The Anti-Kardashians: deze Hollywood-beroemdheden hebben zich uitgesproken tegen de Kardashians

Inhoudsopgave:

The Anti-Kardashians: deze Hollywood-beroemdheden hebben zich uitgesproken tegen de Kardashians
The Anti-Kardashians: deze Hollywood-beroemdheden hebben zich uitgesproken tegen de Kardashians
Anonim

Vetes van beroemdheden in de Hollywood-industrie zijn tegenwoordig heel gewoon. Als het echter om de Kardashian-Jenner-familie gaat, lijkt het normaal dat een mede-beroemdheid commentaar geeft op de gebeurtenissen in hun leven. Als een van de controversiële families in de branche had elk lid zijn deel van de haat van de online gemeenschap en hun mede-beroemdheden. Sommige van deze beroemdheden hebben zich over tal van zaken tegen de familie uitgesproken; kijk eens naar de dappere beroemdheden die hun twee cent met betrekking tot de reality-tv-familie deelden.

8 Lili Reinhart

Amerikaanse actrice Lili Reinhart werd bekend toen ze in de tienerdramaserie Riverdale van The CW speelde als Betty Cooper. Hoewel de actrice Kim Kardashian niet expliciet noemde, heeft ze actief haar mening uitgesproken door openlijk toe te geven dat ze honger heeft om in een Met Gala-jurk te passen, onaangenaam is gezien de miljoenen jonge generatie die naar Kim opkijken. Ze noemde geen namen, maar de verklaring van Reinhart kwam nadat Kim Kardashian openlijk had gezegd dat ze 7 kg moest afvallen om te passen bij de iconische jurk van Marilyn Monroe.

7 Chloë Grace Moretz

Toen Kim Kardashian in maart 2016 het internet schokte met haar frontale naaktselfie in de spiegel, was de Amerikaanse actrice Chloë Grace Moretz een van de mensen die negatieve reacties had op de foto van Kim waar haar intieme lichaamsdelen waren nauwelijks bedekt met twee zwarte lijnen. Moretz, die bekend staat om haar gratie en klasse, reageerde snel op Kim's post en zei dat ze hoopt dat Kim beseft hoe belangrijk het is om doelen te stellen voor de jonge vrouwelijke generatie en hen te leren dat er zoveel meer te bieden is dan alleen hun lichaam. Kim leek geraakt te worden door haar opmerking en antwoordde en riep haar volgers op om Moretz welkom te heten op Twitter, aangezien niemand haar leek te kennen.

6 Janice Dickinson

Amerikaans model, televisiepersoonlijkheid en zakenvrouw Janice Dickinson heeft zich in haar interview openlijk uitgesproken tegen de Kardashians-familie en verklaarde dat ze een echt gezin heeft en dat ze weet hoe ze haar kinderen op de juiste manier met waarden moet opvoeden. Ze voegde eraan toe dat ze moest overgeven toen ze hoorde dat de Kardashians zichzelf als de eerste familie op reality-tv noemden. De Kardashians hebben geprofiteerd van hun perfecte familiebeeld, maar niet iedereen lijkt dat te kopen.

5 Reese Witherspoon

Volgens TMZ sloeg de Amerikaanse actrice en producer Kim Kardashian in 2011 in de maling toen ze de Generation Award op de MTV Movie Awards 2011 in ontvangst nam. Tijdens haar toespraak zei ze dat ze snapt dat meisjes het cool vinden om een bad girl en voegde eraan toe dat het mogelijk is om de Hollywood-scene te betreden zonder een realityshow te doen en sekstapes te maken.

4 Barack Obama

Met twee prachtige dochters die opgroeiden, voelde de voormalige Amerikaanse president Barack Obama de behoefte om zijn mening te uiten. De voormalige president is een van de mensen die iets te zeggen heeft over de beroemde familie. In zijn interview met Amazon sprak voormalig president Barack Obama over de giftigheid in de popcultuur van deze generatie. Hij verklaarde dat kinderen niet echt in de gaten houden wat Kim Kardashian elke dag draagt en dat het niemand iets kan schelen of Kanye West op vakantie gaat.

3 Judd Apatow

De Pepsi-advertentie van Kendall Jenner is waarschijnlijk een van de meest controversiële commercials in de geschiedenis, omdat het volkomen toondoof was en probeerde te profiteren van de Black Lives Matter-beweging. Toen de advertentie werd uitgezonden, behoorde de Amerikaanse komiek, regisseur, producent en scenarioschrijver Judd Apatow tot de mensen die erover spraken. De regisseur uitte zijn afschuw in een tweet waarin stond dat hij zijn hele leven zou kunnen proberen, maar zoiets grappigs als de Pepsi-advertentie kan hij nooit maken. Het merk heeft de advertentie later verwijderd omdat deze zoveel kritiek en negatieve reacties van de consumenten kreeg.

2 Paris Jackson

Toen de Jenner-broers en zussen Kendall en Kylie hun T-shirts uitbrachten, is de dochter van wijlen de iconische artiest Michael Jackson een van de mensen die iets te zeggen hebben. Het t-shirt bevat cropped gezichten van legendes in de muziekindustrie zoals Notorious B. I. G., Tupac Shakur, Ozzy Osbourne en the Doors. Jackson uitte haar ontzetting en zei dat ze een grote fan was van The Doors, Floyd en Led Zeppelin, en deze iconen hebben mede gevormd tot wie ze nu is. Ze voegde er vervolgens aan toe dat ze deze modeverklaring die de broers en zussen proberen te maken niet kan goedkeuren, en deze legendes moeten worden geëerd en gerespecteerd.

1 Jon Hamm

Meestal leek Jon Hamm zich alleen met zijn eigen zaken te bemoeien, maar zelfs de Mad Men-acteur heeft iets te zeggen over de familie. Hij verklaarde in zijn interview met Elle dat of het nu Paris Hilton of Kim Kardashian is, het bedroevend is dat domheid wordt gevierd. Het lijkt alsof een idioot een waardevol goed is in de huidige cultuur, omdat het gezin aanzienlijk wordt beloond. Hij voegde eraan toe dat het niet logisch is waarom deze familie wordt gevierd.

Aanbevolen: