10 sterren die personages hebben uitgesproken over 'Bob's Burgers

Inhoudsopgave:

10 sterren die personages hebben uitgesproken over 'Bob's Burgers
10 sterren die personages hebben uitgesproken over 'Bob's Burgers
Anonim

Bob's Burgers vierde onlangs zijn tiende jaar in de lucht, wat een indrukwekkende prestatie is voor een moderne televisieshow. Maar als het gaat om geanimeerde shows, lijkt het bereiken van tien jaar een babymijlpaal, aangezien de meeste tientallen jaren doorgaan. Toch is Bob's Burgers erin geslaagd om een publiek te boeien en vast te houden te midden van een gekke wereld.

Met elf seizoenen en meer, is het geen verrassing dat Bob's Burgers in de loop der jaren een behoorlijk aantal beroemde gaststerren heeft gehad. Omdat deze beroemdheden echter alleen hun stem aan de show lenen en niet hun gezichten, realiseren fans zich misschien niet altijd hoe groot de beroemdheden zijn die hun favoriete bijpersonages uiten.

9 Max Greenfield als Boo Boo

Max Greenfield is misschien het best bekend voor het spelen van Schmidtt in de Fox-sitcom New Girl, maar Greenfield houdt zich ook bezig met de wereld van stemacteurs. Hij is zelfs de stem achter Boo Boo, het dromerige lid van de boyband Boyz 4 Now die in de loop der jaren in verschillende afleveringen van Bob's Burgers is verschenen.

Tijdens zijn eerste optreden slaagt Boo Boo erin om Louise voor zich te winnen, die boybands zwak vindt, totdat ze naar een Boyz 4 Now-concert met Tina gaat. Later gaat Boo Boo een korte tijd solo voordat hij uiteindelijk terugkeert naar Boyz 4 Now.

8 Jenny Slate als Tammy

Jenny Slate is geen onbekende in de wereld van stemacteren en heeft verschillende geanimeerde personages geuit, van Gidget in Secret Life of Pets tot de voormalige stem van Missy Foreman-Greenwald in Big Mouth. Ze is echter misschien het meest bekend om haar rol als Mona-Lisa Saperstein in Parks and Recreation, een van NBC's beste shows aller tijden.

Slate leende haar stem aan Bob's Burgers sinds het tweede seizoen en bracht het terugkerende karakter van Tammy Larsen tot leven. Tammy is je stereotype gemene meid die constant gemeen is tegen Tina zonder echte reden.

7 Will Forte als "Upskirt" Kurt

Will Forte is een geweldige komische acteur die meer dan tien jaar de hoofdrol speelde in Saturday Night Live. Hij speelde in verschillende succesvolle projecten en heeft zelfs de stem van Shaggy Rodgers in de 2020 Scoob! animatiefilm.

Forte verscheen in vier afleveringen van Bob's Burgers en heeft twee rollen gespeeld, maar zijn meest iconische is "Upskirt" Kurt. Kurt is een pilootinstructeur die het met Linda klikt nadat Bob weigert vlieglessen bij haar te nemen. Hij krijgt de bijnaam "onder het rokje" Kurt na zijn herhaalde pogingen om Linda aan te vallen.

6 Tiffany Haddish als Patricia

Tiffany Haddish is niet alleen een hilarische strip, maar ze heeft ook een heel aparte stem die haar de perfecte voice-overactrice maakt. In feite is het uiten van een personage op Bob's Burgers niet haar enige stemacteerkrediet. Haddish uitte Tuca in de Netflix-animatieserie Tuca & Bertie, die ze ook uitvoerend produceerde.

In de wereld van Bob's Burgers vertolkt Haddish de stem van Patricia, een jonge vrouw die Patirica's 77 Sandwiches bezit en exploiteert. Op dit moment is Patricia slechts in één aflevering verschenen waarin Bob helpt in de broodjeszaak nadat hij gedwongen was een dag vrij te nemen van zijn eigen restaurant.

5 Fred Armisen als Tommy

Een castlid zijn bij Saturday Night Live kan een belangrijke vereiste zijn om een stemacteur bij Bob's Burgers te krijgen, aangezien Armisen beide heeft gedaan. Armisen is vooral bekend om zijn komische acteerwerk op het scherm, maar het is bekend dat hij af en toe een personage uitspreekt.

Armisen stemde Tommy Jaronda in tijdens het derde seizoen van Bob's Burgers. Tommy verschijnt als vervangende gezondheidsinspecteur nadat Hugo besluit zijn dromen te volgen en nudist te worden. In het begin houden de Belchers van Tommy en moedigen ze hem zelfs aan om in hun restaurant te zingen. De zaken nemen echter een wending wanneer ze ontdekken dat Tommy's liedjes niet 'gezinsvriendelijk' zijn.

4 Kathryn Hahn als Jessica

Van komedies tot drama's, Kathryn Hahn kan niets en daarom is het geen verrassing dat ze ook af en toe een stemactrice is. In feite heeft ze in de loop der jaren haar stem geleend aan een aantal behoorlijk iconische animatieprojecten, waaronder Apple TV+'s Central Park en American Dad.

Hahn vertolkt Jessica in Bob's Burgers en is tot nu toe in twee afleveringen verschenen. Ze verschijnt voor het eerst in seizoen 4 wanneer Louise wordt gedwongen om een slaapfeestje te houden. Terwijl Jessica's nacht slecht begint, plast ze in bed, en uiteindelijk wint ze Louise voor zich, en de twee worden vrienden.

3 Jon Hamm als toilet

Hoewel Jon Hamm misschien het best bekend staat om zijn hoofdrol in de populaire AMC-dramaserie Mad Men, heeft Hamm een komische acteergeschiedenis. Hij speelde zelfs in de iconische sitcom 30 Rock en Unbreakable Kimmy Schmidt. Hij sprak ook personages uit in verschillende iconische animatieshows en films, van SpongeBob SquarePants tot, natuurlijk, Bob's Burgers.

Hoewel Hamm misschien als een sekssymbool wordt beschouwd, omdat Hamm in 2008 op de lijst van meest sexy mannen van het tijdschrift People stond, kreeg het geen stem van een traditioneel sexy personage op Bob's Burgers. In plaats daarvan vertolkt hij een duur pratend toilet dat Gene tijdens seizoen drie in het bos vindt.

2 Wanda Skyes als Sofa Queen

Wanda Skyes is een van de meest iconische komieken en komische actrices van onze tijd. Wat sommigen misschien niet weten, is dat Skyes een contractspecialist was bij de NSA voordat hij vertrok om een carrière in de komedie na te streven - en godzijdank deed ze dat! Sindsdien heeft Skyes in enkele van de beste komische films gespeeld en haar stem geleend aan verschillende iconische animatiefilms, waaronder Over the Hedge, de ondergewaardeerde Disney-film Brother Bear 2 en de Ice Age-franchise.

Skyws leende haar stem aan Bob's Burgers tijdens seizoen 6, waar ze de stem van Sofa Queen uitsprak, een vrouw die eigenaar is van en de woordvoerder is van de Sofa Queen-meubelwinkel. Hoewel de Sofa Queen formeel slechts in één aflevering is geweest, verschijnt ze periodiek door de serie via de Sofa Queen-commercials.

1 Adam Driver als Art the Artist

Adam Driver is de afgelopen jaren zeker een begrip geworden en speelde in verschillende films, variërend van Academy Award-genomineerde films zoals BlacKkKlansman en Marriage Story tot de Star Wars-vervolgtrilogie.

Hoewel Driver de neiging heeft om meer donkere komedie te maken, greep hij de kans om een personage in Bob's Burgers in te spreken. Chauffeur stemt Art: The Artist in de tweedelige vakantie-aflevering van seizoen acht.

Aanbevolen: