Disneyland-klanten zijn de Kardashians zat

Inhoudsopgave:

Disneyland-klanten zijn de Kardashians zat
Disneyland-klanten zijn de Kardashians zat
Anonim

De familie Kardashian-Jenner heeft niet de beste staat van dienst bij het grote publiek. Hoewel hun reality-tv-serie (onlangs nieuw leven ingeblazen als simpelweg The Kardashians) veel kijkers trekt om hun zakken te vullen met restanten, betekent dat niet dat iedereen altijd enthousiast is over de miljardenfamilie.

In feite zijn mensen vaak ontevreden over de extravagantie van de familie en de manier waarop ze lijken te pronken met wat ze hebben voor zowel fans als critici. Een voorbeeld? De Kardashians namen een ritje over in Disneyland terwijl klanten in de rij moesten wachten (en toekijken).

Hoewel algemeen wordt aangenomen dat veiligheid een belangrijk probleem is voor de Kardashians (Kim heeft zich meerdere keren uitgesproken over de traumatische overval in Parijs), waren de toeschouwers woedend dat hun Disneyland-ervaring werd aangetast door de invloed van Kardashian-Jennifer.

De KarJenner-clan zou zich immers zeker hun eigen uitstapje in de parken kunnen veroorloven (Rebel Wilson deed het!), dus waarom zou je het plezier van het publiek wegnemen - vooral wanneer de gemiddelde persoon geld bij elkaar schraapt om daar in de eerste plaats?

Kylie Jenner werd al bekritiseerd omdat ze een 'crimineel' was

Het is duidelijk dat het Disneyland-debacle slechts een van de vele problemen was die volgers hadden met de Kardashian-Jenners.

Een groot aantal fans van over het hele internet gingen naar sociale media nadat Kylie een controversiële foto had geplaatst van haar en haar vriend Travis Scott die voor twee afzonderlijke privéjets stonden, met de tekst "wil je de mijne of de jouwe nemen?".

Fans kwamen meteen in opschudding en bestempelden de Amerikaanse socialite als een 'klimaatcrimineel'. Al snel rapporteerden media uit de hele wereld over de reactie van fans en kwamen ze binnen om hun mening te geven.

Fans sloegen de reality-tv-ster ook nog verder. In discussies van verhitte tweets merkten fans op hoe Kylie haar privéjet had genomen voor een zeer korte reis van slechts twaalf minuten. Hierdoor ging het bloed van veel fans koken, met het argument dat de reis met de auto had kunnen worden gedaan en dat deze alternatieve reis hun ecologische voetafdruk zou hebben verlaagd in vergelijking met de privéjet.

Anderen verscheurden de ster voor haar 'online opschepperij', met andere woorden, ze lieten haar roem en fortuin aan de wereld zien.

De Kardashians hebben zelfs Disneyland overgenomen

Eerder dit jaar in april slaagde de Kardashian-familie er ook in om wat veren in hun gemeenschap te verstoren na een reis naar Disneyland. Voor degenen die geen lid waren van de Kardashian-familie, lijkt het erop dat de reis niet alleen maar rozen en bloemen was voor omstanders, en velen hadden er geen probleem mee om hun mening online te ventileren.

Veel leden van het publiek die die dag Disneyland bijwoonden, waren niet zo blij nadat ze getuige waren geweest van Kim, Khloe en haar dochter True die de rij voor de theekopjesrit doorsnijden, en nog schokkender voor sommigen, ze reden de rit alleen, waardoor verschillende lege theekopjes in de buurt ronddwarrelen.

Een gebruiker legde het moment vast op TikTok en plaatste het op haar profiel om te laten zien wat ze zojuist had gezien. Ze ondertitelde de korte video met de volgende verklaring: "Wanneer de Kardashians de lijn doorsnijden, krijgen de rit voor zichzelf en laat ons gewone volk wachten en kijken … typisch".

Veel fans leefden mee en herhaalden soortgelijke gevoelens van verwarring, en sommigen vonden het zelfs 'bizar'. Andere fans kwamen echter in hun verdediging en wezen erop dat ze waarschijnlijk duizenden betaalden om de rij over te slaan, en dat als ze het geld hadden, ze het waarschijnlijk ook zouden doen.

Anderen zeiden dat ze waarschijnlijk hun kinderen wilden beschermen. Bovendien meldde The Daily Mail ook dat de familie inderdaad had betaald voor een VIP-tour, waarbij toegang met voorrang weg van andere bezoekers was vereist. De kosten hiervoor? $ 2975, volgens TMZ.

Het lijkt er echter op dat de familie hun dag niet heeft laten verpesten door de veroordelende opmerkingen. Na hun reis plaatsten ze verschillende schattige kiekjes op Instagram over de speciale gelegenheid.

Dit is niet de eerste keer dat de Kardashians Disney nemen

Het gedrag van de theekop werd absoluut niet gewaardeerd door de bezoekers van het park, die terecht het gevoel hadden dat hun magische ervaring aangetast was.

Niet alleen dat, maar de beroemde familie heeft in Disneyland ook de veren verstoord met ander gedrag; Kourtney en Travis zaten op de pda op een Disney-date, Kim heeft voor veel opschudding gezorgd door haar kinderen daar eerder mee naartoe te nemen, en elke keer dat een beroemdheid het park betreedt, is dat niet leuk voor parkbezoekers; het is onhandig.

Misschien zullen de Kardashians eindelijk een hint nemen en genieten van hun solo-theekopje terwijl het park al gesloten is voor het publiek, in plaats van de attracties voor zichzelf af te sluiten.

Aanbevolen: