James Van Der Beeks leven in Texas

Inhoudsopgave:

James Van Der Beeks leven in Texas
James Van Der Beeks leven in Texas
Anonim

James Van Der Beek verhuisde in oktober 2020 met zijn gezin naar Texas. Ze verlieten Los Angeles tijdens de pandemie, net als vele anderen. Zijn familie, waaronder zijn vrouw Kimberly en hun zes kinderen, woont nu op een ranch en heeft de stadslichten van Los Angeles ingeruild voor natuur en meer privacy.

Van Der Beek heeft af en toe zijn nieuwe leven op de ranch gedocumenteerd op zijn Instagram-verhalen, tot groot plezier van zijn volgers. Toen hij de natuur in trok, moest de acteur zich aanpassen aan een andere manier van leven in de vrije natuur. Van vuurmieren tot gekke winterstormen, hier is hoe Van Der Beeks leven in Texas eruit zag sinds hij uit Los Angeles verhuisde.

8 James Van Der Beek's verhuizing naar Texas

Het kostte een rit van 10 dagen om vanuit Los Angeles, Californië bij hun ranchhuis net buiten Austin, Texas te komen. Van Der Beek besloot zijn gezin de stad uit te verhuizen nadat hij was opgestart met Dancing With the Stars net nadat zijn vrouw een miskraam had gehad en daarna een tweede keer leed. Hij had ook zijn moeder verloren en rouwde nog steeds om alle verliezen die in zijn leven waren gebeurd.

7 James Van Der Beek woont op 36 hectare land

Van Der Beek kocht een huis van 5, 149 vierkante meter op 36 hectare grond met een prachtig uitzicht op een meer, volgens Re altor.com. Het huis heeft een conciërgewoning, verschillende gastenhutten en een eigen schuur. Op een Instagram-live kort na de verhuizing zei Kimberly dat hun nieuwe plek in Texas veel ruimte had, iets wat ze echt nodig hadden met zo'n groot gezin.

6 James Van Der Beek en zijn vrouw kregen een zesde kind

Eerst en vooral verwelkomden Van Der Beek en zijn vrouw, Kimberly, een zesde kind in hun gezin sinds ze naar Texas verhuisden, wat voor hen als een verrassing kwam. Na meerdere miskramen waren de twee klaar met proberen voor nog meer kinderen. Van Der Beek deelde op Instagram dat hij "nederig en dolblij" was om een nieuw lid in hun familie te verwelkomen, en hoe dankbaar hij was dat zijn zoon Joshua eindelijk een broer had onder zijn vier zussen.

5 James Van Der Beek worstelde met de winterstorm van 2021

In de ijskoude winterstorm die Texas trof, plaatste Van Der Beek verschillende foto's op zijn Instagram en voegde hij een grap toe over hoe Texanen "logen over de kou", maar hij was er niet boos over. Het was zeker een verandering van het warme, zonnige weer in Los Angeles. Hij plaatste een ander bericht waarin hij zei dat hij "super dankbaar was voor de nutsbedrijven waar we vandaag mee werken, die een geheel nieuwe waardering hebben voor degenen die dat niet zijn, en dat hij veel strategischer over zelfredzaamheid denkt dan ik ooit tevoren heb gedaan."

4 James Van Der Beek heeft een hekel aan vuurmieren

James Van Der Beek ging naar zijn TikTok om zijn haat te uiten tegen iets in Texas dat vuurmieren heet. Hij zei dat hij van Texas hield en dat hij 'erg aarzelde om kwaad te spreken over iemand die hier eerder was dan ik'. Hij ging verder en zei: "f vuurmieren. Ik hoop dat ze in hun oog worden gestoken door andere vuurmieren en ik hoop dat ze te maken krijgen met de jeuk en de pijn en kleine puspuisten die daarna komen." Jakkes. Hij heeft onlangs ook een bericht geplaatst over hoe hij teken op zijn honden had gevonden, die hij nooit op hen had gevonden toen ze in Los Angeles woonden. Het is een hele nieuwe wereld daar in Texas.

3 James Van Der Beek heeft een camper

De familie Van Der Beek heeft het land doorgereisd in hun camper. Het is een vrij mooie camper die geschikt is voor het hele gezin en ze hebben hem de afgelopen jaren gebruikt om naar verschillende staten te reizen. De camper is een luxe camper die plaats biedt aan maximaal zeven personen en beschikt over twee badkamers en een keuken met koelkast en dubbele spoelbak. Van Der Beek verklaarde op zijn Instagram dat de belangrijkste reden dat hij een camper kreeg vanwege zijn kinderen was.

2 James Van Der Beek is een klusjesman

Van Der Beek riep de hulp in van zijn zoon Joshua om hout te helpen schuren om een sauna voor zijn huis in elkaar te zetten. Zijn vrienden van Dancing With the Stars, Emma Slater en haar man, Sasha Farber, reageerden op de post die hij op Instagram plaatste en zeiden dat ze niet konden wachten om het eindproduct te zien en grapten dat ze "onderweg" waren.

1 James Van Der Beek worstelt met slangen

Van Der Beek plaatste een video van zichzelf op Instagram terwijl hij een slang in een grote emmer wurmde. Hij ondertitelde de post met "Pro-slang-ruzietip: vertel de slang nooit dat het je eerste keer is." Hij zei ook dat hij niet iets zou doen waarvoor hij niet gekwalificeerd was en dat hij dat zou overlaten aan de experts die meer ervaring in het veld hadden.

Aanbevolen: