8 Beroemdheden die ervan werden beschuldigd slechte klanten te zijn

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden die ervan werden beschuldigd slechte klanten te zijn
8 Beroemdheden die ervan werden beschuldigd slechte klanten te zijn
Anonim

Hoewel het gemakkelijk is om aannames te doen over beroemdheden op basis van hun muziek en de rollen die ze spelen, is het onmogelijk om een juist oordeel over hen te vellen totdat je ze persoonlijk ontmoet. Als je je favoriete beroemdheden niet persoonlijk hebt kunnen ontmoeten, kunnen sociale media als het op één na beste ding fungeren. Dankzij sociale media kunnen fans beroemdheden ook verantwoordelijk houden voor hun fouten.

Sommigen zeggen dat je je helden niet moet ontmoeten, en sommige arbeiders zullen zeggen dat je ze niet dient. Dankzij sociale media konden werknemers praten over hun ervaringen met het ontmoeten van enkele van de grootste beroemdheden nadat ze hen in restaurants en winkels hadden bediend. Terwijl sommige beroemdheden lovende recensies hebben gekregen, zijn anderen ervan beschuldigd onbeleefd en goedkoop te zijn. Lees verder om erachter te komen welke van je favoriete beroemdheden is uitgeroepen tot een slechte klant.

8 Hailey Bieber

TikToker @JuliaCarolAnn riep Hailey Bieber uit omdat ze onbeleefd tegen haar was toen ze gastvrouw was in een restaurant in New York City. De TikToker zei: "Ik heb haar een handvol keren ontmoet, en elke keer dat ze niet aardig was […] moet ik haar een 3,5 op 10 geven. Sorry." Hailey antwoordde: "Blij dat je me hebt gebeld, zodat ik het beter kan doen!! Hopelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten, zodat ik me persoonlijk kan verontschuldigen."

7 Kendall Jenner

Hailey Bieber's model beste vriend Kendall Jenner is ook beschuldigd van het mishandelen van restaurantmedewerkers. TikToker @JuliaCarolAnn beschuldigde het model er ook van "behoorlijk koud te zijn tegenover personeel". Kendall is er ook van beschuldigd te zijn vertrokken zonder haar volledige rekening te dekken en geen fooi te geven. Jenner en haar juridische team hebben deze eerdere beschuldigingen ontkend, maar ze hebben niet nagelaten Jenner de reputatie te geven een notoir slechte klant te zijn.

6 Beyoncé

Eerder in de carrière van koningin B beschuldigde een serveerster haar van onbeleefdheid - twee keer. De eerste keer zei ze dat de ster weigerde oogcontact met haar te maken. De tweede keer zei de serveerster dat de zanger 'ongelooflijk onbeleefd' was. Een kassier beschuldigde Beyoncé en haar team er ook van onbeleefd te zijn toen ze een grote bestelling plaatsten en geen fooi gaven. Andere servers en fans hebben prettigere ervaringen met de zangeres.

5 Usher

Hoewel Usher het meest bekend is om zijn hitnummers als "Yeah!" en 'Love in This Club', hij is ook een notoir slechte klant. Hij heeft naar verluidt geprobeerd om andere mensen voor hem te laten betalen. Hij heeft ook gedacht dat het achterlaten van zijn handtekening een voldoende vervanging was voor een echte fooi. Een medewerker van Target vertelde BuzzFeed dat toen Usher naar een Target in Atlanta ging, hij "mensen preventief vertelde dat hij geen foto's zou maken, ook al wilde niemand er een."

4 Tiger Woods

Hoewel Tiger Woods honderden miljoenen dollars heeft verdiend met golfen, is hij niet zo'n goede tipper als men zou verwachten. Een keer speelde hij naar verluidt $ 100K/hand aan een blackjacktafel in Vegas, maar hij gaf de serveerster niet meer dan $ 5 fooi. Tiger heeft geprobeerd zichzelf uit te leggen door te zeggen dat hij gewoon geen contant geld bij zich heeft. Zijn coach is ook tussenbeide gekomen om te zeggen dat Tiger vrijgevig is, zowel met fooien als met het geven van liefdadigheid.

3 Scott Disick

Scott Disick was niet alleen een twijfelachtige vriend voor Kourtney Kardashian, maar hij was op een gegeven moment ook een slechte klant. In seizoen 4 van Keeping Up With The Kardashians duwde Scott een biljet van $ 100 in de mond van een ober toen hij in Vegas was voor de verjaardag van Kim Kardashian. Kris Jenner kwam tussenbeide om de ober te vertellen om te stoppen met het schenken van Scott-alcohol.

2 Joel Osteen

Hoewel televangelist Joel Osteen zijn brood verdient door zijn volgelingen aan te moedigen meer naar Gods beeld te leven, vertelde een winkelmedewerker aan BuzzFeed dat hij onbeleefd was bij een signeersessie. De arbeider schreef: "Hij was onbeleefd tegen elke klant. Hij stelde buitensporige eisen aan ons winkelpersoneel en dwong ons de lokale politie te bellen om hem te 'beschermen'."

1 Demi Lovato

Demi Lovato veroorzaakte controverse toen ze Frozen Yoghurtwinkel The Bigg Chill riepen voor het aanbieden van "suikervrije" opties. Ze voerden aan dat deze opties potentieel triggerend waren voor mensen die ook worstelden met eetstoornissen. De winkel legde uit dat de artikelen bedoeld waren voor klanten met verschillende dieetwensen. Demi verontschuldigde zich nadat hij kritiek had gekregen voor het aanvallen van het kleine bedrijf.

Aanbevolen: