Deze beroemdheden hebben zich uitgesproken tegen diëten

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden hebben zich uitgesproken tegen diëten
Deze beroemdheden hebben zich uitgesproken tegen diëten
Anonim

Dieetcultuur is zeer giftig en kan soms zelfs leiden tot symptomen van eetstoornissen en geestelijke gezondheidsproblemen. Het v alt niet te ontkennen dat de eetcultuur wijdverbreid is geworden in de huidige generatie. Het is giftig geworden en beschadigt onderweg vaak veel mensen. Er is een nooit eindigende druk waardoor afvallen en dunner worden je er beter uit zal laten zien. Deze mentaliteit is echter buitengewoon ongezond, en deze beroemdheden zijn het er zelfs over eens dat ze zich talloze keren hebben uitgesproken tegen de giftige voedingscultuur.

8 Lili Reinhart

De Riverdale-actrice staat algemeen bekend als pleitbezorger voor lichaamspositiviteit. Ze houdt zich niet in en spreekt haar mening over kwesties, vooral met betrekking tot de dieetcultuur. Toen Kim Kardashian enkele opmerkingen maakte over het feit dat ze een extreem dieet moest ondergaan, zodat ze de jurk van Marilyn Monroe als haar Met Gala-jurk zou kunnen passen, is Reinhart een van de beroemdheden die haar erop hebben gewezen. De actrice twitterde dat Kim 16 pond verliezen, gewoon in een jurk passen, is gewoon zo verkeerd en verknald op zoveel niveaus.

7 Jameela Jamil

Engelse actrice Jameela Jamil heeft ook meerdere keren de giftige voedingscultuur genoemd. Ze begon zelfs een online community met een podcast genaamd I Weigh, waar ze mensen helpt beseffen dat er meer in het leven is dan alleen de cijfers op de weegschaal. De actrice riep ook tal van beroemdheden op die sommige eetlustremmende theesoorten promoten, evenals producten die bijdragen aan het ongezonde dieet.

6 Demi Lovato

Van de Amerikaanse zangeres Demi Lovato is bekend dat ze in het verleden worstelde met haar lichaam, maar nu ze haar eigen lichaam heeft omarmd, kan ze eigenlijk worden beschouwd als de kampioen op het gebied van lichaamspositiviteit. Het is bekend dat ze met een aantal eetstoornissen te maken heeft gehad sinds ze in de entertainmentbusiness begon. Als er één persoon is die weet hoe wijdverbreid diëten zijn in de Amerikaanse cultuur, dan is het Demi. Nu ze haar tekortkomingen heeft geaccepteerd, wil Demi dat iedereen weet dat diëten niet iedereen gelukkig zal maken in het leven.

5 Iskra Lawrence

Brits model Iskra Lawrence heeft ook de giftige voedingscultuur op haar sociale-mediaplatforms bekritiseerd. In een van haar Instagram-berichten heeft ze haar huidige uiterlijk vergeleken met haar foto als tiener. Lawrence beschreef haar huidige zelf als de gezondere versie en dat ze als jonge tiener een ongezonde mentaliteit had in termen van eten en diëten voor haar algehele welzijn. Toen ze een tiener was, was ze overdreven bezorgd over haar doelmaten en dijbeenopeningen. Nu ze ouder is en beter weet, merkte ze op dat ze walgt van de mensen en bedrijven die profiteren van de giftige voedingscultuur.

4 Mindy Kaling

Amerikaanse actrice Mindy Kaling heeft verklaard dat ze sinds haar twintiger jaren de manier waarop ze tegen diëten aankijkt drastisch heeft veranderd. Bij haar ontwaken, heeft Kaling haar ontzetting geuit over hoe ongezond ze vroeger was. Ze voegde eraan toe dat ze vroeger een crashdieet deed in combinatie met intensieve trainingen, maar er geen resultaten van kon zien en haar lichaam gewoon beroofde van wat het echt nodig had. Toen ze nog in de entertainmentbusiness begon, werd ze onder druk gezet om te diëten en te stoppen met eten, terwijl ze overleefde op sapzuivering als er een evenement op komst was.

3 Camila Mendes

Net als haar Riverdale-collega, heeft Camila Mendes zich ook uitgesproken tegen de giftige voedingscultuur. In 2018 heeft Mendes verklaard dat ze eindelijk klaar is met diëten en moedigde ze zelfs haar volgers aan om hun ongezonde eetgewoonten op te geven. Ze voegde eraan toe dat ze met haar natuurgeneeskundige heeft gesproken die haar eraan herinnerde dat er een veel betere manier is om haar tijd door te brengen dan alleen maar constant geobsedeerd te zijn door haar dieet en lichaam. Ze zei ook dat ze klaar is met geloven dat dunner zijn beter is en dat ze de gelukkigere versie van zichzelf moet omarmen. Mendes gelooft dat er een bepaald lichaamstype is dat onderhevig is aan genetica en het eten van voedzaam voedsel in combinatie met regelmatig sporten zal het lichaam veel gezonder maken.

2 Jennifer Lawrence

Amerika's geliefde Jennifer Lawrence heeft het idee om af te vallen voor een rol in het begin van haar carrière afgewezen. Ze zei dat iemand geen perfect lichaam hoeft te hebben om in de samenleving te passen. Ze veracht ook mensen die anderen bekritiseren met betrekking tot hun lichaam. Ze merkte op dat mensen er gewoon overheen moeten kijken en accepteren dat je eruitziet zoals je eruitziet en je er gewoon prettig bij voelt. Ze voegde eraan toe dat het stom is om elke dag honger te lijden om andere mensen gelukkig te maken.

1 Rihanna

De iconische Barbadiaanse zangeres Rihanna staat bekend als een gelovige dat mensen mooi zijn, ongeacht de grootte of vorm waarin ze zich bevinden. Ze heeft tegen de jonge generatie gezegd dat ze niet hoeven te diëten en afslanken om net als die vrouwen op de catwalk te zijn. Ze voegde eraan toe dat mensen niet door de mode-industrie onder druk moeten worden gezet om dun te zijn, omdat het modellen zijn die net menselijke mannequins zijn. Ze zei ook dat mensen moeten onthouden dat het niet echt praktisch of mogelijk is voor een vrouw om voor iedereen op die modellen te lijken, omdat het onrealistisch is en gewoon ongezond in het algemeen.

Aanbevolen: