De echte reden waarom Pete Davidson de Vogue-cover van Ariana Grande haatte

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Pete Davidson de Vogue-cover van Ariana Grande haatte
De echte reden waarom Pete Davidson de Vogue-cover van Ariana Grande haatte
Anonim

Pete Davidson Netflix special is uit, en hij werd een beetje duister toen hij het had over Ariana Grande en haar Vogue Cover in 2019.

Pete's Netflix-special werd uitgezonden en opnieuw werd hij gezien terwijl hij wat foto's nam bij Ariana. Hij dacht na over hoe hij terugslag zou krijgen voor het gebruik van "Ariana-grappen" als onderdeel van zijn komische routine; ondertussen heeft de zangeres over hem gepraat via haar muziek, en niemand heeft haar bekritiseerd.

Waarom Pete Davidson een hekel had aan de Vogue-cover van Ariana Grande?

Tijdens zijn show vroeg Pete Davidson het publiek: "Stel je voor dat je ex je vuile was lucht door middel van muziek en op de cover van Vogue." Volgens 9Honey Celebrity zei hij verder: "Kun je je voorstellen dat ik dat deed? Mijn carrière zou morgen voorbij zijn als ik mezelf bruin zou spuiten en op de omslag van het tijdschrift Vogue zou springen en gewoon zou beginnen met sn--ten op mijn ex."

Hij bleef grappen maken over zijn breuk met Ariana en zei: "Mijn grootste angst is dat ik door een 9-jarige met een paardenstaart in mijn achterhoofd wordt geschoten, en als laatste Ik ga horen is 'canceled.'"

Ariana Grande's Vogue Cover Photo Controverse

Vogue bracht Ariana Grande's prachtige strandfotoshoot uit, maar fans beweerden dat de superster er volkomen onherkenbaar uitzag.

Fans uitten hun mening en diepe bezorgdheid dat Ariana, een inwoner van Boca Raton, Florida, die Silicische en Abruzzese roots heeft, er onherkenbaar uitzag op haar omslag vanwege haar huidskleur. Veel reacties stroomden binnen met gebruikers die reacties schreven als "is ze nu zwart?" en "Ariana ziet er helemaal niet zo uit."

Hoewel Ariana een natuurlijkere en nog steeds verbluffende look op deze hoes lijkt te geven, rammelden fans allerlei claims, van een vreselijke spraytan tot slechte photoshop tot plastische chirurgie.

Aan de andere kant was haar Vogue-interview open, eerlijk en kwetsbaar toen ze opende over haar eerdere relaties en volledig toegaf dat ze er niet helemaal is als het gaat om de 'levensdingen'. Ze zei: "Ik ben als een baby als het gaat om het echte leven en deze oude ziel, die al miljoenen keren een artiest is geweest. Ik vertrouw mezelf nog steeds niet met de levensdingen."

Heeft Ariana Grande Pete Davidson schaduw gegeven in 'Posities'?

Na het nummer een paar keer te hebben geluisterd, hebben veel fans in de eerste paar regels van het nummer gewezen op wat een opgraving zou kunnen zijn in de richting van Ariana's ex-verloofde, Pete Davidson, waarin stond: "De hemel stuurde je naar mij, Ik hoop alleen dat ik de geschiedenis niet herhaal."

Vanaf het eerste gezicht lijkt deze openingszin niets anders dan hoop op haar nieuwe relatie. Arianators suggereren echter dat de manier waarop ze het woord 'herhalen' splitst, zinspeelt op de hoop dat ze niet dezelfde fouten maakt met D alton als met Pete.

Hoewel dit gewoon een product zou kunnen zijn van hoe het nummer werd geproduceerd, hebben fans hun gedachten gedeeld via Twitter, zoals een gebruiker die schreef: "Ari zei… re-PETE geschiedenis. Pete Davidson!"

Dit zou niet de eerste keer zijn dat Ariana laat doorschemeren dat Pete bepaalde teksten heeft geïnspireerd, zoals de keer dat ze zijn naam noemde in het uit elkaar vallende volkslied Thank U, Next.

Schaduw naar elkaar werpen

Pete Davidson stak de draak met zijn korte verloving met Ariana Grande, en ze schoot terug met een serieuze brutaal. Pete verschijnt in de Saturday Night Live-promo naast Jonah Hill en Maggie Rogers. Daarin stelt Pete zich voor aan Maggie en vraagt dan meteen om haar hand in het huwelijk. Een beetje zoals wat hij met Ariana deed.

De zanger was niet onder de indruk van deze kleine stunt. Sterker nog, Ariana vindt het allemaal nogal zielig. In een tweet schreef ze: "Voor iemand die beweert relevantie te haten, hou je er zeker van om je eraan vast te klampen, hè." Ze dacht dat dit Pete's trieste poging was om zijn kortstondige reeks spraakmakende macht te behouden.

Pete wist dat als hij zijn verloving met Ariana Grande bespotte in een SNL-promo, dat als een lopend vuurtje over het internet zou razen, en hij had gelijk. Alleen Ariana stopte die onzin op zijn kop omdat ze geen tijd heeft voor dat soort kleinzielig drama. Ze sloot haar Twitter-tirade af met een simpel "bedankt, volgende" en gaf zelfs toe dat het een enorme fout was om met Pete te verloven door te zeggen: "k, dat is de laatste keer dat we dat doen." Nadat ze de tweets een paar minuten had laten staan, verwijderde ze ze uiteindelijk.

Ariana Grande's bruiloft met D alton Gomez

Ariana en haar verloofde in onroerend goed, D alton Gomez, verloofden zich in december 2020 na bijna een jaar verkering. Volgens Us Weekly verspillen de twee geen tijd om naar het altaar te gaan en het officieel te maken. Een bron vertelde de outlet dat "het huwelijk van Ariana en D alton in het begin van de zomer zal plaatsvinden. Ze hebben locaties in een paar verschillende steden bekeken, maar kiezen hoogstwaarschijnlijk voor Californië."

De bron voegde toe: "Ariana is meer dan opgewonden. Ze heeft er echt van genoten om D alton te leren kennen en verliefd te worden buiten de schijnwerpers, iets wat ze niet kon doen in haar vorige relaties. Ze zijn zo in liefde en toegewijd om de rest van hun leven samen door te brengen." Vanaf nu wil ze niet meer achterom kijken.

Aanbevolen: