besloot om deze reden niet te stoppen met Harry Potter
Anonim

De

Britse actrice Emma Watson werd beroemd dankzij haar vertolking van Hermione Granger in de Harry Potter filmfranchise op 10-jarige leeftijd - en sindsdien heeft ze genoeg succes in de branche. Hoewel fans zich de beroemde fantasiefranchise zonder Watson niet kunnen voorstellen, overwoog de actrice op een gegeven moment zelfs om de rol die haar beroemd maakte te verlaten.

Van waarom ze zin had om afscheid te nemen van Hermelien Griffel tot wat haar uiteindelijk van gedachten veranderde - blijf scrollen om erachter te komen!

Emma Watson wilde stoppen na Harry Potter en de Vuurbeker

In de HBO Max-special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, onthulde regisseur David Yates dat Emma Watson overwoog om Harry Potter te verlaten rond de tijd dat hij zich aanmeldde om de vijfde film Harry Potter and the Order of the te regisseren Feniks.

In de special vroeg Rupert Grint, die Ron Weasly speelde in de franchise, Watson over haar overwegingen toen. "Je overwoog je terug te trekken, daar heb ik je nooit echt naar gevraagd", vroeg Grint, waarop Watson antwoordde met "[Order of the Phoenix] was toen het voor ons allemaal pittig begon te worden. Ik denk dat ik bang was. ik weet niet of je ooit het gevoel had dat het een kantelpunt bereikte waar je dacht: 'Dit is nu een beetje voor altijd.'"

Rupert Grint gaf toe dat hij dezelfde worsteling ervoer tijdens het filmen van de franchise. als ik het een dag zou laten, maar we hebben er nooit echt over gesproken. Ik denk dat we er gewoon in ons eigen tempo doorheen gingen. We waren op dat moment een beetje in het moment. Het kwam gewoon niet echt bij ons op dat we allemaal dezelfde gevoelens hadden."

Daniel Radcliffe die Harry Potter speelde, voegde eraan toe dat de drie destijds helaas nooit openlijk hun gevoelens met elkaar deelden - ook al hebben ze allemaal dezelfde ervaringen meegemaakt. "We hebben er nooit over gesproken in de film omdat we allemaal nog maar kinderen waren", gaf Radcliffe toe. "Als 14-jarige jongen zou ik me nooit omdraaien naar een andere 14-jarige en zeggen: 'Hé, hoe gaat het? Is alles in orde?'"

Acteur Tom Felton, die Draco Malfidus speelde in de films, voegde toe dat Emma Watson destijds niet veel medesterren van haar leeftijd had, wat zeker heeft bijgedragen aan hoe ze zich op de set voelde. "Mensen vergeten zeker wat ze op zich heeft genomen en hoe gracieus ze het deed", zei Felton. 'Dan en Rupert, ze hadden elkaar. Ik had mijn trawanten. Terwijl Emma niet alleen jonger was, was ze alleen.”

De reden waarom Emma Watson besloot door te gaan met acteren

Aanvankelijk schreef Emma Watson zich alleen in om te schitteren in de eerste twee Harry Potter-films. Hoewel Watson overwoog om de franchise te verlaten die haar hielp om beroemd te worden, besloot de actrice het niet te doen. Watson legde uit dat ze de beslissing alleen nam en dat een grote reden om aan boord te blijven de ongelooflijk loyale en ondersteunende fans van de franchise waren.

"Niemand hoefde me te overtuigen om het door te zetten. De fans wilden echt dat je zou slagen en stonden zoals iedereen echt achter iedereen. Hoe geweldig is dat?" zei Watson. De actrice speelde uiteindelijk in alle acht Harry Potter-films en nadat die waren ingepakt, ging ze verder met tal van andere succesvolle Hollywood-projecten. Voor velen zal ze echter voor altijd Hermelien Griffel zijn.

Watson gaf wel toe dat nauw verbonden zijn met de franchise niet altijd gemakkelijk is. "Ik klaag niet, want mensen hebben me echt toestemming gegeven om te evolueren en hebben mijn werk buiten Harry Potter erg gesteund", zei Watson. "Dus ik voel me in die zin niet al te verstikt. Maar soms voelde ik me een beetje beperkt door dat idee van wie ik zou moeten zijn. Elk artikel dat over mij is gepubliceerd, verwijst naar Zweinstein of Hermelien of magie of 'Wat zouden Harry en Ron zeggen?'"

Ze gaf echter wel toe dat ze begrijpt waarom fans haar altijd zullen verbinden met de beroemde franchise. "Ik kan het mezelf niet toestaan daardoor gefrustreerd te raken, want ik ben er echt trots op deel uit te maken van Harry Potter en trots op het werk dat ik aan die films heb gedaan", legde de actrice uit. "En het is begrijpelijk - jij kan niet van mensen verwachten dat ze van de ene op de andere dag hun verwachtingen bijstellen. Ik denk dat het dom zou zijn om er te veel tegen in te gaan." Later gaf de actrice zelfs toe dat ze op één voorwaarde zou terugkeren naar de Harry Potter-franchise.

Aanbevolen: