Welke Duggars wonen nog steeds thuis (ongehuwd) in 2022?

Inhoudsopgave:

Welke Duggars wonen nog steeds thuis (ongehuwd) in 2022?
Welke Duggars wonen nog steeds thuis (ongehuwd) in 2022?
Anonim

De familie Duggar heeft een lange geschiedenis in het verschijnen op reality-tv, maar houdt zich in elk facet van hun leven aan hun strikte religieuze waarden. Hoewel hun beeld-perfecte reality-tv-premisse werd verbrijzeld door het schandaal van hun oudste zoon Josh en de daaropvolgende gevangenisstraf, betekent dat niet dat voormalige fans niet nog steeds in de gaten houden wat de rest van de familie doet.

Er zijn tenslotte 18 andere Duggar-kinderen om te controleren. Het blijkt dat velen van hen het de afgelopen jaren erg druk hebben gehad met trouwen, baby's krijgen en hun eigen weg in het leven gaan.

Terwijl fans zich zorgen maken over Anna Duggar's schijnbare onvermogen om de realiteit te accepteren (en Josh al meer dan een decennium achter de tralies zit), zijn ze ook dol op updates met de niet zo snode familieleden.

Hoeveel van de Duggar-kinderen zijn getrouwd?

Laten we beginnen met te zeggen dat de meeste Duggar-kinderen al getrouwd zijn, en velen van hen waren vrij jong getrouwd. Er zijn 19 Duggar-kinderen, 20 waaronder Michelle's achterneef, over wie zij en Jim Bob de voogdij hebben, en 11 zijn getrouwd.

Deze omvatten Josh, John-David, Jill, Jessa, Jinger, Joseph, Josiah, Joy-Anna, Jedidiah, Jeremia en Justin.

De eerste bruiloft was natuurlijk die van de oudste broer van Josh, in 2008; Josh was toen 20. Later trouwde Jill met Derick Dillard (in 2014), Jessa trouwde met Ben Seewald (in 2014), Jinger trouwde met Jeremy Vuolo (in 2016) en Joy-Anna trouwde in 2017 met Austin Forsyth.

Tegen die tijd leek het alsof alle jongere, luidruchtige jongens van het gezin Duggar op magische wijze waren ontsproten tot volwassen mannen en al snel zelf door het gangpad liepen.

Joseph trouwde in 2017 met Kendra Caldwell, toen hij 22 was.

Josiah trouwde in 2018 op 21-jarige leeftijd met Lauren. John-David, de nog ongetrouwde tweeling van Jana, was een beetje een laatbloeier in de tijdlijnen van Duggar; hij trouwde in 2018 op 28-jarige leeftijd met Abbie Burnett.

In 2021 trouwde Justin met Claire Spivey, en de twee waren respectievelijk 18 en 19. In hetzelfde jaar trouwde de 22-jarige Jedidiah met Katelyn Nakatsu; Meer recentelijk, in maart 2022, trouwde Jeremiah Duggar met Hannah Wissmann; Jeremia was toen 23.

Welke Duggar-kinderen wonen nog thuis?

Over het algemeen trouwen de Duggar-kinderen vrij jong, maar er is één uitzondering; oudste Duggar-dochter Jana is nog niet uit het familiecomplex verhuisd of heeft zelfs niet serieus het hof gemaakt. Hoewel fans veel theorieën hebben over waarom dat zo is, blijft het een feit dat Jana nog steeds thuis is als ze halverwege de dertig is.

Welke andere broers en zussen hebben het nest nog niet verlaten omdat ze minderjarig zijn of misschien nog niet geïnteresseerd zijn in een huwelijk?

Vanaf juli 2022 woonden negen Duggar-'kinderen' (inclusief Jana) nog thuis, of waren ze tenminste nog niet verloofd. Die omvatten Jason, James, Jackson, Johannah, Jennifer, Jordyn-Grace en Josie. Van die Duggar-kinderen zijn er slechts vier minderjarig (de meisjes).

Wat natuurlijk de vraag oproept; hoe snel zullen Jason, James en Jackson trouwen en het huis verlaten? En zal de pseudo-Duggar-kiddo Tyler Hutchins het nest op dezelfde tijdlijn verlaten?

Welke Duggar zal hierna trouwen?

Zoals kijkers van 19 Kids and Counting weten, daten de Duggars niet in conventionele zin. In plaats daarvan hanteren ze zeer strikte verkeringsregels bij het vinden van een geschikte partner voor elke jongvolwassene. In de meeste gevallen gaan de kinderen pas het hof maken als ze 18 zijn, of bijna. Dat betekent dat de vier jongste Duggar-dochters waarschijnlijk tussen de twee en zes jaar de tijd hebben om zich zorgen te maken over hun verloving.

Maar voor de kinderen die al meerderjarig zijn? Er loopt misschien al een timer!

Jason, James en Jackson kunnen waarschijnlijk in 2022 trouwen, of op zijn minst in het openbaar het hof maken. In maart 2022 meldde TV Shows Ace zelfs dat Jason was gespot met een meisje dat zijn toekomstige vrouw zou kunnen zijn.

Geruchten laaiden ook op toen James werd afgebeeld met de zus van zijn schoonzus, de schoonzus van broer Joseph. CheatSheet suggereert echter dat de geruchten slechts geruchten waren; Jim Bob en Michelle bevestigden destijds dat geen van de kinderen op dat moment met iemand aan het daten was.

En tot slot, Jackson Duggar, pas 18 jaar in 2022, heeft nog geen verleidelijke verkeringsgeruchten over hem gekregen. Maar gezien zijn leeftijd denken fans dat er elk moment een aankondiging kan komen.

In een wereld waar de dames die broeken dragen de aandacht trekken, weten Duggar-volgers niet helemaal zeker wat ze kunnen verwachten van de tieners die op huwelijksleeftijd komen. Maar wat er ook gebeurt, ze kunnen alleen maar hopen dat het de Duggar-kinderen zijn die hun eigen keuzes maken, en niet dat de familie hen uit het nest duwt voordat ze er klaar voor zijn.

Aanbevolen: