Wat de cast van Shadowhunters nu doet

Inhoudsopgave:

Wat de cast van Shadowhunters nu doet
Wat de cast van Shadowhunters nu doet
Anonim

Freeform's Shadowhunters liep drie seizoenen van 2016 tot 2019. Hoewel de show werd geannuleerd en gedwongen om zijn verhaal af te ronden in een speciale finale, had de show een toegewijde fanbase en genoten kijkers enorm van de bovennatuurlijke show. Shadowhunters volgden Clary Fray, gespeeld door Katherine McNamara, terwijl ze in een wereld van engelen en monsters wordt gegooid. Met de hulp van haar vrienden vecht Clary tegen demonen en haar eigen vader terwijl hij probeert de wereld over te nemen.

Sinds het einde van de show heeft de cast het erg druk gehad. Ze zijn van project naar project gesprongen en velen zijn zelfs weer bij elkaar gekomen om weer met elkaar samen te werken. Harry Shum Jr. is druk bezig geweest met het maken van films, terwijl McNamara op het punt staat de hoofdrol te spelen in een andere show. Dit is alles wat de cast van Shadowhunters heeft gedaan sinds de show eindigde.

8 Jesaja Mustafa brak zijn hand tijdens het filmen: hoofdstuk twee

Isaiah Mustafa heeft lang gewacht op een kans als It: Chapter Two. Sinds zijn iconische Old Spice-campagne in 2010 worstelde Mustafa om serieus genomen te worden in de acteerwereld. Shadowhunters was een welkome afwisseling omdat de acteur de ouderfiguur Luke Garroway kon spelen.

Sinds zijn tijd in de Freeform-show kreeg Mustafa de hoofdrol in de tweede aflevering van de It-franchise, It: Chapter Two. Mustafa brak zelfs zijn hand tijdens het filmen! "Ik deed dat [stoelen slaan] zo vaak, en ze bleven stoelen brengen … ik weet niet wat ik deed, maar het schopte me terug of zoiets."

7 Luke Baines schreef een titelloze horrorfilm

In Shadowhunters speelde Luke Baines de tweede versie van Jonathan Morgenstern. Sinds Shadowhunters heeft Baines korte rollen gespeeld in de shows The Mandalorian en Agents of S. H. I. E. L. D., en zal ze ook te zien zijn in de komende projecten Bunker en No Tears In Hell.

Baines schreef vooral zijn eigen film! Tijdens de pandemie hadden veel acteurs moeite om werk te vinden, en Baines nam het op zich om een kunstwerk te maken. Met de hulp van Nick Simon schreef Baines Un titled Horror Movie, een komische horrorfilm waarin hij vervolgens speelde als Declan. Katherine McNamara, zijn televisiezus op Shadowhunters, voegde zich ook bij de cast.

6 Harry Shum Jr. sterren in heel mijn leven

Harry Shum Jr. heeft een behoorlijk interessante carrière gehad in Hollywood. Fans zullen hem herinneren als een geweldige danser in de show Glee. Zijn rol in Shadowhunters was een biseksuele tovenaar en een favoriet bij de fans. Naast zijn rol in de show Tell Me A Story, is Shum overgegaan op meer filmrollen.

Shum maakte deel uit van Crazy Rich Asians in 2018 en de film Everything Everywhere All At Once uit 2022. Hij had een grote rol als Owen Lin in Netflix' Love Hard 2021, een vakantiefilm met Nina Dobrev in de hoofdrol. Shum werd de hoofdrolspeler in de film All My Life, samen met Jessica Rothe in het romantische verhaal.

5 Alberto Rosende bestrijdt brand in Chicago Fire

Fans zijn teleurgesteld dat Alberto Rosende niet meer muziek heeft uitgebracht nadat hij voor zijn personage in Shadowhunters had gezongen. Fans kunnen Rosende in ieder geval nog wekelijks zien in het televisieprogramma Chicago Fire. Hij speelt Blake Gallow en was ook te zien in het crossover-evenement van de show met Chicago P. D.

Rosende kan zijn tijd op Shadowhunters bedanken voor het ontmoeten van zijn verloofde. Rosende ontmoette Tessa Mossey, die Heidi McKenzie speelde voor 8 afleveringen, terwijl ze op de set waren. De twee zijn samen sinds 2018 en verloofden zich eind 2021. Shadowhunters-fans zijn verheugd om te zien hoe deze twee tortelduifjes in het huwelijksbootje stappen.

4 Wat is de Amazon Prime Show van Emeraude Toubia?

Emeraude Toubia is de hoofdrolspeelster in een aantal producties sinds haar bijrol in Shadowhunters. Toubia filmde twee films voor Hallmark, één in 2019 en één in 2021. De actrice speelde Alana in Love in the Sun en Belinda Sawyer in Holiday in Sante Fe. Ze zal ook schitteren in de komende films The Ballad of a Hustler en Like It Used To Be.

Toubia is ook bezig geweest met haar eigen tv-show op Amazon Prime. Ze speelt Lily Diaz in With Love. De show richt zich op de familie Diaz, met name Lily en haar broer Jorge, terwijl ze werken aan het vinden van liefde en een doel.

3 Matthew Daddario sluit zich aan bij zuster Alexandra Daddario in Why Women Kill

De familie Daddario is zeker getalenteerd. Mattew Daddario's zus Alexandra Daddario is een bekende actrice vanwege haar werk in de Percy Jackson-franchise, Baywatch, en de show The White Lotus. Ze speelde een belangrijke rol in het eerste seizoen van Why Women Kill, een anthologiereeks die verschillende vrouwen volgt terwijl ze worstelen met hun huwelijk. Matthew Daddario trad in de voetsporen van zijn zus en had een leidende rol in het tweede seizoen als Scooter Polarsky.

Daddario kreeg ook de kans om samen met zijn Shadowhunters-collega Katherine McNamara aan een film te werken. Ze hadden hoofdrollen in de film Trust uit 2021, waarin ook Victoria Justice en Lucien Laviscount speelden.

2 Wat doet Dominic Sherwood sinds Shadowhunters stopt?

Dominic Sherwood was al lang voor Shadowhunters in Hollywood. Hij was beroemd in Taylor Swift's 'Style' muziekvideo en speelde in Vampire Academy, waar hij zijn nu ex-vriendin Sarah Hyland ontmoette. De acteur speelde in Penny Dreadful: City of Angles, de spin-offshow van Penny Dreadful. Zijn film, Eraser: Reborn, kwam dit jaar ook uit. Hij speelt de hoofdrol van U. S. Marshal Mason Pollard.

Onlangs heeft Sherwood samengewerkt met co-ster Katherine McNamara om de podcast 'Return To The Shadows' te maken. Samen kijken ze de hele Shadowhunters-show opnieuw. Ze hebben veel castleden aangetrokken om achter de schermen aspecten van de serie te bespreken. Fans vinden het heerlijk om de inside scoop van de geliefde show te krijgen.

1 Katherine McNamara is Abby Walker in Walker: Independence

Katherine McNamara is een workaholic omdat ze de drukste van haar Shadowhunters-castmaatjes is. Direct na het einde van de show trad McNamara toe tot de CW's Arrow. Ze speelde Mia Smoak, dochter van Oliver Queen en Felicity Smoak. Er was discussie over het geven van een spin-offshow als Mia Smoak, maar de plannen werden geschrapt.

Hoewel ze het zeker leuk vindt om samen te werken met oude castgenoten, zoals in Un titled Horror Movie, Trust en de podcast 'Return to the Shadows', treedt McNamara alleen op in haar nieuwe show Walker: Independence. De show is een prequel op Walker en ze zal de hoofdrol spelen van Abby Walker wanneer deze dit najaar op de CW wordt uitgezonden. Andere aankomende projecten van McNamara zijn de films Sugar, Jade en El Tonto.

Aanbevolen: