Heeft Quentin Tarantino zijn zoon Leo genoemd naar Leonardo DiCaprio?

Inhoudsopgave:

Heeft Quentin Tarantino zijn zoon Leo genoemd naar Leonardo DiCaprio?
Heeft Quentin Tarantino zijn zoon Leo genoemd naar Leonardo DiCaprio?
Anonim

Tot voor kort wisten fans niet dat Quentin Tarantino eigenlijk een familieman is. Hij is sinds 2018 getrouwd. Ook hij is tegenwoordig een trotse vader. De controversiële filmmaker gaf zelfs toe dat hij huilde alleen al door de naam van zijn zoon, Leo, te noemen.

Natuurlijk gingen fans ervan uit dat de naam was geïnspireerd door Leonardo DiCaprio die speelde in de Oscar-winnende film Once Upon a Time in Hollywood uit 2019 van Tarantino, evenals in de revisionistische westernfilm uit 2012, Django Unchained. Dit is de waarheid achter de naam van baby Leo.

Wie is de vrouw van Quentin Tarantino?

Tarantino is getrouwd met de Israëlische zangeres en tv-persoonlijkheid Daniella Pick. Ze komt uit een familie van gerenommeerde muzikanten. Ze begon haar zangcarrière samen met haar zus, Sharona Pick. Haar vader, Svika Pick, is ook een zanger, terwijl haar moeder, Mirit Shem-Or, een songwriter is. Afgezien van muziek en wat modellenwerk, is de More or Less-artiest ook gaan acteren. Ze speelde Daphna Ben-Cobo in Once Upon a Time in Hollywood. Dan zijn er haar reality-tv-stints, waaronder Big Brother VIP en Goalstar.

De 38-jarige muzikant ontmoette Tarantino in 2009 toen hij zijn zesde film, Inglorious Basterds, promootte. Ze begonnen al snel met daten. Het duurde echter niet lang. Jaren later kwamen de twee weer bij elkaar en de schrijver van True Romance stelde in 2017 voor om Pick te kiezen. Een jaar later stapten ze in het huwelijksbootje tijdens een intieme ceremonie die werd bijgewoond door slechts 20 gasten. Ondanks Tarantino's vermogen van $ 120 miljoen en Pick's vermogen van $ 4 miljoen, beweerde de laatste dat ze samen een "bescheiden" leven leiden.

"We zijn erg gezinsgericht, we zijn graag thuis, gaan graag uit eten [en] om films te kijken, zowel thuis als in de bioscoop", zei ze in een interview."Daarnaast kook ik graag en nodig ik vrienden uit, en ik kook ook elke dag. Quentin houdt echt van koken en ik maak dingen die ik van thuis ken en ook nieuwe dingen, ik hou van de keuken." Ze onthulde ook dat ze "overdag veel tijd samen doorbrengen, lachen, praten".

Hoeveel kinderen heeft Quentin Tarantino?

In 2020 verwelkomden Tarantino en Pick hun eerste kind, Leo. "Daniella en Quentin Tarantino zijn verheugd om de geboorte van hun eerste kind aan te kondigen", kondigde de vertegenwoordiger van de regisseur destijds aan. "Een jongetje geboren op 22 februari 2020." Twee jaar later verwelkomden ze hun tweede kind. Deze keer een meisje. "Daniella en Quentin Tarantino zijn verheugd aan te kondigen dat Daniella op 2 juli 2022 is bevallen van hun dochtertje", zei het stel in een verklaring voor People, "een zusje van Leo, hun eerste kind."

In 2021 zei Tarantino dat het zijn van een familieman zijn carrière heeft veranderd."Nou, de vrouw die ik ontmoette, heeft het veranderd, Daniella Pick", zei hij over zijn werkverslaving op CBS Sunday Morning. "Oké, ik heb haar ontmoet. En wij, we werden verliefd. En we hadden - hebben - een geweldige relatie. En zij wilde trouwen. En ik ook. En dus trouwde ik." Toen hem werd gevraagd naar zijn zoon, waarschuwde de regisseur de gastheer dat hij zou kunnen huilen als hij emotioneel wordt door alleen maar over hem te praten. "Als ik er te veel over praat, begin ik al te huilen als ik er ook over praat. Ik kan zijn naam niet eens op een stuk papier zien schrijven zonder te huilen", legde hij uit.

Was de zoon van Quentin Tarantino vernoemd naar Leonardo DiCaprio?

Over de tranentrekkende naam van baby Leo gesproken, verduidelijkte Tarantino op Jimmy Kimmel Live! dat zijn zoon niet vernoemd was naar de Wolf of Wall Street-acteur. "We hebben hem bijna niet zo genoemd omdat mensen zouden aannemen dat ik hem naar Leonardo DiCaprio heb genoemd", zei de vader van twee kinderen. "Daar is niets mis mee, maar… hij is vernoemd naar de grootvader van mijn vrouw, maar ook omdat hij, gewoon in ons hart, onze kleine leeuw was. Dus hij is een leeuw. Zo dachten we over hem."

De regisseur kon niet eens stoppen met gutsen over de naam van zijn zoon tijdens zijn vorige optreden op CBS Sunday Morning. "Hij is gewoon mijn kleine Leeuw. Hij is mijn kleine leeuw. En ik zie zijn naam, L-E-O, geïsoleerd opgeschreven," zei hij. "En als het op hem aankomt, is hij gewoon de charmantste mens die ik ooit in mijn leven heb ontmoet."

Tijdens Kimmel grapte Tarantino dat zijn zoon bijna het F-woord leerde. "Hij praat - het zijn niet per se woorden, maar hij maakt zichzelf verstaanbaar", zei hij. "Hij kan maar één woord zeggen en dat is 'abba', wat het Hebreeuwse woord is voor 'dada'. En een derde van de tijd bedoelt hij mij." Maar in alle ernst gaf de regisseur toe dat hij zoveel van zijn eerstgeborene had geleerd. "Ik leer eigenlijk veel van Leo, want hij kijkt naar deze baby-tv [shows] en het is allemaal in het Hebreeuws," legde hij uit. "Ik ben de Sesamstraat-versie van Hebreeuws aan het leren."

Aanbevolen: